Şimdi Ara

sony ericson W810i mi nokia 5300 mı?? acill!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W810i de gözümün kalma sebebi kulaklığı harika arabada araç kitine de bağlayabiliyorum telefonu kullandımda fakat bir yanımda nokia diyor 5300 çok yüksek ve kaliteli ses veriyor ama kulaklığı nasıl bilmiyorum arabaya nasıl bağlarım bilmiyorum sony ericson gibi 3.5mm olsa tamam......kararsızım bi de sony nin şarjı daha çok dayanıyor!!!

• nokia 3250 kullanan birisi olarak w810 alma dusuncem var. bence w810 fotograf kalitesini 5300 da bulamazsin. ve nokia 3250 gibi kaliteli bir muzik calari olan telefon gibisinide 5300 da bulamazsin. bence ikisi arasinda ozellikleri yonunden w810 agir basiyor.

arabaya baglama konusunda 5300 da baglarsin ama w810 yaninda verilen stereo cikis baglantisi gibi verim alamazsin. dun bir arkadas teybine bagladi ve cok memnun oldugunu soyledi.
  • fotoğraf kalitesi açısından, pil ömrü müzik dinliyeceğin için çok önemli w810i nin ki gayet dayanıklı ve walkman ben w810i yi tavsiye ederim
  • ben sadece kaliteli bir ses arıyorum telefonda isterse kamerası hiç olmasın işte bu ikisi arasında kararsız kaldım 5300 hem dışarı verdiği ses ile hem kendi tasarımı ile beni büyüledi ama kulaklık takınca o ses ne olur bunu bilmiyorum? veya arabaya bağlasam nasıl bağlarım? bir hafta içinde ikisinden birini sipariş vereceğim
  • her ama her açıdan kesinlikle ve tartışmasız w810i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1959 -- 28 Şubat 2007; 19:37:30 >
  • peki bende soriyim haftaya yeni tel alıcam
    6233 mu w810 i mi
    eski telim nokia6510 devrim olucak bana sişzce hangisi gönlüm 6233 te baya güzel tel ama w810 i de cok dikkatimi cekiyoır
  • 6233 ile w810 arasinda;
    muzikte tartismasiz 6233
    fotografta tartismasiz w810

ama w810 muziginin de kaliteli oldugunu baz alirsak orta seviye muzik ve ust seviye fotograf olarak w810 daha agir basiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WrongWay
    ben sadece kaliteli bir ses arıyorum telefonda isterse kamerası hiç olmasın işte bu ikisi arasında kararsız kaldım 5300 hem dışarı verdiği ses ile hem kendi tasarımı ile beni büyüledi ama kulaklık takınca o ses ne olur bunu bilmiyorum? veya arabaya bağlasam nasıl bağlarım? bir hafta içinde ikisinden birini sipariş vereceğim

bence sende 5300 dan ziyade 6233 veya w810 dusunmelisin. 5300 orta seviye kamerasiyla ve diger modellere kafa tutamayacak muzik calariyla 2. hatta 3. planda olmalidir. bu cihazi tabiki arabaya baglarsin ama nasilki 3.5 lik jak la muzik kalitesi aliyorsan, 2.5 tede ona yakin kalite alirsin. fakat w810 daki stereo cikisli kablo ile daha kaliteli bir verim alabilirsin.

secim senin. forumda kullananlara iyice sor ve arastir. aldiktan sonra pisman olmayacagin bir secim yap.

• yaw şimdi de aklıma 6233ü soktunuz ama 6233ün kulaklıkta verdiği ses çıkışı nasıl?? W810 u isteme sebebim onun kulaklığını taktığımda öyle tatlı ve bass lı bir müzik veriyor ki hastayım o sese sanırım sonyyi alacağım...
  • quote:

6233 ile w810 arasinda;
    muzikte tartismasiz 6233

ama w810 muziginin de kaliteli oldugunu baz alirsak orta seviye muzik ve ust seviye fotograf olarak w810 daha agir basiyor.

6233 ve W810i'nin kulaklık ses çıkış kalitesi arasında pek bir fark yoktur. W810i megabass ve walkman arayüzüyle ön plana çıkıyor. Sanırım hoparlörü kastettin.
  • w810
  • ben karaımı verdim kesinlikle W810i.....telefoncu bir arkadaş 5300ı ve6233ü çevirici ile arabanın araç kitine bağladığını söyledi ama sony ericson kadar net ses alamadım dedi...
    nokiadan şaşmak istemiordum ama bunu duyunca işler deişti...
  • jostickli olmasın alacagın tel.....

6600ların k750ilerin durumu ortada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

6233 ile w810 arasinda;
    muzikte tartismasiz 6233

6233 ve W810i'nin kulaklık ses çıkış kalitesi arasında pek bir fark yoktur. W810i megabass ve walkman arayüzüyle ön plana çıkıyor. Sanırım hoparlörü kastettin.

Sanırım hoparlör kastedilmiş
  • 5300'ın acayip bi yapısı var. Maket gibi duruyor. Alma bence.
  • aynen katılıyorum..sanki oyuncak gibi duruyor..kesinlikle uzak dur derim..ayrıca 1.3. e o para verilemz..

ya w810 çıktı..telefon camiasında devrim oldu...

bir w810 kullanıcısı olarak tek kelimeyle al derim.

eksileri:
    ses kaydını wolkmene almaması..
    radyo dağişrtirmek için illaki telefonun kullanman gerekliliği..
    birde ekranda sırıtan operatör yazısnın kaldıramaman.(gerçibunun için bir program duymuştum da denemedim)

artıları..
    bunların dışındaki hjer şey MÜKEMMEL..

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

5300'ın acayip bi yapısı var. Maket gibi duruyor. Alma bence.
  • Kesinlikle W810
  • ARKADAŞLARA AYNEN KATILIYORUM..W810İ SENİN İSTEĞİNİ KALDIRIR HEMDE BU FİYATA FAZLA DÜŞÜNME
  • Herkes öyle böyle w810i dedi. Bencede sizce
  • w810i
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.