Şimdi Ara

sony h20 - canon sx200 is

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum buna benzer konular konuşuldu forumda, onları da okudum ama hala emin değilim.
    sony h20 mi alsam yoksa canon sx200 is mi?
    düne kadar kesin h20 alıcam diyordum ama sx200 de aklımı çeldi.

slr-like makine almak istiyorum. ilk önceliğim manuel ayarların olması. incelikleri öğrenmek istiyorum.hd video çekmesi de önemli benim için.
    DSLR makine düşünmüyorum. çünkü video çekemiyorlar ve lenslerine şimdilik extra bi bütçe ayıramam. taşıması da zor.

ve ayrıca makineyi mağazadan alıcam mecburen. iade ettiğim bi ürünün parası duruyor hala kullanmak üzere. o yüzden 1000 TL ye kadar olucak. keşke öyle olmasaydı o zaman 2. el dslr yada hx1 de düşünebilirdim :(

canon sx200 de geniş açı var h20 de yok. (en geniş c:28mm s:38mm)
    sony h20 nin görüntü kalitesi çok övülüyor. canon isim olarak tamam ama dslr-like kategorisinde ne kadar iyi?
    fotoğrafın netliği canlılığı zoom yapılıncaki kalitesi. gece çekilen fotoğraflar nasıl. bunlar çok önemli.
    sony de tamamen manuel ayar var sadece. canon da ayrıca diyafram ve enstantane öncelikli ayar seçenekleri de var.
    bir de sensör boyutları aynı olmasına rağmen canon 12 mp, sony 10 mp. canon un dezavantajı oluyor galiba bu durum.

bu iki makineyi incelemiş olan bana tavsiye verebilecek biri var mı? h.sonu gelmeden alıcam birini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _miraculo0uss_ -- 11 Kasım 2009; 0:43:11 >

• hx1 alma imkanım yok malesef. dediğim gibi mağazadan almalıyım ve 1000 lira sınırımı çok aşıyor:((

başta h20 dediysem de, canon sx200is bana da daha cazip gibi geliyor şu an. kullanan biri olarak memnunsanız bu + oldu. tüm özelliklerini kullanmak istiyorum. iso, zoom, alan derinliğini ayarlama, gece çekimi, uzun pozlama... sırf otomatik modda çekmicem o yüzden bu kadar kafama takıyorum.
  • yerinde olsam elimdeki 1000 liralık çeki başka birisine devreder parasını alıp gg üzerinden hx1 alırdım
  • söylemesi güzel de devredecek birini nasıl bulucam. mağazanın kasasında durup gelen geçene soramam ya :) çek kullanınca indirim de yapılmıyor. 10 taksit fiyatına göre sayıyorlar. kimse çeki alıp parasını peşin para vermez yani.

bugün incelemek için bi markete gittim. sony h20 nin pili bitmişti.
    canon sx200 ü inceleyebildim gerçi kartsız olduğu için hiçbir foto kaydetmedi ama galiba beğendim.

ben de başka kullanıcıların da fikrini duymayı çok isterim. olumlu olumsuz.
  • canon sx200 ü tek geçerim bende bügün alabildim süper zoom ve net ötesi bir çekim.
  • geniş açı ne demek.

sana bir review sitesindeki puanlamalarla örnek vereyim.biraz baktım bende bu civardaki makinalara.
    h20 göze daha hoş geliyor en azından slr like gibi...ama manuel özellikleri hangisinin çok bilmiyorum.

acemi kullanıcıyım,manuel ayarları merak ediyorum.

Canon Powershot SX200 IS SummaryDescription: 12 megapixels and a 12x optical zoom lens
    Ease of Use: 8
    Features: 9
    Colour: 9
    Macro: 9
    Indoors: 8
    Value for Money: 8
    Style: 8
    Movie Mode: 9
    Image Quality: 9
    Build Quality: 8
    Total: 85
    Verdict: This is a very good all round camera. The lens offers great flexibility and the features offer a great deal of scope. I like the picture quality it produces and it appears to have been well made. There are plenty of features to get your teeth into and it is hard to beat in its class.
    Review Date: May 2009

Sony DSC H20 SummaryDescription: 10 megapixels and a 10x optical zoom
    Ease of Use: 8
    Features: 8
    Colour: 8
    Macro: 8
    Indoors: 8
    Value for Money: 8
    Style: 8
    Movie Mode: 9
    Image Quality: 8
    Build Quality: 8
    Total: 81
    Verdict: This is a neat, compact digital camera offering extra zoom. Picture quality is good and the movie mode is advanced too. I like the design of the camera and there is a manual exposure mode as well.
    Review Date: June 2009

alıntıdır:http://www.cameras.co.uk/reviews/

• ya ben de başta h20'de karar kılmıştım sonra hx1'i gördüm onu almaya karar verdim şimdi de aklımı sx 200 çeliyor. h20'den vazgeçtim zaten sizce hangisini almalıyım . canon sx 200 çok daha kompakt şık ama sony hx1'de ilginç ekranı falan dönüyor zoom'u çok daha yüksek ele iyi oturuyor. sx 200 yaklaşık 1000 hx1 yaklaşık 1500 lira hx1'in sx 200 den fazlası var mı varsa neler ve bunlar için 500 lira fazla vermeye değer mi . Yardımcı olursanız sevinirim.
    Not: Bu benim ilk makinem olacak yani hiç anlamam makinelerden ona göre değerlendirirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON 5D
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu konuda tz7 yi tek onermeyisimizin nedeni arkadasin 1. onceliginin manuel ayarlar olmasi, digeleri yanilmasin, gidip tz7 alsin direk...
    bu arada bu tip makinalarda diyafram full aick olsun istiyorsunuz cunku farketmiyor zaten :) e alet de hep full acik tutmaya calisiyor,
    e iso yu da manuel degistirebiliyorunuz.. yani kesinlikle rahatsiz etmedi beni ( ender bazi durumlar disinda), manuel ayarlarin olmamasi ... diger ozelliklerini dusunurseniz :D ( altta kullandigim makianalar)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.