Şimdi Ara

Sony'den Yeni nesil renkli ekran mp3 playerlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'den yeni nesil mp3 çalar S serisi...

ürün sayfası için tıklayın

Renkli ekran
    Line in / ATRAC yada Linear PCM fotmatında PC ye gerek kalmadan her turlu kaynaktan kayıt yapabilme
    Kaliteli kulaklıklar
    Buit-in noise cancelling
    Clear sound & Clear bass system
    3 dakika şarj la 3 saat müzik / 50 saat pil ömrü

Memory Capacity: 4GB
    Colour: Black
    Supported Audio Formats: MP3 / ATRAC / ATRAC Advanced Lossless / WMA *1 / AAC *1 / Linear-PCM

Searching Methods: All Songs/Artist/Album/Genre/Release Year/Playlist/Favourite 100/Recent Transfer
    Play Mode: Normal/Folder/All Repeat/Folder Repeat/1 Song Repeat/All Song Shuffle Repeat/Folder Shuffle Repeat
    Sound Settings:
    5 Band Equalizer (Heavy/Pop/Jazz/Unique/Custom) & Clear Bass
    Virtual Phone Technology (VPT) (Studio/Live/Club/Arena)
    Dynamic Normaliser

Power Source: Built-in Lithium-ion Rechargeable Battery
    Recharging Method: USB via WM-PORT
    Recharge Time: Approx. 120 min for full charge. (*3 min. Charge for 3 hr. Playback)
    Continuous Playback Time: Approx. 50 hrs. *2 (with Noise Cancelling Function ON = 43 hrs.)

FM Tuner
    Direct encoding capability (*with optional cradle or recording cable)
    Display: 3-Line Colour Organic EL
    PC Connection: Hi-Speed USB via WM-PORT
    Recognized Memory Capacity in Windows: 3.79GB (4,075,716,608 Bytes)
    Menu Language: English

Input / Output Terminals: Headphone / WM-PORT (22 Pin)
    Dimensions (W x H x D): 87.2 x 27.4 x 14.9mm
    Weight: Approx. 47g

Supplied Accessories: SonicStage (CD-ROM), Headphones(MDR-NC022), Headphone Extension Cord, Quick Start Guide, USB Cable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi editgeneration -- 13 Ekim 2006; 19:43:24 >

• ooo ben bayağı etkilendim çok beğendim harika olmuş.Gerçi o küçücük ekran da resim olsa ne olmasa ne ama çok güzel gözüküyor..Özellikleri de iyi..Saol editgeneration kardeş bilgilendirdin bizleri..
  • o kadar ekran renkli olsa ne olur, olmasa ne olur.. ama loseless atrac olayını merak ettim doğrusu.. amerika bölgesi ayrıca, tr'ye gelip gelmeyeceği bile muamma.. noise cancelling olayına girmişler, acaba orada da mı ses limiti uyguluyor sony.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

o kadar ekran renkli olsa ne olur, olmasa ne olur.. ama loseless atrac olayını merak ettim doğrusu.. amerika bölgesi ayrıca, tr'ye gelip gelmeyeceği bile muamma.. noise cancelling olayına girmişler, acaba orada da mı ses limiti uyguluyor sony.

+1
  • 4gb bellek iyi.yakında diğer markalar da 4-8 gb lık modellerini yaymaya başlarlar.
  • tasarımı ve pıl suresı cok ıyı. umarım turkıyeye gelır.
  • bunların 512 Mb'lığını 500den aşağı satmazlar türkiyede...Diyecektimki 4 Gb olduğunu hatırladım.. En az 1000 YTL (1 Milyar) Kısaca boşa heveslenmeyelim.... Anca resmine bakarız... Sony abartmış işi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klyr -- 20 Ekim 2006; 11:01:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: klyr

bunların 512 Mb'lığını 500den aşağı satmazlar türkiyede...Diyecektimki 4 Gb olduğunu hatırladım.. En az 1000 YTL (1 Milyar) Kısaca boşa heveslenmeyelim.... Anca resmine bakarız... Sony abartmış işi...
    Yok artık 1 milyar ne yaptın arkadasım sen?Cowonmmu alıyorsun o bile 1milyar değil tabi 20gblığı hariç..Sony satamayacagı bir fiyat koymaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: snairs

quote:

Orjinalden alıntı: klyr

bunların 512 Mb'lığını 500den aşağı satmazlar türkiyede...Diyecektimki 4 Gb olduğunu hatırladım.. En az 1000 YTL (1 Milyar) Kısaca boşa heveslenmeyelim.... Anca resmine bakarız... Sony abartmış işi...
    Yok artık 1 milyar ne yaptın arkadasım sen?Cowonmmu alıyorsun o bile 1milyar değil tabi 20gblığı hariç..Sony satamayacagı bir fiyat koymaz...

ark.haklı 500 fln oler heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.