Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün birkaç saatliğine deneme gibi bir fırsat buldum gerçekten çok güzel bir telefon internet için ideal bir telefon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: layneth

quote:

Orjinalden alıntı: excalibur8888
    Dlna özelliği ne ki?

DLNA (Digital Living Network Alliance); bilgisayar, cep telefonu, televizyon ve müzik oynatcısı gibi cihazların birbirine bağlanmasını sağlar. Örnek olarak bilgisayarınızdaki bir dosyaya televizyonunuzu kullanarak ulaşabilirsiniz veya müzik oynatıcınızdaki bir parçayı cep telefonunuzdan dinleyebilirsiniz. Bilgisayarınızdan veya cep telefonunuzdan televizyonunuza bağlanarak TV seyredebilirsiniz. DLNA teknolojisi cihazları birbirine bağlayarak hepsine bağlı olduğu cihazların özelliğini kazandırır.
    -alıntıdır mobiletisim.com

Yanlız kablosuzmu kablolumu nası oluyo bu tam anlayamadım ama ben

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk
    quote:

quote:

Dlna özelliği ne ki?

DLNA (Digital Living Network Alliance); bilgisayar, cep telefonu, televizyon ve müzik oynatcısı gibi cihazların birbirine bağlanmasını sağlar. Örnek olarak bilgisayarınızdaki bir dosyaya televizyonunuzu kullanarak ulaşabilirsiniz veya müzik oynatıcınızdaki bir parçayı cep telefonunuzdan dinleyebilirsiniz. Bilgisayarınızdan veya cep telefonunuzdan televizyonunuza bağlanarak TV seyredebilirsiniz. DLNA teknolojisi cihazları birbirine bağlayarak hepsine bağlı olduğu cihazların özelliğini kazandırır.

kablolu / kablosuz, >>>maksat digital cihazların iletişim kurması, digital cihaza göre değişir, aynı ağa aldığınız cihaz kablosuz bağlantı kuramıyorsa telefon naapsın, bi yere kadar sınırları zorluyor

insanların evrensel bir dil konuşarak anlaşması (telefon - telefon olurdu) değil de tüm canlıların evrensel bir dil konuşarak anlaşması hükmedebilmesi de denilebilir (yani sanırım galiba kanımca).

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dlna özelliği ne ki?

kablolu / kablosuz, >>>maksat digital cihazların iletişim kurması, digital cihaza göre değişir, aynı ağa aldığınız cihaz kablosuz bağlantı kuramıyorsa telefon naapsın, bi yere kadar sınırları zorluyor

insanların evrensel bir dil konuşarak anlaşması (telefon - telefon olurdu) değil de tüm canlıların evrensel bir dil konuşarak anlaşması hükmedebilmesi de denilebilir (yani sanırım galiba kanımca).

Evt ilginç bi fantezi olacak bu özelliği denemek

• tüm manyaklar da beni bulur...
    sahibinden.com'daki ilanıma gelen mail...

"This is ... ... from UK, i want to buy this item, What is the Buy now Price? and i will send the payment by bank transfer because i am in England now, mail me back ......@gmail.com , MSN ......@hotmail.com Thanks."

deli misin nesin kardeşim? git ing'de en yeni modeli yarı fiyatına al iste, Türkiye'deyiz diye kafa mı buluyor ne? adama pound olarak fiyatını söylemeye korktum uçuk çıkarır diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

Güzel bir g705 incelmesi.(TÜRkÇE)
    http://www.ceplab.com/inceleme/sony-ericsson-g705-incelemesi/

Dostum inceleme çok güzel gerçekten sağol...
    Benim merak ettiğim bi kaç soru vardı onlarıda yazayım bu bahaneyle
    1.Telefonda msn kullanımı ne durumda? Kolaymı zormu arka planda çalışırken birisi yazdığında bizi uyarıyormu?
    2.Youtube özelliği olduğunu kendim deneyerek gördüm ama başka video siteleriyle arası nasıl? Yada mesela facebookta dolaşırken sitede bir video varsa onu izleyebiliyormu hangi formatlı videoları izleyebiliyoruz?
    3.DARTYde bulunan telefona kendi telefonumdan bi kaç mp3 gönderdim sesini çaldım zil sesi yapıp denedim ama tatmin edici ses bulamadım. Acaba dışarıda duyma zorluğu yaşarmıyız (k750nin gözünü seviym bu konuda müzik seti gibiydi)
    4.GPSte haritaları wi-fi ile yükleyemiyomuyuz kontör gitmesin diye..

Şimdilik bu kadar.. Teşekkürlre

• quote:

quote:

1.Telefonda msn kullanımı ne durumda? Kolaymı zormu arka planda çalışırken birisi yazdığında bizi uyarıyormu?
    2.Youtube özelliği olduğunu kendim deneyerek gördüm ama başka video siteleriyle arası nasıl? Yada mesela facebookta dolaşırken sitede bir video varsa onu izleyebiliyormu hangi formatlı videoları izleyebiliyoruz?
    3.DARTYde bulunan telefona kendi telefonumdan bi kaç mp3 gönderdim sesini çaldım zil sesi yapıp denedim ama tatmin edici ses bulamadım. Acaba dışarıda duyma zorluğu yaşarmıyız (k750nin gözünü seviym bu konuda müzik seti gibiydi)

1-Arka planda uyarı msn programına göre değişiyor.Agile messenger'da program arka planda olunca ekranda sesli ve yazılı olarak mesaj uyarısı yapıyor.Live messenger java'da ekranda yazılı mesaj uyarısı yok.Sesli ve bir kere titreşimle uyarıyor.

2-Youtube'dan başka site denemedim.Deneyince yazarım.

3-Bana ses seviyesi çok geliyor.%70 seviyesinde kullanıyorum.

4-Bir önceki sayfa'da haritaları telefona yükleyen kullanıcılar var.Ben yüklemeyi beceremedim.Bir ara vaktim olursa yeniden deneyeceğim.

Bu telefonu alma niyetine girmişken bir an önce al. FANATİK SE'Cİ ol

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

quote:

1-Arka planda uyarı msn programına göre değişiyor.Agile messenger'da program arka planda olunca ekranda sesli ve yazılı olarak mesaj uyarısı yapıyor.Live messenger java'da ekranda yazılı mesaj uyarısı yok.Sesli ve bir kere titreşimle uyarıyor.

2-Youtube'dan başka site denemedim.Deneyince yazarım.

3-Bana ses seviyesi çok geliyor.%70 seviyesinde kullanıyorum.

4-Bir önceki sayfa'da haritaları telefona yükleyen kullanıcılar var.Ben yüklemeyi beceremedim.Bir ara vaktim olursa yeniden deneyeceğim.

Bu telefonu alma niyetine girmişken bir an önce al. FANATİK SE'Cİ ol

O yazının 5 yıllık bi mazisi var benle mezara kadar gelir o yazı

• arkadaşlar telefondan çok memnunum ama hala çözemediğim hususlar var.
    1-) MGMaps yüklü telefon hafızasında (sadece Ankara) İzmir ve İstanbulu da bilgisayarıma yükledim ancak malum 550 mb oldu, telefon hafızası almıyor,
    tüm haritaları bellek kartına atsam yine çalışırmı?
    2-) MGMaps olayı başta çalışıyor gibiydi ancak wi-fi olmadan artık bağlanamıyorum.
    3-)Google Maps iyi diyen arkadaşlar var, bu ücretlimi?İnternee bağlanmadan GPS kullanamayakmıyız bu telefonda? (malum her yerde Wireless yok)
    4-) ben ekranı çevirince görüntü dönmüyor? menü yada hangi aşamada bu olay gerçekleşiyor?
    5-) Hala telefon şifresini bulamadım.0000 olmuyor.
    saygılar.
  • sahadan. kom a girince dakikanın olduğu yerde object string yazıyor ve flash player gereken sayfaları açmıyor. yardımcı olabilecek varmı???
  • Evet yaa bu sorun çözülüyormu? Flash veya videolarda izlenme görülme problemi çıkıyormu arkadaşlar?
  • ben evdeki wireless modemimden rahatlıkla bağlanabiliyorum. Tanırsa bidaha bırakmaz modemi. Yanlız şu var. Mesela Sahadan.com a giriyorum.maçların kodları çıkıyor , takımlar çıkıyor lakin Dakikanın gösterdiği kısımda " Object string " yazıyor.Sayfada aşağı doğru inince bembeyaz bir ekran çıkıyor ve Adobe flash player ın gerektiği sayfaları açmıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum. SADECE internete girmek için aldım bu telefonu. Maçların ekrana gelmesi 20-25 sn alıyor. Bembeyaz bi ekranda oyle bekliyor . Tüm sayfada gezinme imkanın yok G705 de. adım adım ilerliyor ok tuşu. Sayfayı komple açması uzun sürüyor. Ayrıca Nokia da sayfanın tümünü sağda ufak bir kısımda gösteren harita tarzı bişi bunda yok. Ekran büyük ama İnterneti birokadar kullanışsız yapmışlar . Navigasyonda oku ilerletmek deveye hendek atlatmak. Oku sayfanın aşağısına indiriyorsun ekran kendine gelene kadar oooooooooo. N82 İLE oturduğum yerden aynı modeme bağlandım. G705 İLE NETTE SÖRF ÜN REZİLLİK OLDUĞUNU ANLADIM. Kİ HAYATINDA SONY DEN BAŞKA Bİ TELEFON KULLANMAYAN BİRİ OLARAK DİYORUMKİ. N82 GÖMLEK GÖMLEK ÜSTÜN İNTERNET ANLAMINDA G705 TEN...flash player gereken sayfalar açılmıyor. açılıyor ama o flash ın gerektiği yer açılmıyor. nerden ve nasıl yükliycem bilmiyorum. N82 de otomatik açıyor.

• ŞUNUDA BELİTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM. DİYELİMKİ YANYANA 5 TANE KUTU VAR. İŞTE SAHADAN.KOMDA VAR MESELA. EN ÜSTTE ANASAYFA - PUANDURUMU - CANLI SONUÇLAR - İDDAA - İSTATİSTİKLER KUTUCUKLARI GİBİ ........... NOKIA DA SİZ NE KADAR SÜRÜKLERSENİZ OK O KADAR GİDİYOR. AMA SONYDE KUTU KUTU GİDİYOR OK TUŞU. SAĞA BAS YAN KUTUYA SAĞA BAS YAN KUTUYA. BİDE GEÇTİĞİN YER AÇILACAK DİYE BEMBEYAZ EKRAN. SAYFANIN AÇILDIĞINDA BİRAZ BEKLEMEZSEN, TIKLADIĞIN YER AÇILMIYOR. YA BEN BAZI PROGRAMLARI YÜKLEMEDİM ONDAN OLUYOR. YADA HARBİDEN ZIÇMIŞLAR NET KONUSUNDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoire -- 26 Mayıs 2009; 13:27:15 >
  • Acaba dostum senin telefondamı var bi problem? Başkalarında böyle bi sorunla karşılaştınızmı arkadaşlar?
  • Dostum telefon şıkır şıkır çalışıyor. Hiçbir mekanik yada yazılım sorunu yok. herşeyin ayrı bir makinası olması taraftarıyım. Mesela bu paraya 5 megapixelli yada bangır bangır ses çıkaran başka bir telefon alabilirdim. Lakin hem foto makinasının hemde mp3 çaların kralı bende mevcut. amacım sadece internetti. Onda ise bu telefon tam bir rezalet. Keşke PDA tarzında bişeyler alsaydım 200-300 daha verip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: victoire

ben evdeki wireless modemimden rahatlıkla bağlanabiliyorum. Tanırsa bidaha bırakmaz modemi. Yanlız şu var. Mesela Sahadan.com a giriyorum.maçların kodları çıkıyor , takımlar çıkıyor lakin Dakikanın gösterdiği kısımda " Object string " yazıyor.Sayfada aşağı doğru inince bembeyaz bir ekran çıkıyor ve Adobe flash player ın gerektiği sayfaları açmıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum. SADECE internete girmek için aldım bu telefonu. Maçların ekrana gelmesi 20-25 sn alıyor. Bembeyaz bi ekranda oyle bekliyor . Tüm sayfada gezinme imkanın yok G705 de. adım adım ilerliyor ok tuşu. Sayfayı komple açması uzun sürüyor. Ayrıca Nokia da sayfanın tümünü sağda ufak bir kısımda gösteren harita tarzı bişi bunda yok. Ekran büyük ama İnterneti birokadar kullanışsız yapmışlar . Navigasyonda oku ilerletmek deveye hendek atlatmak. Oku sayfanın aşağısına indiriyorsun ekran kendine gelene kadar oooooooooo. N82 İLE oturduğum yerden aynı modeme bağlandım. G705 İLE NETTE SÖRF ÜN REZİLLİK OLDUĞUNU ANLADIM. Kİ HAYATINDA SONY DEN BAŞKA Bİ TELEFON KULLANMAYAN BİRİ OLARAK DİYORUMKİ. N82 GÖMLEK GÖMLEK ÜSTÜN İNTERNET ANLAMINDA G705 TEN...flash player gereken sayfalar açılmıyor. açılıyor ama o flash ın gerektiği yer açılmıyor. nerden ve nasıl yükliycem bilmiyorum. N82 de otomatik açıyor.

Sony Ericsson'un kendi browser'ı iyi değil.Opera Mini yükle.Şimdiye kadar eziyet etmişsin kendine..

• Opera minide flash gösteriyormu?
    quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Orjinalden alıntı: victoire

ben evdeki wireless modemimden rahatlıkla bağlanabiliyorum. Tanırsa bidaha bırakmaz modemi. Yanlız şu var. Mesela Sahadan.com a giriyorum.maçların kodları çıkıyor , takımlar çıkıyor lakin Dakikanın gösterdiği kısımda " Object string " yazıyor.Sayfada aşağı doğru inince bembeyaz bir ekran çıkıyor ve Adobe flash player ın gerektiği sayfaları açmıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum. SADECE internete girmek için aldım bu telefonu. Maçların ekrana gelmesi 20-25 sn alıyor. Bembeyaz bi ekranda oyle bekliyor . Tüm sayfada gezinme imkanın yok G705 de. adım adım ilerliyor ok tuşu. Sayfayı komple açması uzun sürüyor. Ayrıca Nokia da sayfanın tümünü sağda ufak bir kısımda gösteren harita tarzı bişi bunda yok. Ekran büyük ama İnterneti birokadar kullanışsız yapmışlar . Navigasyonda oku ilerletmek deveye hendek atlatmak. Oku sayfanın aşağısına indiriyorsun ekran kendine gelene kadar oooooooooo. N82 İLE oturduğum yerden aynı modeme bağlandım. G705 İLE NETTE SÖRF ÜN REZİLLİK OLDUĞUNU ANLADIM. Kİ HAYATINDA SONY DEN BAŞKA Bİ TELEFON KULLANMAYAN BİRİ OLARAK DİYORUMKİ. N82 GÖMLEK GÖMLEK ÜSTÜN İNTERNET ANLAMINDA G705 TEN...flash player gereken sayfalar açılmıyor. açılıyor ama o flash ın gerektiği yer açılmıyor. nerden ve nasıl yükliycem bilmiyorum. N82 de otomatik açıyor.

Sony Ericsson'un kendi browser'ı iyi değil.Opera Mini yükle.Şimdiye kadar eziyet etmişsin kendine..

• arkadaşlar 2 hafta oldu tel.i ablam kullandğı ben de şehirdışında olduğumdan ilgilenemedim: telefonun orta tuşu geç algılıyor, bir de üstte ışık algılayıcının olduğu yer nasılsa kırık imiş! benim bile hiç dikkatimi çekmemişti ışık algılayıcının diğer tarafında da aynı şekilde delik varmış. şimdi de teknosa yok teknik servise göndericek bakıcaklar falan diyor, 700tl para vermişiz ayıplı mal satıyorlar; ayıplı mal kanununu okudum 30 gün içinde satıcıya ibraz edildiğinde değiştirmesi ya da para iadesi yapması gerekir diyor. napalım bunlara? yine aynı şekilde konuşurlarsa dava açıcam ama uğraşmak istemiyorum ve de uzamasını istemiyorum açıkçası
  • Hocam teknosa bedava mal dağıtsa bile almayın. Milyon tane şikayet var adamlarla alakalı. Orta yaş ve üstü interneti kullanamayan teyzeleri amcaları anlıyorum da genç nesil bilinçli kullanıcılar neden hala oradan alışveriş ediyor anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.