bu iki tv hakkında bilgisi olanlar yardım lutfen. buyuk bir şehirde yasamadıgım ıcın inceleme fırsatım yok urunu. film izlemek ve playstation ile oyun oynamak için kullanacagım tv yi. hangisini secmelıyım?
ikisi arasında kesinlikle panasonic st30 dur.çünkü hem tepki süresi hem doğal kontrast ve renk doğruluğu plazmalarda ledler oranla daha iyidir.illa sony alacağım diyorsa ex seri değilde ben ce nx veya paran yeterse hx serisidir.biz sony tv leri hep marka olarak en tepe koyarız.fakat sony gerçekten kaliteli panelleri bu serilere saklıyor bence.beni ex serisinin hiç bir üyesi görüntü kalitesi açısından tatmin etmedi.renkler çok donuk gibi geldi.üstelik pany st30 u 2000 tl civarında alabilirken,sony ex720 sony eurasia garantilileri en 2500 tl civarı başlıyor.parelel ithalat 2000 tl civarı sadece.hem daha pahalıya hem de daha kalitesi düşük(şahsi fikrim) tv almak istersen sen bilirsin.sony nin tek avantajı bence led olduğunda kağıt üstünde daha fazla güç tüketiyor.ama aradaki farkın aylık faturada farkın 2-3 tl geçmeyeceğinden eminim.kalite için buna değmez mi?
cevabın için cok tesekkur ederim sanırım panasonic i alıcam. bi de aklıma philips 8605 girdi ama en iyisi senin yorumundan da anladıgım kadarıyla panasonic plazma herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme