Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Update ile wireless ve gps konusunda herhangi negatif bi değişiklik yok..

teşekkürler, ilk fırsatta versiyonu güncelliyelim bakalım nedir ne degildir

quote:

Bu arada bi önceki sayfada anlattığım MGMaps i deneyen olmadı galiba? Neredeyse her arabaya bindiğimde kullanıyorum artık. Yol tarifi yapmasa da işe yarıyor çoğu zman..

ben gps konusunda çok ısrarcıyım en başından beri biliyosun ama google maps ihtiyacım olan herşeyi bana veriyo hatta ihtiyacımdan fazlasını bile veriyo diyebilirim
    ama aklımda en kısa sürede denemek istiyorum. deneyince sonuçları hızlıca paylaşırım burada, saolasın tekrar

• Bu programda da google'ın haritalarını kullanabiliyosun. Hafıza kartında saklıyosun haritaları ve herhangi bi ücret ödemiyosun google maps'deki gibi.. ;) denemeni tavsiye ederim.. Bugün arkadaşın evini bu programla buldum resmen.. Evdeyken harita üzerinde işaretledi ben de telefonda o koordinatlara doğru gittim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Bu programda da google'ın haritalarını kullanabiliyosun. Hafıza kartında saklıyosun haritaları ve herhangi bi ücret ödemiyosun google maps'deki gibi.. ;) denemeni tavsiye ederim.. Bugün arkadaşın evini bu programla buldum resmen.. Evdeyken harita üzerinde işaretledi ben de telefonda o koordinatlara doğru gittim :D

Seçtiğim bölgeyi işaretleyip gmapmaker ile bilgisayara indirmeye çalışıyorum.Sadece istanbul'u işaretledim.3 saatte bilgisayara yüklenmedi.Yükleme yaptığı klasör'deki veriler 1gb'ı aştı.

Bir ara yeniden deneyeceğim.
  • arkadaşlar bugün aldık g705 i

daha gelirken 2-3 saat kullanımdan sonra çat diye bi gitti, sonra geri geldi şarkıları okumadı. kapadım açtım düzeldi neyse ki.

bu gps olayını anlamadım, gps çipi anladığım kadarıyla var çünkü baz istaysonundan yapılan yer tespiti nerdeyse 100mt falso veriyor, bunda ise bizim balkonda 5-10 adım attım ekranda hafiften bir değişme dahi oldu. dışarda henüz deneyemedim

bu arada msn e nasıl girebiliyoruz? gprs i kesinlikle kullanmasın istiyorum, sadece wifi dan girsin nasıl yapabiliriz bu olayı? msn i ayrıca mı yüklememiz gerekiyor? ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar bugün aldık g705 i

daha gelirken 2-3 saat kullanımdan sonra çat diye bi gitti, sonra geri geldi şarkıları okumadı. kapadım açtım düzeldi neyse ki.

bu gps olayını anlamadım, gps çipi anladığım kadarıyla var çünkü baz istaysonundan yapılan yer tespiti nerdeyse 100mt falso veriyor, bunda ise bizim balkonda 5-10 adım attım ekranda hafiften bir değişme dahi oldu. dışarda henüz deneyemedim

bu arada msn e nasıl girebiliyoruz? gprs i kesinlikle kullanmasın istiyorum, sadece wifi dan girsin nasıl yapabiliriz bu olayı? msn i ayrıca mı yüklememiz gerekiyor? ne tavsiye edersiniz?

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
    Msn programı olarak mig33 ve live messenger'i kullanıyorum.Google'a msn live messenger java diye aratınca live messenger'in türkçe programı var.Msn programı da arka planda çalışıyor.Yani programı kapatmadan başka işlem yapılabiliyor.Wi-Fi açıksa wi-fi'dan msn'e bağlanıyor.Yoksa hiçbir şey yapmaya gerek kalmadan otomatik gprs'e bağlanıyor.

• ben de yaklaşık 1 haftadır g705 kullanıyorum.
    ilk se telefonum.
    gayet memnunum,müzik kalitesi olsun,menu hızı olsun,özellikle gündüz çekim fotolar olsun,
    beni gerçekten hayal kırıklığına uğratmadı.
    sadece gps olayında biraz sorun yaşıyorum.
    wayfinder ile konumumu bul dediğim zaman açık havada bile olsam bağlantı hatası veriyor ve tavan,bina
    engelliyor gibi bir mesaj çıkıyor.
    bu sorunu bi türlü aşamadım.
    fakat wayfinder ile haritada gezinti yapabiliyorum onda sorun yok,ama konumumu bulamıyor, bu neden
    kaynaklanıyor arkadaşlar bilen varsa cevaplasın,çok mutlu olacağm.
  • teşekkürler arkadaşlar

bugün gps'i mecidiyeköy- yeşilköy arası arabada kullandım, oldukça iyi hata alıyorsanız dışarı çıkarın biraz beklesin, sanırım uyduları bulması uzun sürüyor ama bir kere bulduktan sonra iyi, şu an ev içinde bile gösteriyor ama yavaş yavaş uydular azalıyor.

live messenger ın java versiyonu var mı? mig33 ü falan duydum yalnız orijinal live messenger nasıl bilmiyorum, biraz bilgi verir misiniz?

bir de alette SensMe özelliği yokmuş ona üzüldüm. acaba yazılımla falan eklenebilir mi? flash tema olayı falan nasıl? yine abidik gubidik programlarla mı flashlıycaz?
  • pardon msn i yazmışsın gözümden kaçmış :)

şunu sorucaktım, uzaktan kumanda fonksiyonunu kullanan var mı? benim arkadaş bilgisayarda kullanıyor, çok güzel birşey.. yalnız ben kullanamadım hata veriyor nedense
  • Ben denemedim.Nasıl oluyor?
    Bluetooth üzerinden media player'i telefondan yönetmek pek lüzumlu birşey değil benim için..

Flash tema telefonda zaten çalışıyor.Flashlama olayı nedir??
  • flash olayı benim eski w200 telimde var, normal olarak direkt flash tema atılmıyor, setool diye bir program var onunla telefonu kapatıp C tuşuna basarak usb yi takarak flash temayı atıyorsunuz. g705 te bu nasıl bilmiyorum.

bluetoothtan media player olayı bence güzel film izlerken ya da mutfaktan müzik dinlerken çok işe yarıyor, ayrıca sunum yaparken mouse u kontrol edebiliyorsunuz çok ii bişey ama beceremedim işte
  • G705'de flash tema direkt olarak hafıza kartına atınca çalışıyor.

Bende W715'in kodlarını bekliyorum.A2 ile walkman acouistics yüklemek istiyorum hala çıkmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 17 Mayıs 2009; 23:32:12 >
  • ilk izlenim: süper estetik, fonksiyonel ne bileyim gerçekten albenisi olan tel. (symbian aramıyorsak tabii)
    fakat şu arka kapak nedir kardeşim? gerçekten SE'a yakıştıramadım, biraz uyduruk olmuş.

kurcalamak için parmaklarımı yorayım biraz, malum w810i den sonra bi dünya sorum olacaktır.
  • alpaslanbek arkadaşın mgmmaps programını yükledim ve görüşlerimi açıklıyorum;
    ankara-izmir-ist haritalarını indirdim (benim belirlediğim alanlarını) 550 mb tuttu.
    sadec ank haritasını telefon hafızasına attım.ok
    iyi çalışıyor, detaylı internete bağlanmaya gerek yok.
    ben de yavaş değildi belkide sadece ankara olduğu içindir,
    ancak 2-3 sorum olacak;
    arabada hareket halindeyken takip etme imkanı varmı?yani hareketimizi gösterebilrmi? ben bulamadım
    bir de tekrar tekrar aynı soru ama telefon şifresi nedir?0000 değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus348

pardon msn i yazmışsın gözümden kaçmış :)

şunu sorucaktım, uzaktan kumanda fonksiyonunu kullanan var mı? benim arkadaş bilgisayarda kullanıyor, çok güzel birşey.. yalnız ben kullanamadım hata veriyor nedense

bende de aynı sorun var. ben de çözemedim. "unable to detect remote service" uyarısını veriyor. telefonda mı sorun var anlamadım. ayrıca bende hala şarj problemi var. en fazla 2 gün gidiyor. böyle olan başka arkadaş var mı acaba????
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ve kaç gündür internette araştıra yapıyorum ama henüz kendimi tatmin edebilen cevaplar bulamadım.
    Bu telefon hakkında internette çok az şey yazıyor burada yazanlarda genelde yorumlar ve kullanıcıların fikirleri benim için çok önemli..
    Acaba birisi bu telefonun artı ve eksilerini yazabilirmi?
    Emin olun ki böyle daha faydalı olacak çoğu kişi için
    Teşekkürler..
  • Valla kendin pişir kendin ye..
    En iyisi kendi başının çaresine bakmak başkasından hayır yok
    Bugün DARTYe gittim ve teşhirde olan G705i bayağı inceledim telefon gerçekten kibar cebimdeki e250yle neredeyse aynı boyutta sadece biraz kalın diğer
    ölçüleri aynı gibi.. Kaba veya ağır değil eline çok güzel oturuyor...
    Sürgüsü kaliteli güzel oturuyo sorun çıkartmaz gibi duruyor.
    Menüleri hızlı w910 gibi takılma ağırlaşma filn yok ekranın yan dönme olayı güzel çalışıyo.. Wi-fidede çok iyi hemen yan dönüyor ekran..
    Wi-fisi çok hızlı ve kaliteli gerçekten yaklaştırma uzaklaştırma özelliği var çok hoşuma gitti beklemediğim kadar iyi görünüyor..
    Resimler tok ve kaliteli internettede görmüştüm güzel çekiyor ama auto-focus yok sanırım o bir eksiklik..
    Sesi fena çıkmıyordu kendi sesi tatmin edici gibiydi kendi telefonumdan bluetoothla şarkı atıp bide onu deniycektim o sırada arkadaşım geldi karambolde unutmuşum
    Ama beğendim telfonu Dartyde 699.YTL peşin dışarıda sordum 630a iki yıl garantili var her an aldım alabilirim yani

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Valla kendin pişir kendin ye..
    Bugün DARTYe gittim ve teşhirde olan G705i bayağı inceledim telefon gerçekten kibar cebimdeki e250yle neredeyse aynı boyutta sadece biraz kalın diğer
    Menüleri hızlı w910 gibi takılma ağırlaşma filn yok ekranın yan dönme olayı güzel çalışıyo.. Wi-fidede çok iyi hemen yan dönüyor ekran..
    Wi-fisi çok hızlı ve kaliteli gerçekten yaklaştırma uzaklaştırma özelliği var çok hoşuma gitti beklemediğim kadar iyi görünüyor..
    Resimler tok ve kaliteli internettede görmüştüm güzel çekiyor ama auto-focus yok sanırım o bir eksiklik..
    Sesi fena çıkmıyordu kendi sesi tatmin edici gibiydi kendi telefonumdan bluetoothla şarkı atıp bide onu deniycektim o sırada arkadaşım geldi karambolde unutmuşum
    Ama beğendim telfonu Dartyde 699.YTL peşin dışarıda sordum 630a iki yıl garantili var her an aldım alabilirim yani

En güzel yorumu sen yapmışsın
    Bende 2 aydır kullanıyorum.Çok memnunum.
    Bana göre tek eksiği auto-focus..

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Valla kendin pişir kendin ye..

aklına da yattıysa fazla düşünme bence. ben de 1,5 haftadır kullanıyorum, bir arkadaşımla birlikte araştırıp aynı modelden aldık, telefon seçene kadar göbeğimiz çatladı resmen, bakmadığım marka - model kalmadı nerdeyse; fakat şu anda verdiğim karardan gayet memnunum. fiyat ve özellik açısından kendi klasmanında üst sıralarda bir telefon; ayrıca ince ve karizmatik. daha önce k790 kullanıyordum, sonyericsson kullanım açısından g705'te ince ayrıntılara çok önem vermiş gerçekten; bu özellikler kullanırken fark ettiğiniz ve hoşunuza giden, kullanımı kolaylaştıran özellikler (çok ufak bir örnek: tema değiştirmek için dosya yöneticisine girmeye gerek kalmadan ana menüdeyken seçeneklerden tema değiştirme menüsüne girebilimek; ya da daha önce bahsettiğim akıllı arama özelliği; işte dediğim gibi ufak ama kullanırken hızlı ve kolaylaştırıcı etkiye sahip ayrıntılar bunlar)

ekstra olarak söyleyebileceğim olumlu ve olumsuz özellikler:
    ekran kalitesi gayet hoş; kızağı açılıp kapanırken sağlam, konuşurken kulağına fazla bastırırsan alt kısmı biraz esniyor ama rahatsız edici bir durum değil, sonuçta kızaklı bir telefon.
    sesi mp3 zil tonlarında diğerlerine göre biraz daha az çıkıyor.

şu an için aklıma gelenler bu şekilde. ben aldığıma pişman olmadım bunu söyleyebilirim sana, gerisi tamamen kendine kalmış tabii. umarım hayırlısı olur

• ps. milleti "arama"yı kullanmıyor diye kınıyordum, aradım cevabımı buldum, ignore me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 21 Mayıs 2009; 2:11:26 >
  • Yorumlara bakılırsa bayağı problemi var telefonun. O yüzden fiyatı biraz uygun.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.