Şimdi Ara

SONY 55HX920 +++ SONY 46NX720 +++ SONY 46HX820 3D LED TV İNCELEMELERİ !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
13
Favori
198.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hani dandik ve ucuz yollu bir panel alsa eyvallah diyeceğim ama € 3/4bine sattıkları Panelin takoz kumandasına bakın

Bunları Çinde üretiyorlar ve gidip Kumandacının kataloğundan birisini seçip "exclsuive" yaptırıyorlar ki bunun nesi exclusive olurki
    panelle birlikte veriyorlar bu takozu!! ülen hiçmi zevkiniz yok,veya buradaki $ 20-30 fiyatamı kaldınız

++

• Üstad lafı ağzımdan aldın, bu ne yahu.... Bizdeki premier yumatu gibi cihazların kumandasından hiç fark yok, amiral gemisinin dümeni dandik çıktı iyimi
  • Evet yaw cidden çok kötü

Yusuf kardeş kaldır o Kumandaların olduğu iki resmi,işi çok ciddi bozmakta bunlar
    yaw bunu gören paneli bile almaktan vazgeçer sonra adam bayılacak bir dünya para,şu kumandaya bakıp
    almaz valla paneli,alacağı varsa bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 16 Haziran 2011; 22:45:22 >
  • samsung d8000 ve d7000 inde kumandası böyle takoz eski tip. malesef kumandaya özen göstermiyorlar.

kumanda takıntısı olanlar şu uzaydan gelmiş gibi görünen harici kumanda alıcak artık parasıyla.
  • Aynen öyle...

Mart ayında 5 ay kullandığım 46hx900 modelini Nisan'da hx920 çıkacak diye aldığım fiyata yakın fiyattan sattım..Nisan geldi,Mayıs dediler..Mayıs oldu Temmuz'a sarkabilir dediler..Ben de kendim için(daha önce Plazma kullanmamış biri olarak) devrim gibi bir karar aldım ve Albani üstada da uyarak 50vt30'u uygun bir fiyattan aldım..İyiki de almışım..Hx920'nin en büyük fanatiklerindendim fakat Sony bu sefer bayağı baydı..ABD'de 3000usd olan fiyatı 8000tl olarak görünce iyiki de almışım diyorum.Görüntü doğal,Panasonic dizayn konusunda devrim yapmış ve Sony'nin monolıtıc dizaynına benzeyen hatta ondan daha estetik duran bir yekpare panel kullanarak 3,7 cm kalınlığında kaliteli bir tv üretmiş..tv şık,kumanda kaliteli ve şık..görüntü kalitesi tartışılmaz..panel 50 inç..arta kalan paramız cebimizde..Teşekkürler çok yavaş davranan Sony..(Zaten 46 inç bir tv'ye de bu parayı asla vermezdim)

(Bu arada iyi, arkasını metal yapmayı akıl edebilmişler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accept07 -- 19 Haziran 2011; 16:55:14 >

• 55 inçin fiyatı 9100 e düşmüş 9400 istiolardı ama hala alınmaz. ederi en fazla 7500 olmalı.

http://www.hepsisony.com/?urun-2978-Sony-KDL-55HX920-Full-High-Definition-2D-ve-3D-ile-en-yuksek-goruntu-performansi.html

• Ve nihayet bizim bir arkadaş 55HX920 aldı. Darısı bizim başımıza diyelim ama bu fiyatlara zaten TV değil ancak darı alırız herhalde :)
  • slm,arkadasınızın aldıgı fıyatı paylasırmısınız,almayı dusunen kısıler ıcın farklı bır fıyat olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnepan

slm,arkadasınızın aldıgı fıyatı paylasırmısınız,almayı dusunen kısıler ıcın farklı bır fıyat olabılır

8600 TL yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu fiyata biraz zor alınabilir tanıdıktan aldı çünkü. Çok az bir karla sattılar. Ayrıca cihaz da kolay bulunmuyor. 1 tane göndermişler her bayiye. Eurasia nın stoğunda varsa ordan çekiyorlar.
  • yusuf miroğlu

cihazınız hayırlı olsun yeni görüyorum cidden çok güzel alet. 9000 lere alınmaz demişsiniz siz kaça almıştınız ve tr den mi aldınız. teşekkürler.
  • yok hocam ne alması o görüntüleri yabancı sitelerden bulup koyuyorum.

benim almam eylül ekimi bulur. ev savaş alanı tamirat var. zaten bu fiyata almam. 55 inç 7500 olmalı ederi o.

quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

yusuf miroğlu

cihazınız hayırlı olsun yeni görüyorum cidden çok güzel alet. 9000 lere alınmaz demişsiniz siz kaça almıştınız ve tr den mi aldınız. teşekkürler.
  • öyle mi :Ç resimleri görünce aldınız sandım ancak almayı düşünüyomuşsunuz 2-3 ay var zaten sorun değil. cihaz gerçekten güzel adamlar yapıyor ancak biraz tuzlu tabiki:d
  • dün akşam gördüm arkadaşın paneli. tek kelime ile şahane. dizayn çok şık. pek kurcalayamadım sadece karanlıkta siyah ekran görüntüsüne baktım. valla tek bir kusur yok panelde. samsung daki ışık kaçırma, clouding gibi kusurlar yok. buradaki yokun anlamı gerçekten yok. yani az miktarda o var bu var değil hiçbir kusur yok. nasıl yapmışlar bunu bilemedim. ah bir de şu fiyatı olmasa, seyretme de yanında yat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: index

dün akşam gördüm arkadaşın paneli. tek kelime ile şahane. dizayn çok şık. pek kurcalayamadım sadece karanlıkta siyah ekran görüntüsüne baktım. valla tek bir kusur yok panelde. samsung daki ışık kaçırma, clouding gibi kusurlar yok. buradaki yokun anlamı gerçekten yok. yani az miktarda o var bu var değil hiçbir kusur yok. nasıl yapmışlar bunu bilemedim. ah bir de şu fiyatı olmasa, seyretme de yanında yat :)

meyd in cepen

adamlar yapıyolar :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: index

dün akşam gördüm arkadaşın paneli. tek kelime ile şahane. dizayn çok şık. pek kurcalayamadım sadece karanlıkta siyah ekran görüntüsüne baktım. valla tek bir kusur yok panelde. samsung daki ışık kaçırma, clouding gibi kusurlar yok. buradaki yokun anlamı gerçekten yok. yani az miktarda o var bu var değil hiçbir kusur yok. nasıl yapmışlar bunu bilemedim. ah bir de şu fiyatı olmasa, seyretme de yanında yat :)

çok kaliteli panel gerçekten bende aşık oldum resmen 46sını 5.000'e verseler hemen alırım
  • Kumandayı bende beğenmedim çok çok kötü biraz özen gösterseler keşke.
  • Arkadaşlar bu panelin boyut olarak varyasyonları neler? 40 inç olanı var mı?

Edit: Buldum varmış Eylül-Ekim gibi fiyatı kaç olur acaba 40HX720 nin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xradiancex -- 24 Haziran 2011; 18:24:31 >
  • hx920 nin 40 inç modeli yok. 46 55 65 inç modelleri var.

diger sony modelleri bu konu altında hiç konuşmadık o yüzden fiyat için bişi diyemem.

quote:

Orijinalden alıntı: xradiancex

Arkadaşlar bu panelin boyut olarak varyasyonları neler? 40 inç olanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

hx920 nin 40 inç modeli yok. 46 55 65 inç modelleri var.

diger sony modelleri bu konu altında hiç konuşmadık o yüzden fiyat için bişi diyemem.

quote:

Orijinalden alıntı: xradiancex

Arkadaşlar bu panelin boyut olarak varyasyonları neler? 40 inç olanı var mı?

Ben HX serisinin varyasyonlarını kastetmiştim. Ekran boyutuna göre teknik farklılıklar da olsa aynı seri sonuçta. Yanılıyor muyum?

• "varyasyon" dan kastınız nedir?

Örneğin "HX" panelin o seri için temel ID sidir dolayısıyla SW aynıdır(buda resim kalitesi ve sistem v.s olarak aynı demektir!!)ebata göre
    bunlarda fark olmaz!

ANCAK;Sony bu tip Hi-End panellerinde 2 çeşit Modül kullanıyor

Genelde 40/46/55 ler Samsung S_PVA ve 52/60/65 gibi ebatlarda ise Sharp UV2a Modül kullanıyor!
    veya 37 lerde ağırlık olarak AUO/Taiwan gibi,32 lerde ise yine 2-3 çeşit farklı Modül kullanmaktadır

Dolayısıyla bu Modül farklılığı panelin özellikle Motionhandling başarısını etkiliyor(Sharp lar dünyada en hızlı Modüllerdir
    ama pratikte pek öyle olmuyor!)veya renk üretimi Sharp larda yine daha fazla sature/vivid tir Samsung Modüllere göre
    gibi buna benzer sebeblerden dolayı örneğin HX(bunu salt HX böyledir diye vermiyorum sadece örnek olarak veriyorum!)
    46 paneli ile 52 paneli arasında fark bir şekilde oluyor,SW+HW(Modül hariç)aynı bile olsa!!!

ID si örneğin aynı bile olsa HX/NX/EX v.s gibi,yinede bu bahsettiğim sebeblerden dolayı bir fark oluşmaktadır(teknik durum olarak)

Örneğin ben aslında Sharp çıyım(panel olarak)ama Modül işinde ise birinci tercihim her zaman S_PVA olmaktadır!!kullandığım Tosh larıda
    bu sebebten ilk olarak S_PVA oldukları için tercih ettim

++
    Günümüzde uyanık üreticiler,maliyetleri bir şekilde aşağıya çekebilmek için hem kaliteyi düşürüyorlar hemde Modül işinde çeşitli
    atraksiyonlar yapıyorlar dolayısıyla 46" ve üstünü tercih edin,40 lar artık 32 gibi oldu sayılır!!

Ayrıca 3D efekti içinde panel alacaksınız zaten 46 ile bu iş olmaz en az 50 ister hatta çok daha büyüğü!!!

++

Bu arada bir şahsi yorumumu yapayım bu işleri bilen birisi olarak;
    Sony de öyle 7/8/9 kağıt gibi rakamlara ortada "buna değecek" bir panel filan yok,ben her ne kadar en çok Sony lerin
    bazı serilerini tutsam ve tavsiye etsem v.s olsada yine bu rakamların edeceği bir panel yok ortada!!

Bunlar absürt ve enayi müşteriye verilecek fiyatlardır!!!

Kesinlikle şuanda bu panelin TR fiyatına baktığım zaman,etmez bir rakamlar görmekteyim!!

BAYİ lik sistemi bütün dünyada biteli çok oldu ve üreticiler direk mal satıyorlar!!
    Sony-Eurasia bitirsin bu işleri artık,Muz Cumhuriyetlerinde kalmadı böyle dandik işler yaw

Örneğin Sony panellerinin fiyatlarını yukarıya tetikleyen en önemli unsur budur!!atsın bu Bayileri filan ve malını pazara direk sunsun
    zaten memleket Marketlerden ve çeşitli buna benzer mağzalardan geçilmiyor,kaldımı yaw TEKEL Bayisi gibi sistemler

Birde bu uyuz herifler hala kendilerini bir bok sanıyorlar ve MARKA nın mirasını yemek istiyorlar ama işler çok değişti çok!!

Bu arada Sony-Eurasia da kazıkçının önde gidenidir yani malın fiyatını bir kere bunlar tetikliyor!!sonra Bayiye veriyor birde bu çakallar
    malın fiyatına bindiriyorlar,sonrada "binilen" vatandaş oluyor

Bu rakamları aynen iteleyin gitsin,alternatif olarakta Pany nin PDP leri VT3x gibi örneğin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 24 Haziran 2011; 23:41:29 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.