Şimdi Ara

Sonunda Sistemimi kurdum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, uzun uğraşlar, okunan milyonlarca satır yorum, Bilgisayar firmalarının bekletmeleri hatalı ürünleri derken sistemimi topladım.

İlk benchmarkım da şöyle oldu. Windows Vista Ultimate RTM'i 10dk da kurdum.

Sistem şöyle,
    Western Digital 250Gb 16Mb Cache x 4 Harddisk (Raid0)
    E6600 İşlemci
    Tagan EasyCon 580Watt PSU
    Team Xtreem 800Mhz 4-4-4-10 Ram
    XFX 7900GS
    EVGA 680i Anakart
    LG 18x Dvd-Rw

Kandalf kasa TÜRKİYE de yok. O yüzden alamadım gelmesini bekliyorum. Bide hayırlısıyla gigatek'e gelirse Samsun 225BW 22inch monitör alınca sistem tamamlanmış oluyor.

Arkadaştan alının ödünç monitör ve masa üstüne kurulmuş bir sistemin fotosunu gönderiyorum.
    Ehh heyecan tabiyyki :)

Hadi hayırlara vesile :)

• güle güle kullan süper sistem

4'lü raid 0 için bayağ büyük bi kasa alman gerekiyor unutma. diskleri üst üste koymamaya dikkat et
  • hayırlı olsun ne kadar maloldu?
  • Tam 4.000YTL.

Kasa Kandalf olcak. O yeterince yardımcı olur soğutmada :)
  • baba bir kasa lazım sana
  • hayırlı olsun,çok güzel bir sistem.güzel günlerde kullanman dileğiyle
  • hayırlı olsun dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4000 YTL.. vaşşşş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

hayırlı olsun,çok güzel bir sistem.güzel günlerde kullanman dileğiyle

Ekran kartı olarak XFX tavsiye eden sendin. :)
  • Birde soğutucu al.
    Stok fan yakışmaz bu kasaya
  • bu güç kaynağından çıkıp ekran kartına giden , uçları mavi olan kablo ne oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ShoCkwave

Evet arkadaşlar, uzun uğraşlar, okunan milyonlarca satır yorum, Bilgisayar firmalarının bekletmeleri hatalı ürünleri derken sistemimi topladım.

İlk benchmarkım da şöyle oldu. Windows Vista Ultimate RTM'i 10dk da kurdum.

Sistem şöyle,
    Western Digital 250Gb 16Mb Cache x 4 Harddisk (Raid0)
    E6600 İşlemci
    Tagan EasyCon 580Watt PSU
    Team Xtreem 800Mhz 4-4-4-10 Ram
    XFX 7900GS
    EVGA 680i Anakart
    LG 18x Dvd-Rw

Kandalf kasa TÜRKİYE de yok. O yüzden alamadım gelmesini bekliyorum. Bide hayırlısıyla gigatek'e gelirse Samsun 225BW 22inch monitör alınca sistem tamamlanmış oluyor.

Arkadaştan alının ödünç monitör ve masa üstüne kurulmuş bir sistemin fotosunu gönderiyorum.
    Ehh heyecan tabiyyki :)

Hadi hayırlara vesile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conan11 -- 14 Aralık 2006; 23:39:41 >

• Bu arada özellikle ekran kartına dikkat et.
    Her hangi bir darbede sokete ya da ekran kartına bu haliyle zarar verebilirsin.
  • hdd lerde samsung yada seagate yi seçtiremedik sana.o konuda bildiğini yaptın
    memnunsan sorun yok
  • @Hirotaro
    Hehehe HD'lerin Reviewlerini çok okudum walla. Açıkcası Raptor modelini yapan bir firmanın Raptorun bi alt serisi HD sini almak daha alternatifli geldi :) storagereview de bayaa ikna edici oldu açıkcası.

@Suphion
    Sistem öyle sdc 30Dk çalıştı. Vista kurdum topladım. Şu anda tüm parçalar anti statiklerde.

@Conan11
    O kablo PCI Express kartının direk elektrik alması için. EVGA anakartta SATA ların yanında ekran kartını besleyen bi Legacy giriş de var extradan. Arkadaşım 8800GTX aldı. Onda 1 karta o mavi kablodan 2 tane giriyor. Aklınızda olsun 2 x 8800GTX ile SLI yapacaksanız 4 tane 12V Rail'i olmayan bir PSU sakın almayın. Bendeki Tagan max. 40A verebiliyor 2 Raile. O yüzden o sistemi 8800GTX e upgrade + SLI bana bide PSU gerektirecek. Lakin 1kW lik Psu lar 800 milyon mertebesinde :(

@Supremum
    Makineyi topliyim az da para artarsa Titan Amanda alıcam. Onlarda sırada daha. :) ama ondan önce 2 tane daha HD alıp 6xRaid0 yapmayı denemek istiyorum :) Lakin Kandalf kasa HD ler için biraz problemli duruyor. Daha detaylı yazıcam kasa gelince.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.