Bildirim
SONY ERİCSSON MU NOKİA MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Maşallah çok hızlısın sen, bu açtığın kaçıncı başlık. İstersen daha farklı ve dikkat çekici seyler dene, bak hiç rağbet görmemiş açtığın konular... -
BU KONULARIN CIVIĞI ÇIKTI AMA ARKADAŞ FORUMA YENİ KAYDOLDUĞU İÇİN MAZUR GÖRÜLEBİLİR...
FİKRİME GELİNCE BÖYLE Bİ KARŞILAŞTIRMA YAPILAMAZ KANIMCA.. TELEFON MODELİNE VE KENDİ İSTEĞİNE UYGUNLUĞUNA VE ZEVKLERİNE GÖRE DEĞİŞİR..
AMA MARKALAR DİREKT KARŞILAŞTIRILAMAZ.. ÇOK SATANLAR EN İYİDİR DENEMEZ..
BENCE...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nisyan -- 26 Kasım 2005, 21:50:41 > -
Bence BMC SonY EriCcsSon yane... -
model için zevk işi derim de, marka karşılaştırmak fanatilik olur... -
bence ihtiyacanına çözüm veren marka. o çok kaliteli. -
quote:
Orjinalden alıntı: kararsızzz
EVET ARKADAŞLAR SİZE Bİ ANKET YAPSALAR SONY ERİCSSON MU DERSİNİZ? NOKİA MI? VE DEVAMINDA DESELR Kİ NEDENLERİ....
EFENDİM DUYAMADIM?
SİZ NEDERSİNİZ???
hepsi geccek dostum üzülme sakin ol tamam gecti..
-
s.e -
lütfen şu topiğe bşi yazmayın ya..konuyu acan adamda kndni bşi zanetcek -
zamaninda bende boyle sacma konular aciyodum.bana da bole tepki gosterdiler.goruyorum ki gercekten forum kirliligi oluyomus...boyle konular acmayalim lutfen -
lütfen benimde hevesimi kırmışlardı sorun yok devam -
niye böyle tepki weriyosunuz olabilir merak etmiştir fikirlerinizi -
evet arkadaşlar sorun yaratıyorsunuz hep siz konu açarken iyi yeni biri konu açtımı hemn lıyosunuz...
olabilir belkide bu kıyaslamayı merak etmiştir arkadaş....
neyse bn cvp veriyorum. bn nokia kullanıcısıyım NEDENİ(çünkü nedenlerinide sormuşsun) yıllardan gelen bi alışkanlıkkk. bağlandık ve başka bi marka kullanmak artık korkutuyo gibi bişiy fakat ben şimdi SE k750i ile bu alışkanlığı bozucam çünkü nokia hala k750i gibi güsel bi telf. yapabilmiş deil. dış görünümleri farklı olabilir yada extradan başka bi özellik olabilir ama k750i yi geçemez... bakıyorum topiklerde 2 mp olan resimlere hiç biri nokianında 2 mp olan tel.da olsa k750i kdr net deil... bunu farkettim hep bi eksiklik var.... bu arada şu nokianın alışla gelmiş menüsüde sıkıyo artık....
bnm gönlüm şuanda SE'de eee sonçta sony yaniii tabiki kalitelisini yapıcak.
-
nokıa n80 -
-
walla iki markada ii ama bnm tercihim şöle
1-sony ericsson p990
2-nokia n91
3-sony ericsson w900i -
ikisinden 2şer tane
alın olsun bitsin
e61
_______________________+________________
p990
_______________________+__________________________
w900
______________________+__________________________
n91
-
Bu sorunun cevabı hangi modellerini birbiri ile kıyasladığına göre değişir. -
Marka tutmam , kaliteyi alırım...
1 - p990
2 N 91
3 - w900i
4 - N80
5 - D600 -
ne tür ozellıkler aradıgına gore degısır bu sorunun cevabı
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- sim kart depolama alanı dolu
- kendi kendini arama kodu
- zırrr zil sesi indir
- s22 ultra özellikleri
- snapdragon 680
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- firmware nedir
- silikon karbon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X