Şimdi Ara

Sony DSC-HX300 iyimi yoksa canon 600 D mi almalıyım ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
0
Favori
24.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dslr-like makineleri özellikle sony hx300'ü çok araştırdım ben de, kesin alıyorum bunu diyordum ancak son günlerde fikirlerim değişti tamamen. 1000küsür lirayı like makineye vereceğime 2bin liraya güzel bi makine almak daha mantıklı geliyor. 650d + canon 17-85mm lens almayı düşünüyorum ben de.
  • Merhaba arkadaşlar ;
    Çok ağırlık taşıyamayacağım için dslr like makine düşünüyorum. Panasonic fz200 ile sony 300 hx mukayese edersek hangisi daha iyi yorumlarınızı alabilirmiyim. Saygılar ?
  • Sony DSC-HX300 ü sipariş verdim geliyor.....bakalım hayırlısı
  • Ben bu yazilanlardan sunu anladim HX 300 almak daha mantikli canon alirsak yedek ekipmanlar aldikca cok yuksek masrafli olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aylardır canon kullanıyorum sony kullanan arkadaşlarımda canon kullanan arkadaşlarımda var ve canonda hiçbir problem yaşamadım ama sonyden zamanla bıkanlar olduğunuda söyleyebilirim tabi sony kötümüdür asla değildir ben hala bi çok şeyi sony kullanmaktayım ama fotograf makinesi canon yapıyor arkadaşlar.
  • skylineGTR_34 kullanıcısına yanıt
    Crop yapmak, amacım zoom yapmak olduğu halde çekeceğim uzaktaki nesneyi goremeden sadece içinde bulunduğu alani çekerek nesneyi öyle çekmek demek olmayacak mı. O durumda nerede kaldi fotograf keyfi. Benim en çok aklima takilan noktası bu konunun.

• Konuyu baştan beri okuyamadım ama biraz yanlış yönlendirilmiş arkadaş .Geliştirmeye açık olmayan bir makineyi tavsiye etmeniz çok hoş olmamış. Çünkü bu müzik aletinde de böyledir herzaman en iyisi ile en geliştirilebiliriyle başlamak insanın şevkini arttırır içindeki yeteneği ortaya çıkartır. Bu arkadaş sony hx100 ü aldığında ileride farklı lensler alıp farklı işler yapmak istediğinde takılıp kalacak, para vermiş makine almış çöpe de atamaz o makine evin bir köşesinde bekleyecek. Benim kanaatim konu başlığını okuduğumda bu arkadaş 600d almıştır idi fakat bravo sony sipaişi verilmiş .Şimdiden sonra hayırlı uğurlu olsun ne diyim...
  • Bugün sony hx 300 aldım beyendim güzel makine carl zeıs mercek zamansız full hd video çekimi gayet güzel.
  • Hz 300 mercimek sensörlü mu
    Kompakt makinelere nazaran daha büyük bir sensoru olduğunu düşünmüştüm

• Teorik tartışmalardan anlamam. En iyisi İcraat. Yani çekilen fotoğraflara hiç PC müdahalesi yapmadan yüklemek. Sony DSC-Hx200V

F : 8 - 1/250 sn - ISO 100 - 144 mm ( mesafe yaklaşık 50-60 metre )
    .
     Sony DSC-HX300 iyimi yoksa canon 600 D mi almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foterc -- 14 Aralık 2013; 23:52:03 >
  • Video+iyi kalite çekim isteyenler sony alsın. Çok iyi foto çekmek isteyenler video önemli değil diyenler canon alsın. Konunun özeti bu çok uzatmışsınız konuyu...
  • ev içi ,düşük ışık çekimi çekimi için canon sonyden 10 gömlek daha üstündür.Sony hx300 sadece gündüz dış mekanda bol ışık ve güneş ışığında çekim için tavsiye ederim sadece bu amaçla kullanacaklar sony alabilir fakat düşük ışık devreye girince canon 600d sensör boyutunun avantajını kullanıyor olup hx300 ile kıyas kabul edilemez derecede daha iyi sonuçlar verecektir.
  • hx 400 geliyor...
  • Sony HX400 Kompakt Fotoğraf Makinesi bugün satışa başlan dı...
  • Dünya fotoğrafçılar gününde bu başlık aklıma geldi.

Ne oldu HX300 kullanıcıları. Ne alemlerdesiniz ? Sizin de "Dünya fotoğrafçılar günü"nüz kutlu olsun. Nasıl, memnun musunuz Sony HX300'lerinizden ? Neden 2014'ten bu yana 4 yıldır hiç bir şey paylaşmıyorsunuz ki ?

Ben sizinle birşeyler paylaşayım...

Bu yukarıda gördüğünüz fotoğraf şu ekipman ile çekilmişti ,
    Olympus E-PL3 + OLYMPUS M.14-42mm F3.5-5.6 II R kit lens
    ƒ/3.6 , 15.0 mm, 1/5 saniye, iso 200

Kanıt :
    Metal Lines by Ciddi iyi1i, on Flickr

Olympus PEN E-PL3'ün çıkış tarihi 30 Haziran 2011 , yani 7 sene bitmiş !.. Kaynak :https://www.dpreview.com/products/olympus/slrs/oly_epl3 !.. Dikkat fotoğrafın satıldığı tarih 2017 !..

Başka ?
    AdobeStockSatis-14Aralik2017 by Ciddi iyi1i, on Flickr

Yine Olympus PEN E-PL3 + 14-42 çöp lens ile çekildi bu fotoğraf ! İşte kanıtı burada :
    P7212595-Tramway_inside by Ciddi iyi1i, on Flickr

Eee sizler ne yaptınız bu dehşet Sony HX300'ünüzle . Hem de çıkış yılı Şubat 2013 ( Kaynak :https://www.dpreview.com/products/sony/compacts/sony_dschx300 ) Yani Olympus PEN E-PL3+14-42 çöp lensli (3x zum) makinadan hem 2 sene daha güncel, hem de burada müthiş biçimde d-slr'lardan bile iyi diye övdüğünüz makinalarınızla ? Nerede kaldı ki şu m43 sensörli 2011 model ve sadece kit lensli, 12 megapixel foto veren PEN E-PL3 hani ! Sizin HX300 ise 20 megapixel, değil mi ?

Ayrıca,
    StockSatis-22Ocak2018-PL3_ve_1442kitlensle-bisiklet40150r by Ciddi iyi1i, on Flickr

Umarım sizler benim şu zavallı PEN E-PL3 ve 14-42 kit lensimle çektiklerimden çok daha iyilerini çekip, çok daha güzel işlere imza atmışsınızdır bu süreç içerisinde. Hadi paylaşın da saklamayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 20 Ağustos 2018; 4:46:22 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.