Şimdi Ara

Sony DSC-HX300 iyimi yoksa canon 600 D mi almalıyım ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
0
Favori
24.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merak Ettiğim Sony Hx300 Vizör'ü %100 Görme Alanını Kapsıyor mu ?
    Birde Vizör Elektronik Vizör mü ? Web özelliklerine baktım bu iki özelliği göremedim
    İlk çıktığından beri bu makinayı araştırıyorum makina çok hoşuma gidiyor kısmetse almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radres108

Merhaba Arkadaşlar,
    Birde Vizör Elektronik Vizör mü ? Web özelliklerine baktım bu iki özelliği göremedim
    İlk çıktığından beri bu makinayı araştırıyorum makina çok hoşuma gidiyor kısmetse almayı düşünüyorum.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomenklatura -- 31 Temmuz 2013; 1:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenklatura

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

elektronik vizor evet.
    ama %100 mü bilemiyorum tam,
    vizörden gördüğüm ,bilgisayara aktardığım fotoğrafla aynı görünüyor.çok ayrıntılı dikkat edemedim. bazen küçük farklar olabiliyor. yanlış bilgi vermiyeyim.

Teşekkürler Cevap İçin Ben geçen gün canon 650D ile fotoğraf çekme fırsatım oldu gövde ve kalite hissi olarak çok Çok hoşuma gitti.
    Birde A 37 web de gördüm Özellik Olarak çok Hoşuma gitti sony HX 300 elime alıp inceleme fırsatım olmadı gittiğim yerde sony center kapanmıştı göremedim şimdi bu 3 makinada hemen hemen aynı fiyat hatta A37 1160 Tl ye var peşinde 1100 Tl veriyorlar 18-55 Lense ile beraber
    HX300 den 100 tl daha ucuz ve Sony SAL 75-300 Telefoto fiyatı 350 TL Toplam da Sony A 37 + 18-55 + 75-300 Toplamda 1450 Tl tutuyor 1400 tl peşin alabilirim HX300 fiyatıda 1200 tl Kafam biraz karıştı açıksası :s Tam hx 300 alıcakken A37 gördüm bu ikilens ile fiyat makul geliyor Açıkcası Karar veremedim gitti yani bu 75-300 ve 18-55 iki lens benim işimi görür ileride lens alma ihtiyacı duyacağımı zannetmiyorum bunlar yeterli olur böyle bir şeymi alsam yoksa HX300 alayım A37 ile çekilen Fotoğrafları gördüm gözüme çok güzel gözüktü

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

elektronik vizor evet.
    vizörden gördüğüm ,bilgisayara aktardığım fotoğrafla aynı görünüyor.çok ayrıntılı dikkat edemedim. bazen küçük farklar olabiliyor. yanlış bilgi vermiyeyim.

Teşekkürler Cevap İçin Ben geçen gün canon 650D ile fotoğraf çekme fırsatım oldu gövde ve kalite hissi olarak çok Çok hoşuma gitti.
    Birde A 37 web de gördüm Özellik Olarak çok Hoşuma gitti sony HX 300 elime alıp inceleme fırsatım olmadı gittiğim yerde sony center kapanmıştı göremedim şimdi bu 3 makinada hemen hemen aynı fiyat hatta A37 1160 Tl ye var peşinde 1100 Tl veriyorlar 18-55 Lense ile beraber
    HX300 den 100 tl daha ucuz ve Sony SAL 75-300 Telefoto fiyatı 350 TL Toplam da Sony A 37 + 18-55 + 75-300 Toplamda 1450 Tl tutuyor 1400 tl peşin alabilirim HX300 fiyatıda 1200 tl Kafam biraz karıştı açıksası :s Tam hx 300 alıcakken A37 gördüm bu ikilens ile fiyat makul geliyor Açıkcası Karar veremedim gitti yani bu 75-300 ve 18-55 iki lens benim işimi görür ileride lens alma ihtiyacı duyacağımı zannetmiyorum bunlar yeterli olur böyle bir şeymi alsam yoksa HX300 alayım A37 ile çekilen Fotoğrafları gördüm gözüme çok güzel gözüktü

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomenklatura -- 31 Temmuz 2013; 1:36:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

elektronik vizor evet.

Sony A 37 + 18-55 + 75-300 Toplamda 1450 Tl
    ise alabilirsin
    sadece hx300 e göre dezantajı objektifleri yanında taşıman ve takıp çıkarmak zorunda olman olur.
    yarın öbürgün bi objektif daha alırsın belki.ama hx300 de bu objektife sabitlenirsin.
    kalite farkını bilmiyorum,ama hx300 le çektiğim fotolar var bu sayfada,ona bakabilirsin.

Evet çekilen fotoğrafı gördüm hatta Zoom yapıp çektiğiniz kuş fotosu ve plaka fotosu çok hoşuma gitti doğrusu ben öyle pro foto çeken birisi değilim alacağım ilk makina olacak belki de bu yüzden insan kararsız kalıyor insan dslr devamlı iyisi olsun da ileride bir daha body makina almayım diyor o da çok pahalı en uygun A37 ve okuduğum kadarı ile lens ihtiyacı kesin olur diyorlar dslr like için ise incelediğim kadarı 50x zoom yapan arasında en iyisi bu gibi bu foto makinasında kararsız kalmak ne zormuş :) en sonunda gidicem hangi body elime daha iyi oturursa onu alıcam :) hayırlısı bakalım beakin forumda çekilen fotoğrafları takip ediyorum

• radres108 sen de benimki bazı güzel anları ölümsüz yapma pesinde gibisin ben ametörum anlam fazla detaydan cekdigim resimleride pcden düzenlemek gibi bir zamanım yok tatile falan cıkdıgım uzakdan idare eder resim ve video alayım yeter ben bu sınılar içinde hankisi daha başarılı onun pesindeyim param ve ilgim olsa neden mercedes olmasın ama honda suan benim işimi fazlası ile görür
  • 600D

HX100, 550D, 60D, 5D Mk II şimdi de NEX 6 alacak birisi olarak söylüyorum. Fotoğraflarımı açıp baktığım zaman HX100 ile çektiklerimi 40 metreden tanıyorum. HX100 ile 550D arasındaki uçurum 550D ile 5D MK II arasındakinin 25 katı kadar.

Renk skalası eksik, fotoğraf cansız, Dinamik aralık çok kısa, keskinlik yok... herkes sensörü küçükse sadece noise olur sanıyor ama sıra noise'e gelene kadar küçük sensörün dezavantajları buradan bizim köye yol olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 19 Nisan 2013; 21:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisyen37

radres108 sen de benimki bazı güzel anları ölümsüz yapma pesinde gibisin ben ametörum anlam fazla detaydan cekdigim resimleride pcden düzenlemek gibi bir zamanım yok tatile falan cıkdıgım uzakdan idare eder resim ve video alayım yeter ben bu sınılar içinde hankisi daha başarılı onun pesindeyim param ve ilgim olsa neden mercedes olmasın ama honda suan benim işimi fazlası ile görür

Evet aynen bende öyle ama fiyat işte insanın kafasını karıştırıyor :) arkadaş 650D 1500 Tl lensi ile beraber 2 yıl paralel ithalat garantili Canon 60 D 1550 Tl sadece body paralel ithalat olarak 2 yıl garantili 50 mm lens ile alırsan 60 D ortalama 1750 gelir :) ileride lens alınır sıkıntı olmaz Ama sony A 37 ile 18-55 ve 75-300 1450 civarı alınıyor birde sony HX300 de 1200 e alınıyor haydaa :D işte benim için sıkıntı burda hadi bunlardan 60 D eledim 50mm lens ile 1750 1800 civarı geliyor diye geriye kaldı 650 D A37 ve tele lensi ve HX300 işte olay burda

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

600D

HX100, 550D, 60D, 5D Mk II şimdi de NEX 6 alacak birisi olarak söylüyorum. Fotoğraflarımı açıp baktığım zaman HX100 ile çektiklerimi 40 metreden tanıyorum. HX100 ile 550D arasındaki uçurum 550D ile 5D MK II arasındakinin 25 katı kadar.

Renk skalası eksik, fotoğraf cansız, Dinamik aralık çok kısa, keskinlik yok... herkes sensörü küçükse sadece noise olur sanıyor ama sıra noise'e gelene kadar küçük sensörün dezavantajları buradan bizim köye yol olur.

Yani keskinlik olarak 650 D yada Sony A 37 daha mı iyi HX300 den ? yada bunların ikisi de iyi ama ör canon 650 D A 37 Daha iyi diyebilirmiyiz ? Ben hiçbirini kullanmadığım için bir şey diyemiycem yalnız üzerinde 18-55 lens olduğunu düşünürsek şünkü fiyat olarak üzerinde 18-55 lensi ile alabiliceğim için soruyorum?

• quote:

quote:

600D

Yani keskinlik olarak 650 D yada Sony A 37 daha mı iyi HX300 den ? yada bunların ikisi de iyi ama ör canon 650 D A 37 Daha iyi diyebilirmiyiz ? Ben hiçbirini kullanmadığım için bir şey diyemiycem yalnız üzerinde 18-55 lens olduğunu düşünürsek şünkü fiyat olarak üzerinde 18-55 lensi ile alabiliceğim için soruyorum?

Üzerinde 18-55 var, iyi lens değil diyoruz diye buradan "HX300'ün 50x odak aralığındaki kalitenin yerlerde süründüğü lensinden de daha kötü" anlamı çıkmasın.

18-55 dediğiniz lens HX300'ü suya götürüp susuz getirir. HX300'ün fotoğraflarını görmedim ama 50x zoom yapabilen 2,8-6,3 f aralığındaki bir lensi görmeye de gerek yok zaten.

• quote:

quote:

quote:

600D

Üzerinde 18-55 var, iyi lens değil diyoruz diye buradan "HX300'ün 50x odak aralığındaki kalitenin yerlerde süründüğü lensinden de daha kötü" anlamı çıkmasın.

18-55 dediğiniz lens HX300'ü suya götürüp susuz getirir. HX300'ün fotoğraflarını görmedim ama 50x zoom yapabilen 2,8-6,3 f aralığındaki bir lensi görmeye de gerek yok zaten.

Benim Tecrübem ve bilgim olmadığı için soruyorum açıkcası amacım tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanıp iyi bir ürün almak peki sony A 37 ve Canon 650 D ikiside 18-55 lens kiti üzerine iken hangi cihaz kaliteli keskin fotoğraflar üretmemizi sağlar özellik olarak da hangisi baskın canon 650 de ile A 37 arasında fiyat farkı var çünkü

• quote:

quote:

quote:

quote:

600D

Benim Tecrübem ve bilgim olmadığı için soruyorum açıkcası amacım tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanıp iyi bir ürün almak peki sony A 37 ve Canon 650 D ikiside 18-55 lens kiti üzerine iken hangi cihaz kaliteli keskin fotoğraflar üretmemizi sağlar özellik olarak da hangisi baskın canon 650 de ile A 37 arasında fiyat farkı var çünkü

İcinize sinen ve yan ozellikleri + fiyatiyla sizi cezbeden hangisiyse onu alin. İkisi de birbirini aratmaz fotograf kalitesi olarak.

Anca fotograflari yanyana koyarak farki anlarsiniz.

Ancak sunu unutmayin satarken canon daha az zarar ettirir ve hizli satilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

600D

İcinize sinen ve yan ozellikleri + fiyatiyla sizi cezbeden hangisiyse onu alin. İkisi de birbirini aratmaz fotograf kalitesi olarak.

Anca fotograflari yanyana koyarak farki anlarsiniz.

Ancak sunu unutmayin satarken canon daha az zarar ettirir ve hizli satilir.

Cevap İçin Teşekkür Ederim Hangisi Hayırlı İse o Olsun İnşallah :)

• quote:

quote:

radres108 sen de benimki bazı güzel anları ölümsüz yapma pesinde gibisin ben ametörum anlam fazla detaydan cekdigim resimleride pcden düzenlemek gibi bir zamanım yok tatile falan cıkdıgım uzakdan idare eder resim ve video alayım yeter ben bu sınılar içinde hankisi daha başarılı onun pesindeyim param ve ilgim olsa neden mercedes olmasın ama honda suan benim işimi fazlası ile görür

Evet aynen bende öyle ama fiyat işte insanın kafasını karıştırıyor :) arkadaş 650D 1500 Tl lensi ile beraber 2 yıl paralel ithalat garantili Canon 60 D 1550 Tl sadece body paralel ithalat olarak 2 yıl garantili 50 mm lens ile alırsan 60 D ortalama 1750 gelir :) ileride lens alınır sıkıntı olmaz Ama sony A 37 ile 18-55 ve 75-300 1450 civarı alınıyor birde sony HX300 de 1200 e alınıyor haydaa :D işte benim için sıkıntı burda hadi bunlardan 60 D eledim 50mm lens ile 1750 1800 civarı geliyor diye geriye kaldı 650 D A37 ve tele lensi ve HX300 işte olay burda

İkinci el temiz NEX-5Nler 1000-1300TL arası. Sıfır Olympus E-PM1 fotozeynep'te 839TL. Nikon D5100 ikinci eller 1000-1200, sıfırları 1250-1500TL arası. Nikon 55-200mm VR 300-450Tl arası. Sony kit de iyiymiş. Seçenek çok. 1000TL üzeri veriyorsan iyi düşünmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

quote:

İkinci el temiz NEX-5Nler 1000-1300TL arası. Sıfır Olympus E-PM1 fotozeynep'te 839TL. Nikon D5100 ikinci eller 1000-1200, sıfırları 1250-1500TL arası. Nikon 55-200mm VR 300-450Tl arası. Sony kit de iyiymiş. Seçenek çok. 1000TL üzeri veriyorsan iyi düşünmen lazım.

Wallahi benim dediğim sony a37 ve 18-55 + 75-300 kit sony garantili daha mantıklı 1450 tl gibi ama çok seçenek var :s foto merakı yerine cep telefonu merakı olsaydı keşke bir S4 alır kurtulurdum :) ben 650D A37 Ve Hx 300 için gidicem body leri elime alıcam hengisi hoşuma giderse onu alıcam yoksa işin için den çıkılmıyor :) dediğin gibi hocam seçenek çok :)

• Eger 50x zoom sizin icin tercih meselesi degilse paraniza yazik etmeyin. 1200 tl ile cok daha kaliteli makinalar alinabilir ust mesajda belirtildigi gibi. a37 iyi firsatmis Turkiye piyasasina gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 20 Nisan 2013; 0:26:28 >
  • burada konu hangi makine daha iyi resim çeker konusuysa canon 600d tartışmasız birinci sırada yer alır aynı sınıfın ürünü değiller,,,
    konu hangisi uzağı yakın eder konusuysa burayı vurgulayıp yazayım resim dslr kalitesinde asla olmasada hx300v tercihi doğru tercihtir,,,
    ama almak isteyen arkadaş hem uzağı yakın etsin hem kalite olsun diyorsa dslr+lens +zoom lens+tc+tripod ve tabiki birde çanta bunlarıda yanına alıp çekim yapmayı göze alması lazım,,
    dslr demek üzerindeki 18-55 ile herşeyi yaparsın demek değildir, duruma göre tek lens herşeye yeter derler kıyaslanmaya gelince iş portre için şunu zoom için şunu makro için onu
    gece çekimleri için oydu buydu derken bu işin sonu gelmez bunu söyleyenler yine dslr kullananlar,, hx300v alan kişi şunu bilerek almalı, güzel videolar çekerim, gündüz resim kalitesi idare eder az ışıkda yada gece çekimlerinde flaş olmadan çekilen resimler işe yaramaz, şöyle bir ihtimal daha var 20mpde çekersin noiseli resmi düşürürsün 2mp ye evet göze daha hoş gelebilir bunun dışında bu makine yok çöptür yok çamurdur bu yorumlara katılmam ihtiyaç meselesi ben dslr alanada like alanada ne niye aldın derim nede yazık verdiğin paraya derim

• quote:

Orijinalden alıntı: aliselale

Bu jiddi isimli arkadaş jiddi jidi deli. (alınma güze güzel konuşuyoruz)
    20 MB yazıyormuş değilmiş. Allahım ya adamdaki kafaya bak sanırsın ilkokul çocuğu yazıyo. 20MB yazrmışda değilmiş o makineler. Hadi ya.... Bunları yazmadan önce çizgifilm falanmı izliyorsun oradaki hayal dünyasından çıkamadn mı yazıyorsun ya.

Belkide senin elindeki Canon da, Canon değildir dimi. Belki üzerinde yazsa da içinde APS-C sensör yoktur. 3D yazan tvlerde 3d değildir. Tüketiciyi kandırıyorlardır. Sonuçta bunlar kafaya göre yazılan şeyler. Abi git ya..

nomenklatura arkadaşım bu arkadaşla konuşmaya gerek yok. Hani derler ya makineyi görünce aklım gitti diye. Bu arkadaşta durum gerçekte öyle olmuş. Makineyi gördüğünde AKLI GİTMİŞ.
    Allah tan video dosyası atmadın örnek olarak yoksa onunda HD sini ister, kolay yüklensinde convert ettiğin dosya formatı sanırdı. Veya 2 dk lık parça göndersen adam aa bak 2 dk çekiyo bile der bu kafa.
    Abiii uğraşma. 3.000 lira (Minimum) verince 1.000 liralık makinelerin yakın kalitede çekeceğini kabul edemiyor bu marka beyinler."He heyyyt! Ben en babasını aldım DLSR aldım uleyn! O kadar para verdik. Nasıl kompakt güzel çekermiş? durumundalar

quote:

Orijinalden alıntı: aliselale

El insaf diyorum.

Hayatımda duyduğum en komik açıklama (bahane)

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Evet, buradaki detay karşılaştırmasında şöyle bir anlaşılamama var sanırım.
    Bir makinanın çektiği 20pm fotoğrafı 10 kat ufaltarak 2 mp'ye getirerek net bir fotoğraf ortaya konuluyor iken(HX300V), diğerinda ise çekilen fotoğraf 16 mp. görüntüden 1:1 boyutta alınmış kesit(Nex-5N). Burada olay ayrı konularda ilerliyor. HX300V zumum çok diyor, Nex-5N foto kalitem daha iyi diyor. Hepimiz biliyoruz ki fotoğrafın boyutu ufaldıkça gözümüze büyük halinden daha iyi, net görünür.

Artık şu resimlerden sonra halen savuncak bahane bulmaya çalışıyorsunuz. Yok 50X de çamur olurmuş. Bak bakalım DSLR le çekilmiş resmin croplanmış hali mi çamur like ın mı? Croplayınca 100 kay iyi oluyormuş allah aşkına. Elinizi vicdanınıza koyun değil plaka nerde ise arabanın modeli bile anlaşılmayacak. Logo zaten hak getire. Allahtan aracın modelini biliyoruz. Klimaya duvara bir bakın. Yok büyütülmüşte bilmem ne de. DSLR de crop yapmaktan başka şansın yok. Onun neticeside 50X den 100 kat iyi olurdu diyordunuz . Olmuya biladerler zorlamaya gerek tok. Uzakta DSLR, 50X karşısında bayılır. Bitti. Artı sen croplasan bile orda ki kuşu faretmeyecektin. Kuşmu kola şişesimi diye düşünecektin :)

DSLR deyince hem portre yakın çekim kıyası düşünüyorsunuz.

nomenklatura eline sağlık. Başka söze gerek yok. Biraz daha zoom lasaymışın farların içindeki ampullerin kaçlık olduğunu görecektik nerdeyse. Arkadaki araçta plakayı geçtik, plaka altlığındaki telefon numaraları okunuyor nerdeyse

-
    Bu da sizin dediğiniz...
    quote:

@jiddi sen iyi misin?
    yani alıntıladığın mesajı okuyorum da arkadaş (@aliselale) ne demiş de sen böyle tepki veriyorsun? yok ahlaksızmış,yok rezilmiş. sizin dalga geçmelerinizden daha kibar yazmış?

sakin ol ve bi psikolağa görün derim. bu ne şiddet bu celal.haksız duruma düşmenin verdiği tepki mi?

-
    Şimdi madem bu kişinin de avukatı oldunuz. Siz de buyrun madem ispat edin benim nerede "20MB yazrmışda değilmiş o makineler" zavallı devamında sanki böyle bir şey demişim gibi kendi yaşadığı hayal dünyasından bildirmeye devam ediyor şöyle : "Belkide senin elindeki Canon da, Canon değildir dimi. Belki üzerinde yazsa da içinde APS-C sensör yoktur. 3D yazan tvlerde 3d değildir. Tüketiciyi kandırıyorlardır. Sonuçta bunlar kafaya göre yazılan şeyler. " Ben herhangi bir yerde bu makina 20MB yazıyor da değil" demiş miyim? Kim hayal dünyasında ?

Sonra şöyle sürdürüyor iftirala ve hakaretlerini : "3.000 lira (Minimum) verince 1.000 liralık makinelerin yakın kalitede çekeceğini kabul edemiyor bu marka beyinler." , pardon hangi markayı savunuyorum ben ?! Hatta o kadar zavallı ki arada örnek fotoğraflar ekleyen arkadaşın koyduğu fotoğraflar da Sony marka bir makina ile çekilmişler ! Yani düştüğü halin adı rezillik değil de daha ne ? Hangi makinaya 3000 lira vermişim, ispatı var mı ? Madem yok öyle ise bu yaptığına ne denir ?

Dahası da var, şöyle de iftira ediyor utanmadan !.. "Yok 50X de çamur olurmuş." , "Croplayınca 100 kay iyi oluyor" dediğimi de ispat edin Allah'ınızın da yardımı ile !.. Bir de bu cümlesine Allah aşkına demesini de biliyor. Allah aşkı nasıl ise onda hiç söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yazıyor değil mi ?

Hakaret, seviyesiz sözleri de ayrıca "Abi git ya..." , "Allahım ya adamdaki kafaya bak sanırsın ilkokul çocuğu yazıyo." , "Hadi ya..." , "Makineyi gördüğünde AKLI GİTMİŞ." , "He heyyyt! Ben en babasını aldım DLSR aldım uleyn!"
    -
    Benim nerede bu d-slr like sahipleri dediğim mesajın neresinde alay, hakaret ve aşağılama varmış ?! Gayet temiz bir soru şeklinde açık davet. Evet, onların da sizin gibi bu başlıklarda yüzlerce kez yok zumu böyle, şöyle d-slr ile ne mümkün diyerek savundukları yüksek zumlu fotoğraflarını göstermeleri için davet etmek şu yukarıdaki hakaretler, iftiralar ve kendinizi düşürdüğünüz seviye ile kıyaslanabilir mi ! ? Sonra Allah'ın adını elinize alıp alıp da böyle iğrenç iftiralarınız için kullanmanız da sizin inancınızın durumunun en güzel göstergesidir. Buyrun bunu da açıklayın ! Benim adıma söylemişim gibi kullanıp iftira edilen şeyleri açıklayamadığınız için, haklı olduğum için zaten gidip karşıma "Eee ama sen de şurada şöyle demiştin" diyorsunuz. Ben hanginize demediğiniz, yapmadığınız bir şeyi dediniz ve yaptınız derken bir de Allah'ın adını kullanarak Allah'ı yalanlarıma şahit göstererek bu rezilliği yapmışım !? Siz de ne güzel buldunuz bozacıyı hemen oldunuz şahidi şıracı ! "Psikoloğa görün, haksız duruma düşmenin verdiği tepki mi?!" %100 tam da haklı olduğumun tepkisi. Siz burada yaptığınız bu rezilliğin bir teki için haklılığınızı açıklayın hele bir de ondan sonra da bu kişinin avukatlığına da devam edin. Nerede imiş haksız duruma düştüğüm yer ? 20 mp görüntüyü 1.2 mp'ye ufaltıp koymuyor musunuz ? E biz de bunu dedik, bu mu haksız duruma düştüğüm şey :) Hem kendiniz 20 mp. kullanılmaz ki ne gerek var dediniz, biz de e siz ona 20mp diye de para ödediniz dedik neresinde haksızlık, yanlış ?! Olsa zaten gidip başka konulardaki alakası olmayan mesajıma sığınma zavallılığını da göstermezdiniz. Şimdi yine yaptığınız hakaretleri görmezden gelip ve attığınız iftiraları kanıtlayamayacaksınız ve alakasız şekilde kendinizce cevap vermeye çalışacaksınız. Sizin ne olduğunuz ortada olduğundan biz de şaşırmayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 20 Nisan 2013; 0:00:50 >

• Lütfen kişisel atışmalarınızı PM yoluyla yapınız. Anlamsız tartışmalarınızı okumak zorunda değiliz. Burası bir bilgi paylaşma ortamı, devam ederseniz şikayet edeceğimi biliniz. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.