Şimdi Ara

SONY DAV-DZ730 ev sinema sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ürünü aldım; (içinden hdmi ve optik kablo cıkmıyor.Sistemi almandan önce bunlarıda temin etmeyide unutmayın baglantı kuramazsınız.) Kocaman bir kutusu var ve 24 kg agırlıgında.içindende bir dunya çöp çıkıyor.(karton-köpük gibi)Dvd oynatıcısı tahminimdende büyük,ama şık allah icin güzel bir siyahı var.Kolonlarda hoş denebilecek güzellikde var estetik.Özellikle ayaklı 2 hoparlör. Kablo uzunlukları baya bir yeterli küçüklerinki sanırsam 5mt. uzun hopl. 3mt. basında 2mt. var yaklaşık yani evinizin salonunda sorunsuzca yerleştirebileceginiz kablo uzunluklarına sahipler.Kullanacagım sistemse Lcd tv'im Lg M227wd full hdsi. birde PS3 bağlıcam. Hangi kolonu nereye baglıyacagım diye kesinlikle sorun yasamıyorsunuz okadar ayrıntılı renklerle ve güzel şekillendirmislerki anlamamak icin saf olmak lazım.Kolayca yerlerine takıyorsunuz.Simdi gelelim asıl meselemize.

Önce LCD ye optik kabloyla baglamayı denedim ve PS3 e hdmi la baglayım dedim ama baya bir uzun ugraslar ve degisik kombinelerden sonra olamayacagını anladım.He bu arada Tvnizide karıstırıyorsunuz tabi.neyse ekranda goruntuyu yakaladıktan sonra Çok karmaşık olan kumandasınıda klavuzdan falan bi şekilde çözmeye çalıştım ve başardımda (SAYILIR TABİ).

Baglantıyı şöyle keşfettim; PS3 le ses sistemine optik kabloyla baglanıyorsunuz, hdmil kabloylada sistemden LCD ekrana baglıyorsunuz.Ses sisteminin görüntüsünü LCD ekranda görünce sistemin kumandasıyla baglantı ayarlarınızı hdmi seciyorsunuz, görüntüyü 16:9 yapıyorsunuz ufak tefek ayarları var, OK liyerek ilerliyorsunuz ardından odanın akustigini kendi otomatik yapması icin ayarlara geliyorsunuz.( Kitapçıgın özellikle bu ayarlarını iyice okuyun ve anlayın kurulum için acele etmeyin zorlanırsınız benim gibi.)Ardından harici mikrofonunu MIC jakına taktıkdan sonra odanın tam ortasına yerleştirip ÇIT SES ÇIKARMADAN bitmesini bekliyorsunuz ayarların. Hdmi ile ekrana bagladınız sisteminizin PS3 oynayacagınız tvdeki formatını açıyorsunuz ve konsolun ekranı Lcd de görününce setting ==>sound options bölümünden en üsteki secenegi okleyerek (optik kabloyu) seçip çalma formatınıda 5+1 sorround u seçiyorsunuz okleyerek çıkıyorsunuz.İnanılmaz oyun tecrübeleri sizi bekliyor olarak görüyorsunuz.Ses süper.Fakat bas bana az gibi geldi.Sistem kendi OTOM. olarak ayarlıyo sadece siz 3 secenekle film müzik yada oto. ayarlarda gezinebiliyorsunuz.Oy verecek olursam 10 üzerinden 9.Pişman olmazsınız.

• Arkadaşım açıklamaların için teşekkürler. Bişey sorucam, ps3 ün görüntüsünü sistem üzerinden mi ekrana verdiğini anlatmaya çalışmışsın tam anlayamadım, eğer öyle ise ayrıntılı olarak açıklayabilir misin? Çok uğraştım ama bir türlü yapamadım ben bunu, hatta arkasıında ki scart çıkışını kullanmaya çalıştım ama kablolar uymadı.
  • Tabi acıklarım.Optik kabloyla PS3 ü cihaza baglıyorsun.Ardından hdmi kabloylada PS3 den Tv ye baglıyorsun.Cihazın tv ekranında goruntusu gelınce cıhazınızın ayarlarını kullanma kıtabındakı sekılde yapın.yanı HD görüntuyu sececeksınız.cıhazın mıcrofonunu cıhaza takıp odanızın ortasına koyup sessızce kolonların otomatık ayarları almasını beklıceksınız.( ses cıkarmayın sakın bu sırada)Ardından PS3 unuzun sound settings bolume gelıp.Hdmi ı secıp ordakı ses ozellıklerınden 5.1 i işaretliyorsun.(not: olmazsa optik cıkısı sec ve 5.1 i isaretle.Cihazıda TV mesune getır.kumandada TV ye bas yanı.ekranda bu yazması lazım cıhazınızın.yoksa ses gelmıyo.ben oyunları oynuyorum ve super.ınanılmaz bı deneyım.
  • ben pişman oldum, 10 üzerinden 3-4 veriyorum
    tiz sesler kayıp,
    kumanda ergonomi zayıf, sol ele uygun kumanda
    DD ve PLII arasında otomatik geçiş yok,
    türkçe osd yok,
    Türkçeye ayar seçeneği yok,
    vs...
  • bende pişman oldum bu ürünü keşke almasaydım diye düşünüyorum özdilekten peşin fiyata aldım 1 aylık çalıştığım paramı verdim pişmanım çünkü yanında duran phılıps HTS5540 alsaydım diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.