Şimdi Ara

Sony HX300, Canon650D, Nikon D5100 Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Canon650D
    Nikon D5100

Bunlardan hangisini almalıyım?
    Açık söyleyeyim Sony hx300 bende ağır basıyor. Youtuba da "moon zoom test" izledikten sonra hayranlığım daha bir arttı.
    Fakat diğerleri de dslr. Makro çekimden çok manzara ve sokak fotoğrafı çekmeyi seviyorum.
    Tecrübeli ve bu makinaları görmüş veya testini izlemiş olanlar..
    Yardımcı olur musunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: JaDu

Sony HX300
    Canon650D
    Nikon D5100

Bunlardan hangisini almalıyım?
    Açık söyleyeyim Sony hx300 bende ağır basıyor. Youtuba da "moon zoom test" izledikten sonra hayranlığım daha bir arttı.
    Fakat diğerleri de dslr. Makro çekimden çok manzara ve sokak fotoğrafı çekmeyi seviyorum.
    Tecrübeli ve bu makinaları görmüş veya testini izlemiş olanlar..
    Yardımcı olur musunuz??

Selamlar,

Sony HX-300 ile diğerlerini ayırmak lazım. Zira diğerleri DSLR iken HX-300 bana göre kompakt ile DSLR Like arasına sıkışmış bir gövde.

HX-300'ün sensör boyut çok küçük fakat bu açığı üzerindeki kaliteli lesnsle az da olsa kapatma çabasında olan bir gövde. Eğer sizin yerinizde olsam Sony A58 i de araştırma listeme eklerdim.

• Aceleniz yoksa , seçenekler arasına sx60 ' ı mutlaka alın . Yakında tanıtılacak. Baya bir kitle var bekleyen .

Şu anki dslr-like ' lardan daha iyi kalite , daha yüksek hız ve daha yüksek zoom aralığı sunacak .

Resimlerde derinlik ve keskinlik en önemli şeyse , tabikide dslr-like cihazları eleyeceksiniz .
  • Bence Sony HX400V Çıktı HX300 Düşünüyosan 400 Modelini Bi İncele Derim
  • merhaba

sonyi tek kalemde eleyin, ayrı sınıfta bir makine.

nikon ve canonun bu iki modeli arasında canon gövdeyi tercih edin. nikonlarda giriş seviyesi d5xx ve d3xx modellerinde gövdede af motor olmadığından sadece pahalı satılan AF motorlu lensleri kullanabilirsiniz.
  • 650d
    d5100

arasında kalsam nikonu seçerdim. ama kullanım kolaylığı ve teknoloji açısından 650d daha üstün.
  • Sony hx-300 ile çektiğim dolunay

Alacakaranlık Kuşağı gibi oldu

http://www.youtube.com/watch?v=3S7vl0irFEQ
  • 650d tek geçerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.