Şimdi Ara

Tgar Panasonic Scpt550 Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 Rms, usb ve hdmi girişleri ile Dolby Dijital, DTS, Dolby Prologic II yapabilen hoş bir set

Genelde 900-1000 ytl arası fiyatlarla karşılaştım, Tgar'da 649 ytl kdv dahil. Nasıl nedendir bilmiyorum, ama fiyat sıcak gibi geldi

Tgar linki:

http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=6903

Panasonic'in kendi sitesinden incelemek isteyenler :

http://www.panasonic.com.au/products/specifications.cfm?objectID=3846

Tgar Panasonic Scpt550 Ev Sinema Sistemi

• nakite %10 indirim varmış
    ve puan kazanımı sonrası KDV Dahil sadece 573,10 YTL
    bence iyi bir fiyat bu ürün için.
  • panasonic 42PX80E model plazma aldım bu benim tvye tam uygun ama bende ev sinema sistemi var boşa masraf olacak

radyoda dvd oynatıcıda varmış offf offf içim gitti ya hemde siyah renk süper ses çıkışıda var 1000 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::SeRKaN::.. -- 13 Temmuz 2008; 1:38:47 >
  • ben aynı ürünü panasonic garage gunlerınden almıstım.Fiyat çok iyi,bence ihtiyacı olan varsa kaçırmasın
  • bunu isa beye sormak lazım belki onlar daha ucuza verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyta

bunu isa beye sormak lazım belki onlar daha ucuza verir

emin ol verir isa baltacı, 600 lira için evine gelip kurar bile

gözünü neyin bürüdüğüne, neyin uşağı olduğuna iyi bakmak lazım, yoksa yarın öbürgün 600 liraya satacağın şeyler bitmez
  • arkadaşlar bunu optik giriş ile pc ye bağlayabilir miyiz? pcye bağlamak için herhangi bir aparat lazım mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam özelliklerine bakılırsa optik girişi var. Eğer ses kartında optik çıkış var ise bağlayabilirsin direkt. Eğer yok ise receiver üzerine müzik portu koymuşlar ki 3.5 mm. minijack ile her şeyi bağlayabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar bunu optik giriş ile pc ye bağlayabilir miyiz? pcye bağlamak için herhangi bir aparat lazım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Hocam özelliklerine bakılırsa optik girişi var. Eğer ses kartında optik çıkış var ise bağlayabilirsin direkt. Eğer yok ise receiver üzerine müzik portu koymuşlar ki 3.5 mm. minijack ile her şeyi bağlayabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar bunu optik giriş ile pc ye bağlayabilir miyiz? pcye bağlamak için herhangi bir aparat lazım mı?

dediğiniz şekillerde tam performans alınır mı? mesala logitech z5500 kıyaslarsak ne gibi + ve - ler olur
  • Valla tam performanstan kastının ne olduğuna bağlı. z5500 kullanmadım bilmiyorum. Ben kendim LG home theatre kullanıyorum evimde. Panasonic ise garaj günlerinden arkadaşa almıştık bir adet. Açıkçası ses rengi olarak ben pek beğenmedim. Birde şu var; amacınız gerçekten kaliteli ve doğal müzik dinlemek ise, home theatre setler bunun için pek uygun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli_brk

quote:

Orjinalden alıntı: reyta

bunu isa beye sormak lazım belki onlar daha ucuza verir

emin ol verir isa baltacı, 600 lira için evine gelip kurar bile

gözünü neyin bürüdüğüne, neyin uşağı olduğuna iyi bakmak lazım, yoksa yarın öbürgün 600 liraya satacağın şeyler bitmez

sen nediyon
  • quote:

Valla tam performanstan kastının ne olduğuna bağlı. z5500 kullanmadım bilmiyorum. Ben kendim LG home theatre kullanıyorum evimde. Panasonic ise garaj günlerinden arkadaşa almıştık bir adet. Açıkçası ses rengi olarak ben pek beğenmedim. Birde şu var; amacınız gerçekten kaliteli ve doğal müzik dinlemek ise, home theatre setler bunun için pek uygun değil.

bende LG LH D6530 var sende de aynı ürünmü var?
  • Hayır dostum bende ht502th var. 2 sene oldu alalı hala da memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

quote:

Valla tam performanstan kastının ne olduğuna bağlı. z5500 kullanmadım bilmiyorum. Ben kendim LG home theatre kullanıyorum evimde. Panasonic ise garaj günlerinden arkadaşa almıştık bir adet. Açıkçası ses rengi olarak ben pek beğenmedim. Birde şu var; amacınız gerçekten kaliteli ve doğal müzik dinlemek ise, home theatre setler bunun için pek uygun değil.

• quote:

Hayır dostum bende ht502th var. 2 sene oldu alalı hala da memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

quote:

aynen hocam bende memnunum ama işte uyduya kumanda ev sinema sistemine kumanda plazmaya kumanda klimaya kumanda sıktı artık

• Havale İnd. (%10) 584,11 YTL fiyat halen geçerliymiş
  • arkadaşlar bu ürünle z5500 ü kullanma şansım oldu.şuan z5500 kullanıyorum.sunu soyleye bılırım z5500 ün yanına yaklaşamaz.1000w rms gerçek değeri değil.aldanmayın.sub wofer' ı 4-5 kg gelen bır cıhaz. yanı o z5500 un mütiş patlama yeteneklerine yaklaşamıyor.zaten 6.5'' lik yanılmıyorsam bass sürücüsü var.z5500 10-15 kg gelen 10'' lik bass sürücüsü gercek ten cok saglam.yalnız mıd sesler de panosonıc cok daha ıyı.surround hoporlorlerın çift sürücülü olması daha başarılı panosonıcte.benım genel görüşüm ıkısı arasında kesınlıkle z5500 tartışmasız.z5500 fanatıgı olarak algılamayın ama bu cıhazla karsılastırırsam fanatık kesınlıkle olurum.
  • panasonic eshop' tan ikinci el olanları 500 ytl' ye alanlar pişman olacak sanırım bunu görünce.
    ah bir px80' i alabilseydim bunlar kaçmazdı..
  • ben panasonıc ten 199 ytl ye almıştım ılk kampanyada
  • Tekofaks Garantili olup olmadığını kontrol edin lütfen. Ürün Güzel, fiyatı da güzel, ama garantiyi göz ardı etmeyin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalay_xxx

ben panasonıc ten 199 ytl ye almıştım ılk kampanyada

sana oha desem kızmazsın değilmi bana..
    hep buralardayım bana denk gelmiyor demekki..:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.