Şimdi Ara

SONY PHILIPS YADA TOSHIBA HANGİSİ VE HANGİ MODELLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir lcd almaya karar verdim, ve bir süredir araştırıyorum.

odaklandığım lcdler
    sony de 46ex501, 46nx710 veya 46ex700 (bunlar mkv oynatmıyor fakat kalite iyi biliyorum.)

philips 42 pfl8605, 42pfl7605 yada 42pfl7695 (bunlar mkv oynatıyor fakat alt yazı sorunları var deniyor.)

sizce hangisini almalıyım karar veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetortayayla

bir lcd almaya karar verdim, ve bir süredir araştırıyorum.

odaklandığım lcdler
    sony de 46ex501, 46nx710 veya 46ex700 (bunlar mkv oynatmıyor fakat kalite iyi biliyorum.)

philips 42 pfl8605, 42pfl7605 yada 42pfl7695 (bunlar mkv oynatıyor fakat alt yazı sorunları var deniyor.)

sizce hangisini almalıyım karar veremiyorum.

ex501 led değil gerisi led nx710 3d fiyatı yüksek diğerlerine oranla
    philips 42 pfl8605 çok parlama yapıyo diyolar kullananlar
    42pfl7605 42pfl7695 46ex700 bu tv lerde kalite olarak çok yakın pişman olmassın hangisini alırsan al.
    benim görüşüm
  • bu gün biraz daha araştırma yaptım. philips bayide 40pfl8605 +(transmitter+2gözlük hediye) nakit 2700 e bıraktı. 17 bit panel kullanılmış , 3d , 200hz 1 ms tepki süresi tüm internet sitelerine girebiliyor.kendi web siteme giriş yaptım gayet net ve güzelşsitede sörf yapılabiliyor diğer düğmelere tıklanabiliyor kısıtlama yok. tüm formatları oynatıyor alt yazı sorunu var , askı aparatı içinde orjinal. tv yi beğendim fakat kapalı iken ayna gibi kendimi gördüm parlama yapacağı kesin. fakat ön cam çok sağlam,evde çocuğu olan varsa düşünebilir.

samsung a uğradım, 40c750 sd yayında mükemel diyebilirim, hd yayın sandım sordum sd dedi, arka tarafına baktım yandan rca video jakı ile bağlantı yapılmış, şaşırdım tabiki. uydu alıcı nedir diye baktım next marka. görüntü o kadar netti ki şüphelendim hdmı çıkışı rca video ya çevirmiş olabilirler. adam bu tv normal yayını 3d gösterir dedi yok artık dedim. bakalım dedim,hemen gözlüğü verdi kumandadan 3d ayarını yaptı. görüntü rezaletti. çıplak gözle bile daha güzeldi. samsungun bu modelini düşünenler için yazıyorum deneyimlerimi. fiyat 2580 tl

lg mağazasına uğradım. orada ki bağlantılara ve görüntülere baktım hdmı bağlantı ile lig tv kanalları vardı hiçbirini beğenmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.