Şimdi Ara

sony a58

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıyı gunler,slovakyadayım.canon 100d arıyodum 420€ cıktı. Ama sony a58 360€ ya buldum.sızce alınır mı?
    Ne icin amacın ne diye sormayın lutfen :D belli bi amacı olan zaten belirtir.
    Sızce para yatırılıcak bi makina mı.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende onu inceliyodum son zamanlarda. Fiyatida uygun alin bence.

• A58 Iso 100: 216.18.212.226/PRODS/sony-a58/FULLRES/AA58hSLI00100NR2D.JPG
    100D Iso 100: 216.18.212.226/PRODS/canon-sl1/FULLRES/SL1hSLI00100NR2D.JPG

A58 Iso 3200: 216.18.212.226/PRODS/sony-a58/FULLRES/AA58hSLI03200NR2D.JPG
    100D Iso 3200: 216.18.212.226/PRODS/canon-sl1/FULLRES/SL1hSLI03200NR2D.JPG

A58 Iso 6400: 216.18.212.226/PRODS/sony-a58/FULLRES/AA58hSLI06400NR2D.JPG
    100D Iso 6400: 216.18.212.226/PRODS/canon-sl1/FULLRES/SL1hSLI06400NR2D.JPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

ıyı gunler,slovakyadayım.canon 100d arıyodum 420€ cıktı. Ama sony a58 360€ ya buldum.sızce alınır mı?
    Ne icin amacın ne diye sormayın lutfen :D belli bi amacı olan zaten belirtir.
    Sızce para yatırılıcak bi makina mı.?

Yanıtlamakta geç kalmamışımdır umarım, güzel fiyat A58 için kesinlikle alın derim..
  • 322€ ya buldum.af motoru varmıs govdede,bu guzel oldu

• fiyat çok iyi a58 için . ayrıca gövdeden titreşim önelem sayesinde alacağınız tüm otomatik lensleri titreşim önleme sistemiyle kullanacaksınız , bu büyük bir avantaj
  • Ben de Türkiye de bugün inceledim MediaMakt da. İlk başta aklımda Canon 650D veya Nion D5200 Vardı ama bunu görünce Nikon D5200 ve A58 gözüme çarptı. Hoş görünüyor. Çok iyi hatta belki ilk defa kullanacağım için.
    Sizce 2. el olarak hangisini alayım? Bir de bu "Çekim Sayıları" ne kadar ömrü oluyor?
    Yani 5.000 8.000 çekimdeyse makina, kalan ömrü sizce kaç çekimdir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a6400 vs a6500 ?
    6 yıl önce açıldı
    Oppo A58
    geçen yıl açıldı
    SONY XPERİA Z3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Ben de Türkiye de bugün inceledim MediaMakt da. İlk başta aklımda Canon 650D veya Nion D5200 Vardı ama bunu görünce Nikon D5200 ve A58 gözüme çarptı. Hoş görünüyor. Çok iyi hatta belki ilk defa kullanacağım için.
    Sizce 2. el olarak hangisini alayım? Bir de bu "Çekim Sayıları" ne kadar ömrü oluyor?

kullanım şekline göre değişir hocam . ancak tahminimce 50 bine kadar bariz bir problem olmaz , ama tamamen şans işi elektronik . bazen sıfır makinede bile 2-3 günden sonra ölü / hot pixel olabiliyor sensörde . 5-8 bindeki makine yeni sayılır , hırpalanmadan kullanılmışsa , çantada muhafaza edilmişse sıfıra yakın kondüsyonda olur . 2. el olarak a58 alırsanız , 70-300 , 50mm tarzında uygun fiyatlı lensleri gövdeden titreşim önleme ile kullanarak avantaj yakalarsınız . 20 binde makine de aldım 2. el olarak , gerek shutter sesi gerek kozmetik temizliği yepyeniydi . alırken iyi inceleyip güvenilir birinden almak lazım . mümkünse de garantili ürün alırsanız kafanız bir nebze daha rahat olur . sony servisleri de en ufak problemle bile gayet yakından samimi şekilde ilgileniyorlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Ben de Türkiye de bugün inceledim MediaMakt da. İlk başta aklımda Canon 650D veya Nion D5200 Vardı ama bunu görünce Nikon D5200 ve A58 gözüme çarptı. Hoş görünüyor. Çok iyi hatta belki ilk defa kullanacağım için.

kullanım şekline göre değişir hocam . ancak tahminimce 50 bine kadar bariz bir problem olmaz , ama tamamen şans işi elektronik . bazen sıfır makinede bile 2-3 günden sonra ölü / hot pixel olabiliyor sensörde . 5-8 bindeki makine yeni sayılır , hırpalanmadan kullanılmışsa , çantada muhafaza edilmişse sıfıra yakın kondüsyonda olur . 2. el olarak a58 alırsanız , 70-300 , 50mm tarzında uygun fiyatlı lensleri gövdeden titreşim önleme ile kullanarak avantaj yakalarsınız . 20 binde makine de aldım 2. el olarak , gerek shutter sesi gerek kozmetik temizliği yepyeniydi . alırken iyi inceleyip güvenilir birinden almak lazım . mümkünse de garantili ürün alırsanız kafanız bir nebze daha rahat olur . sony servisleri de en ufak problemle bile gayet yakından samimi şekilde ilgileniyorlar .

Evet hocam, Lensi de 2.el alırım heralde.
    Dediğiniz gibi Telezoom ve Portre için 50MM veya biraz daha iyisi belki..

2. el Alpha57 modelini (6-7 aylık garantisi var ve çekim sayısı da bayağı bir az) gözüme kestirdim. İnşallah parayı 1 hafta içerisinde eksiğini ayarlayabilirsem alacağım.. Garantili olması dediğiniz gibi içimdeki kukuyu kaldırıyor ortadan..

• Alalı 1 ayı geçti.gayet memnunum. İçinde ıvır zıvıt özellikleri var onlar da güzel. Oto object face crop.noise için 3foto çekip birleştirme gibi özellikleri var.gece flasşsız çekimine hayran kaldım,amatör kullanım koşullarında çok yardımcı bi makina. Gece turistik biyerdeyim ve tripod-flash gerekmeksizin gayet hoş fotolar çekiyorum,nasıl mı.peş peşe fotolar çekip birleştiriyo.
    Bence şans verilmesi gereken bi makina. 35mm minolta bir lensi 100 tl bazında bulabiliyorsunuz,böylede avantajı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.