Şimdi Ara

Sony Bravia KDL-40BX400 Uydu Alıcısı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Bravia KDL-40BX400 model cihazım var. Daha önce scart girişli sd yayın veren uydu ile sorunsuz kullanıyorduk. Sonra HD yayın içim botech ve redline marka iki cihaz denedim. İkisinde de ekran rastgele aralıklarla pembe oldu. Televizyoncu bu model kronik olduğunu söyledi. Televizyona pc'yi(1080p) vga veya hdmi ile bağladığımda bir sorun olmadığı için televizyonda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    Bu modeli kullanan ve sorunsuz şekilde hd yayın izleyebilen kullanıcıların uydu alıcısı tavsiyesini bekliyorum.

ÇÖZÜM: Sorun sadece uydu alıcı ve hdmi ile bağlanan televizyon arasındaki uyumsuzluktan kaynaklandığı için 1 adet HDMI to VGA dönüştürücü kullanmak. Uydu alıcısını dönüştürücü ile televizyona bağlayıp sorunsuz kullanıma devam edilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3600MPa -- 16 Aralık 2021; 22:26:15 >

• Güncel.
  • Bizde de hdmiden pc baglayinca 3-4 dakika sonra ekranda yesillenme, pembelesme oluşuyor.
    L500-13T laptopda hic goruntu vermiyor., hd610da goruntuyu bozmuyor, r9 ve gtx 6xx-9xx-1xxxlerin hepsinde 3-4 dakika sonra yesilleniyor. Uydu alicisi olarak
    Next Minix Amigo hic sorun cikarmadi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.