Şimdi Ara

Sony KD-49X8505, Sony KDL-50W815B, Sony KDL-50W805B mi? Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony marka tv almak istiyorum. Sony KD-49X8505, Sony KDL-50W815B ve Sony KDL-50W805B arasında karar vermedim henüz.

Hem normal tv, film hem de ps3 için kullanıcam. Bu üç model arasında tereddütte kaldım. Sizce hangisini almalıyım? İnternet üzerinden mediamarkt sitesinden alıcam. Başka site tavsiyeniz olursa o da çok makbüle geçer.. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi76 -- 11 Mart 2015; 14:11:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi76

Arkadaşlar Sony marka tv almak istiyorum. Sony KD-49X8505, Sony KDL-50W815B ve Sony KDL-50W805B arasında karar vermedim henüz.

Hem normal tv, film hem de ps3 için kullanıcam. Bu üç model arasında tereddütte kaldım. Sizce hangisini almalıyım? İnternet üzerinden mediamarkt sitesinden alıcam. Başka site tavsiyeniz olursa o da çok makbüle geçer.. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim..

Karar verip aldınız mı? Nedir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihim Sony KDL-50W815B oldu. 4k tvye ihtiyacım olmaması (4k yayın olmaması, 50inç üzeri tv düşünmemem, genel olarak sd, hd kanallar ve arada film izleyecek olmam, arada ps4 oynayacak olmam vs) sebebiyle ilk tercihi eledim. 805b i ise 50 hrz olduğu için eledim. Benim Sony 815Bde tek çekincem gri çerçeveydi ama gidip mağazada inceledim ve beğendim. Herhangi bir test yapmadım zaten gerek duymuyorum normal bir tv izleyicisiyim ve gözümle gördüğüm kalite beni memnun ediyor. Öyle çok rakamsal detaylarda boğulmadan marka, ekran boyutu, ps4 oynamak için vs genel olarak ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılaması sebebiyle bu tv yi aldım.
  • Güle güle kullanın.bence en isabetli kararı vermişsiniz.nasıl,memnumusunuz tv den?ışık sızması bulutlanma gibi can sıkıcı sorunlar çıkmamıştır inşallah.hızlı sahneler yeterince akıcımı?renklerin doğallığı nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 14 Nisan 2015; 14:38:51 >
  • Ne kadara aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi76

Tercihim Sony KDL-50W815B oldu. 4k tvye ihtiyacım olmaması (4k yayın olmaması, 50inç üzeri tv düşünmemem, genel olarak sd, hd kanallar ve arada film izleyecek olmam, arada ps4 oynayacak olmam vs) sebebiyle ilk tercihi eledim. 805b i ise 50 hrz olduğu için eledim. Benim Sony 815Bde tek çekincem gri çerçeveydi ama gidip mağazada inceledim ve beğendim. Herhangi bir test yapmadım zaten gerek duymuyorum normal bir tv izleyicisiyim ve gözümle gördüğüm kalite beni memnun ediyor. Öyle çok rakamsal detaylarda boğulmadan marka, ekran boyutu, ps4 oynamak için vs genel olarak ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılaması sebebiyle bu tv yi aldım.

805b 42 inc olanı 50hz ancak 50 ve 55 inc olanları 100 hz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.