Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.806
Cevap
75
Favori
556.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de geçenlerde Darty'de incelemiştim NEX-3'ü, gerçekten inanılmaz güzel bir cihaz yapmışlar. Elimdeki makineden soğudum resmen.
  • Arkadaşlar elinde 16mm 'lik lensi olup kullanmayanlardan satmayı düşünen olur mu?

Sony'nin 16mm 'lik bu lensinden arıyorum. Hani 18-55'lik dışında çok kullanmayıp da , çekmecede kutuda öylece duruyorsa satmayı düşünenleriniz için ben 1 tane almayı düşünüyorum, pm ile irtibat kurabilirsiniz...

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >>
  • ben sadece onunla kullanıyorum ve cok memnunum. İnsallah bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

http://www.bascek.com/10540/sony-alpha-nex5-incelemesi-bolum-1/

güzel inceleme yapmışlar devamını bekliyorum :) bilgilendirme için sağol M@rvelous ;)
  • ARKADAŞLAR NEX-5 ALDIM 18-55 LENS İLE 1190 SİZCE FİYATI İYİMİ BİRDE BU NEX-5 LERDE SHUTTER ÖMRÜ (PERDE ÖMRÜ) NE KADAR BU KONUDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ SAYGILAR

NOT:16 MM GENİŞ ACI LENS ARIYORUM ALMAK İÇİN ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahodi

ARKADAŞLAR NEX-5 ALDIM 18-55 LENS İLE 1190 SİZCE FİYATI İYİMİ BİRDE BU NEX-5 LERDE SHUTTER ÖMRÜ (PERDE ÖMRÜ) NE KADAR BU KONUDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ SAYGILAR

NOT:16 MM GENİŞ ACI LENS ARIYORUM ALMAK İÇİN ....

nereden aldınız acaba?
  • bu cihazlarda perde yokki perde ömrü olsun!
    yeni teknoloji SLRniz hayırlı olsun...
  • Arkadaşlar sony nex makinadan almanya münih çevresinde uygun satın alabileceğim bir yer var mı bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim
  • Nex5 almak isteyen benimle irtibata gecebilir.. 16mm lens amerikadan temin edilir ..

Hayırlı Forumlar
  • arkadaslar Nex 3 le Nex 5 arasında video çözünürlüğü dışında hiçbir fark yok bide tasarımı farklı onun dışında herşey a dan z ye aynıdır

zaten videoyuda 1080P değil 1080İ çekiyo video sizin için önemli değilse 720P çeken Nex3 almanızı tavsiye ederim hatta Nex3D alırsanız içinden ekstra olarak 18-55 lens de çıkıyor piyasa fiyatı yaklasık 1600 tl civarı
  • the NEX-5 gets a slightly smaller magnesium alloy body, an infrared remote receiver and 1080i AVCHD movie recording, but in every other respect they're the same.

Hataları düzeltelim de...

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

arkadaslar Nex 3 le Nex 5 arasında video çözünürlüğü dışında hiçbir fark yok bide tasarımı farklı onun dışında herşey a dan z ye aynıdır

zaten videoyuda 1080P değil 1080İ çekiyo video sizin için önemli değilse 720P çeken Nex3 almanızı tavsiye ederim hatta Nex3D alırsanız içinden ekstra olarak 18-55 lens de çıkıyor piyasa fiyatı yaklasık 1600 tl civarı
  • One of the only distinctions between the NEX-5 and its less expensive sibling, the NEX-3, is its magnesium alloy construction, which gives a really solid feel. The metal-bodied lenses further enhance this sense of quality.

The NEX-3's grip is flatter and wider than the NEX-5's, and overall we found it slightly less secure to hold than its pricier sibling. Your comfort may vary, of course, but in general we think the NEX-5 has the ergonomic edge

http://www.dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

the NEX-5 gets a slightly smaller magnesium alloy body, an infrared remote receiver and 1080i AVCHD movie recording, but in every other respect they're the same.

Hataları düzeltelim de...

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

arkadaslar Nex 3 le Nex 5 arasında video çözünürlüğü dışında hiçbir fark yok bide tasarımı farklı onun dışında herşey a dan z ye aynıdır

http://snapsort.com/compare/Sony_Alpha_NEX-3-vs-Sony_Alpha_NEX-5

bu sitede az da olsa olan kimi farklılıkları göstermişler :)

• Arkadaşlar yorumlarınız ve goruslerınız çok guzel ve bilgilendirici, fakat alıp kullananlara soruyorum Nex 3 ve Nex 5 arasındaki fiziksel farktan başka menü ve yazılım farkı var mıdır.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekdeka

Arkadaşlar yorumlarınız ve goruslerınız çok guzel ve bilgilendirici, fakat alıp kullananlara soruyorum Nex 3 ve Nex 5 arasındaki fiziksel farktan başka menü ve yazılım farkı var mıdır.

Teşekkürler

benim bildiğim kadarıyla nex5 in malzemesi farkı sebebiyle daha hafif 10 gr kadar (daha hafiften kasıt daha sağlam bi malzeme daha kötü malzeme olarak algılama) hoş 10 gr çok sorun değil sensör boyutları aynı menü aynı forumda da söylenildiği gibi nex3 hd nex5 full hd çekiyor ... bütün aksesuarları objektifleri aynı bi fark yok .... ben nex5 kullanıorum memnunum fiyat farkı sorun olmaz diyosan nex5 al derim

•  << SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >>

• ahh ah bi param olsada nex 3 alsam ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.