Şimdi Ara

SONY 32D300 vs PHILIPS 32PFL9632D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.. 32d3000 lcdyi istanbulbilişim dışında alabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar istanbulbilişim stoklarımızda yok diyor....veya sony yerine philips 32pfl9632d modelini alsam hata yaparmıyım...digitürk kullanıcısıyım arasırada hd rip(720p)film izlemek istiyorum...deneyim,tecrübe ve görüşlerinizle yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler....

• Ben 32PFL9632 kullanıyorum 1 haftadır, HD ve SD her ikisinide denedim sonuç bence mükemmel, plazmada kullanıyorum SD yayın plazmadaki kadar iyi.

Tabi kullandığım için yanlı davranabilirim Sony'nin performansınıda görmedim.

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,139102141,1,00.htm

İngilizceniz varsa buradan editor yorumlarını okuyabilirsiniz, verdiğim linkte 32PFL9632 nin notu 9.1 en yüksek not 9.3, en yüksek oy alan (editölerden kullanıcından değil) ilk 10 LCD arasında...Sony'ede bakmıştım buradan notu 7.5

CNET ciddiye alınacak bir site diye düşünüyorum... yoksa 32PFL9632'e 10/10 - 9/10 - 100/100 veren onlarca site var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 24 Nisan 2008; 16:44:03 >

• eğer iki ürün aynı fiyatsa philips al..ancak iki ürün arasında fiyat farkı varsa ucuz olanını tercih et..ikiside en iyi 32'' lcdlerin başında geliyor zaten..32d3000i tepe homeda bulabilirsin..eğer cardfinansın varsa 6 ay ertelemeli 12 taksitle alabilirsin...fiyat sanırım 2400 filandı..
  • sayın haydoot ve coda tavsiyeleriniz için çok teşekkürler showroomlara gidip ürünleri inceleme şansım yok o yüzden görüşleriniz çok değerli teşekkürler...
  • 32D3000 bende sordum ist bilişim yok dedi.Bunun altarnetifi olarak banada samsung 32m87 ve 32pfl9632 yi önerdiler.Phılıpsi başka yerde bulamadım 32m87b ye baktım gayet güzeldi.İst bilşime gidince oradada phılıppse yok derlerse boşuna gitmeyeyim diyorum bu ürünü yurt dışı sitelerinde baktım özellikleri çok iyi görünüyorGidip tepehome veya ist bilişime bakmak lazım en iyisi.
    *100Hz
    *3ms tepkime
    *Amblight
    *usb girişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vlkcan

32D3000 bende sordum ist bilişim yok dedi.Bunun altarnetifi olarak banada samsung 32m87 ve 32pfl9632 yi önerdiler.Phılıpsi başka yerde bulamadım 32m87b ye baktım gayet güzeldi.İst bilşime gidince oradada phılıppse yok derlerse boşuna gitmeyeyim diyorum bu ürünü yurt dışı sitelerinde baktım özellikleri çok iyi görünüyorGidip tepehome veya ist bilişime bakmak lazım en iyisi.
    *100Hz
    *3ms tepkime
    *Amblight
    *usb girişi

selam bence sony 32d3000 alın derim sony lcd de çok başarılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.