Şimdi Ara

SONY KDL-40W5710 20 30 40 LCD TV - İstanbul Bilişim KUMANDA Yanlışlığı Çözüme kavuşmak üzere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce almış olduğum Sony W5710 LCD Tv nin içinden RM-ED016 kumanda çıkması gerekirken RM-ED012 çıkmıştı.

Biliyorsunuzki RM-ED012 kumandada SCENE tuşu olmadığından hiçbir şekilde GAME MODE ve diğer 7 moda geçiş yapılamıyordu.

Ve oyun esnasında gerçek verimi alamıyorduk.

Az önce İstanbul Bilişim LCD Teknik Destek'ten Ahmet bey ile görüştüm.

Kendisi bize gelen Sony W5710-20-30-40 serilerinin içinden %99 RM-ED012 kumandası çıktıhını ve yanlış kumanda gönderdiklerini onlarda itiraf ettiler.

Onlarda mahdur olduğundan ve herkezin böyle bir talebi olduğundan Sony yetkilerinle yazışmalar yaptıklarını ve cevap beklediklerini ilettiler.

Ahmet bey YILBAŞINDAN SONRA İ.B tekrar aramamı ve doğru kumandalar temin edildiği takdirde talap edenlere gönderimlerin başlanıcağı teyidini aldım.

Benim gibi mağdur olanların bu konuya takip etmelerini rica ediyorum...

Doğru Kumanda budur (RM-ED016) ;

SONY KDL-40W5710 20 30 40 LCD TV - İstanbul Bilişim KUMANDA Yanlışlığı Çözüme kavuşmak üzere...

Yanlış bize gelen kumandada budur (RM-ED012) ;

• Sizin için iyi bir gelişme bu açıdan sevindim. Ancak bu ED016 kumandası da bence o kadar iyi bir kumanda değil. Bende bir haftadır bu kumandayı kullanıyorum ancak kanaldan kanala dönüş tuşu malesef yok. Oysa sizdeki ED012 kumandasında gösterdiğiniz resimlerden anladığım kadarıyla bu tuş mevcut. Yahu koskoca SONY'sin bir insan akıl etmezmi kanala geri dönüş tuşu koymayı. Yada mevcut tuşlardan birisine ikinci bir özellik olarak verseydin bari. Her seferinde dönmek istediğim kanalın numarasını yeniden girmek zor oluyor.
  • oyunlarda gerçek verimden kastın nedir ki değişen bir şey olmuyor onlar sadece kısa yollar onun dışında ki ayarları kendin yapabilirsin, bendede 012 var ama kalite olarak 016 dan çok daha iyi ve kaliteli. nerden biliyorsun dersen arkadaşımda var elime aldım ve kurcaladım. o yüzden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar

oyunlarda gerçek verimden kastın nedir ki değişen bir şey olmuyor onlar sadece kısa yollar onun dışında ki ayarları kendin yapabilirsin, bendede 012 var ama kalite olarak 016 dan çok daha iyi ve kaliteli. nerden biliyorsun dersen arkadaşımda var elime aldım ve kurcaladım. o yüzden biliyorum

arkadaşın oyunlardaki verim konusu game mode olarak oynarsan input lag(oyunda verdiğin komut ekrana geç yansıyor) seviyesi baya düşüyor ve kesinlikle oyunları game mode da oynamanız lazım bu sebepten dolayı

• Game Modda oynamazsan benim bildiğim input lag olayı var aşağıda arkadaşta bağsetmiş.

Yani oyunda verdiğin komut ekrana geç yansıyor ve oyunu eş zamanlı oynuyamıyorsun. Bu yüzden herifler boşuna oyun modu koymamışlar :)

Bu yüzden ben talepte bulundum yakın zamanda temin edicem kumandamı...

quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

quote:

Orijinalden alıntı: sezar

oyunlarda gerçek verimden kastın nedir ki değişen bir şey olmuyor onlar sadece kısa yollar onun dışında ki ayarları kendin yapabilirsin, bendede 012 var ama kalite olarak 016 dan çok daha iyi ve kaliteli. nerden biliyorsun dersen arkadaşımda var elime aldım ve kurcaladım. o yüzden biliyorum

arkadaşın oyunlardaki verim konusu game mode olarak oynarsan input lag(oyunda verdiğin komut ekrana geç yansıyor) seviyesi baya düşüyor ve kesinlikle oyunları game mode da oynamanız lazım bu sebepten dolayı

• biraz önce game modu olmadan (zaten kumanda olmadan geçemem ) bir çok oyun denedim ve hiç input lagı farketmedim, -araba yarışı- futbol - fps

• DÜN İSTANBUL BİLİŞİMLE TEKRAR KUMANDA HAKKINDA KONUŞTUM.

SİPARİŞLERİN GEÇİLDİĞİNİ 10-15 GÜN İÇİNDE YANLIŞ KUMANDASI OLANLARIN DEĞİŞTİRİLECEĞİ YANITINI ALDIM....

SİZDEDE YANLIŞ KUMANDA VARSA KONUYU TAKİP EDİNİZ

quote:

Orijinalden alıntı: Cukulata76

DÜN İSTANBUL BİLİŞİMLE TEKRAR KUMANDA HAKKINDA KONUŞTUM.

SİPARİŞLERİN GEÇİLDİĞİNİ 10-15 GÜN İÇİNDE YANLIŞ KUMANDASI OLANLARIN DEĞİŞTİRİLECEĞİ YANITINI ALDIM....

SİZDEDE YANLIŞ KUMANDA VARSA KONUYU TAKİP EDİNİZ

MÜJDEEEEEEEEE

Daha önce almış olduğum Sony W5710 LCD Tv nin içinden RM-ED016 kumanda çıkması gerekirken RM-ED012 çıkmıştı.

Biliyorsunuzki RM-ED012 kumandada SCENE tuşu olmadığından hiçbir şekilde GAME MODE ve diğer 7 moda geçiş yapılamıyordu.

Kendisi bize gelen Sony W5710-20-30-40 serilerinin içinden %99 RM-ED012 kumandası çıktıhını ve yanlış kumanda gönderdiklerini onlarda itiraf ettiler.

Onlarda mahdur olduğundan ve herkezin böyle bir talebi olduğundan Sony yetkilerinle yazışmalar yaptıklarını ve cevap beklediklerini ilettiler.

Ahmet bey YILBAŞINDAN SONRA İ.B tekrar aramamı ve doğru kumandalar temin edildiği takdirde talap edenlere gönderimlerin başlanıcağı teyidini aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cukulata76

MÜJDEEEEEEEEE

Bende 40w5720 aldım ve benden de ed012 çıktı.Bayağı kovaladım. Ha geldi Ha gelecek bekletiyorlar.Şu anda mediamarkt ta 40w5720 getirdi.Kumandasına baktım.Numarası ED019.Kumanda ED012 nin aynısı.Sadece scene tuşu da var.Aslında W5720 lerin kumandası bu.Bu bildiğim kadarı ile almanyaya gönderilen model ve bundan ED019 isimli kumanda çıkıyor.Hem ED012 kadar kaliteli ve kanaldan kanala geçiş tuşu var hem de scene tuşu var.İNŞAALLAH bu modelden getirirler.Siz de bir inceleyin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.