Sony Personel 3D Viewer ANKAMALL da teste açık. Acele edin.
Bugün ankamall da gezinirken ek binanın giriş katında sony standı gördüm. Ne var ne yok diye bakıyım dedim. Birde ne göreyim aylardır en çok incelemek istediğim cihaz orada duruyor hemde 2 tane
Evet Sony Personel 3D Viewer tam karşımdaydı. Üstelik bir tane ps3 e bağlı 3D FPS oyun açık diğeri bluray oynatıcıya bağlı 3D film açık
Her ikisini de doyasıya inceledim. Görevli arkadaşlara merak ettiklerimi sordum. Gerçi cihazı kafamıza takmak dışında herhangi bir teknik bilgiye sahip değiller.
Cihaz henüz Türkiye piyasasına girmemiş bu ön tanıtımmış fiyatının ne olacağını da bilmiyor görevliler.
Neyse incelememe gelecek olursak. Yarım saate yakın hem oyunda hem film de inceleme yaptım. Sonuç benim için hayal ettiğim gibi olmadı. Öyle 19 metreden 750inç bir ekrana bakıyormuş bir his vermedi bana. Birde her ne kadar ince focus ayarı yapmış olsam da çok azda olsa sebepsiz bir bulanıklık vardı. Belki benim gözümden dir.
Cihazda beğendiğim 2 nokta vardı.
Birincisi ses kalltesi çok iyiydi. Kendim sony 7.1 ps3 kulaklık kullanıyorum. Ondan daha iyiydi diyebilirim.
İkincisi ise oyun ve film hayatımda gördüğüm en güzel renklere sahipti. Sanırım bu oled ekran olmasından kaynaklı oled ekran gerçekten renklerin hakkını veriyor.
Cihaz tv ayar menüsü gibi bir menüye sahip renk, parlaklık vs. ayarlanabiliyor. Menü ayarları ve ses ayarları da dahil olmak üzre bir çok ayar üzerindeki 3-4 düğmeden yapılıyor.
Cihazın abd fiyatı $700 bu durumda Türkiye de ilk etap da 1000-1100 dolara denk gelen bir fiyattan satılması olası
Arkadaşlar Sony Personel 3D Viewer ı test etmek istiyorsanız acele edin. Stant kalkmadan yetişin derim. Kaç gün duracağını bilmiyorum. Cuma günü kurulmuş
Ankamall ek binanın sonuna doğru
Bu arada cihaz buruna da sağlam baskı yapıyor yani rahatsızlık veriyor.