Şimdi Ara

Sony Ericsson arc ekran sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,telefonu alalı 4gün oldu.(sony ericsson xperia ARC) aldığımda tuş kilti yapınca ekranın kapanması ortada bir cizgi biterek oluyordu,cok güzel bir özellik yani ona tav olmuştum:) ta ki,wifi ile baglanıp andorid 4.0 güncellemsi var diyene kadar oldu...Ben tabi o sürümü görünce hemen yükle dedim,düzgün bir biçimde yükledi.Yüklemeden sonra telefon hakkında yazan bölüme girdim ve sürümün hala 2.3.4 oldugunu gördüm ve o tuş kilidindeki tav oldugum ekran kapanmasıda gitmiş oldugunu gördüm.

1.cisi:O ekran görünümünü tekrar nasıl geri kazanabilirim
    2.cisi:Sürüm neden hala 2.3.4 olarak kaldı

Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden tşkler..

• Güncelleme başarısız olmuş olabilir genelde telefondan yüklemeye çalışınca öyle oluyor. Pc companion ile bilgisayardan yükleyin. O efekti de ICS de geliştirici seçeneklerinden geçiş animasyonunu düzenleyerek yapabilirsiniz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICS güncellemesi almadın sen. 2.3.4 sürümü için daha sonra bir güncelleme daha çıktı ve son güncellemesinde hatalar falan filan düzeltildi. Ama son güncelleme ile ekran kapanırken ki o görünümü ortadan kaldırdılar. ICS güncellemesine daha var. Ayrıca o bir ekran sorunu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 27 Mayıs 2012; 10:41:08 >
  • ics geçtiği felan yok. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsk ederim cevaplarınız için...ekran sorunu degil evet yalnıs yazmısım...o olayı bir daha geri döndüremem diyorsunuz yani? Birde ics ARC için daha gelmedi mi yani :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachy58

tsk ederim cevaplarınız için...ekran sorunu degil evet yalnıs yazmısım...o olayı bir daha geri döndüremem diyorsunuz yani? Birde ics ARC için daha gelmedi mi yani :(

1 haftaya gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Mayıs 2012; 10:30:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.