Şimdi Ara

Sony PlayStation Classic -- > 287 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800 TL lerde çıkmıştı piyasaya, şimdi 297 tl ye kadar düşmüş. 20/10 coca cola kampanyası ile de 287 TL ye geliyor.
    Fiyat düşmüş algısı oluşunca acaba dedim ama saçma buldum sonra, bu paraya raspberry pi alır yapılır ya da bilgisayara emulator kurulur, hiç olmadı ps1 alırsın gerçeğini
    Elbet meraklısı vardır diye paylaşıyorum

Link :

EDIT : bir daha baktım önceden çıkmamıştı, 285 tl ye de var. 10 tl kupon da geçerse 275 tl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 11 Haziran 2019; 19:56:2 >

• Ben de şimdi buna bakıyordum, kararsız kaldım açıkçası. Emülatör olayını ayrı tutalım, amaç oyun oynamaksa buna hiç gerek yok zaten. Tüm sistemlerde, hatta cep telefonlarında bile PSX oyunları gayet randımanlı olarak oynanabiliyor. Raspberry Pi bir yandan ilgimi çekiyor, RetroPie ile nostaljik bir konsol elde etmek mümkün. Ancak üç boyutlu yazıcıdan çıkmış kalitesiz bir kasa olacak ve döviz kuru yüzünden toplam fiyat muhtemelen daha pahalıya gelecek. PlayStation Classic ise orijinal ve nostaljik bir ürün, yanında iki adet orijinal kol geliyor, Pi için bu da masraf. Ayrıca PS Classic modlanarak bütün eski oyunlar oynanıyor. Fikrimi değiştirecek yorumlara ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halacoglu

Ben de şimdi buna bakıyordum, kararsız kaldım açıkçası. Emülatör olayını ayrı tutalım, amaç oyun oynamaksa buna hiç gerek yok zaten. Tüm sistemlerde, hatta cep telefonlarında bile PSX oyunları gayet randımanlı olarak oynanabiliyor. Raspberry Pi bir yandan ilgimi çekiyor, RetroPie ile nostaljik bir konsol elde etmek mümkün. Ancak üç boyutlu yazıcıdan çıkmış kalitesiz bir kasa olacak ve döviz kuru yüzünden toplam fiyat muhtemelen daha pahalıya gelecek. PlayStation Classic ise orijinal ve nostaljik bir ürün, yanında iki adet orijinal kol geliyor, Pi için bu da masraf. Ayrıca PS Classic modlanarak bütün eski oyunlar oynanıyor. Fikrimi değiştirecek yorumlara ihtiyacım var.
    hocam raspberry pi ye istediğiniz kadar oyun yükleyebilirsiniz kaldı ki sadece ps1 olarak düşünmeyin. hazır kasalar da var rasp için, normal pc için de kullanılabilir.
    ama tabii nostalji için alınabilir,
    gerçi 2. el ps1 ler ne kadar ki al kır.

sonuç olarak çöp sanırım

• Sony PlayStation Classic -- > 287 TL

Amazon'dan 245'e aldım geçen gün.Ara ara stoklara giriyor takip etmek lazım.

İhtiyacım olduğunuda söyleyemem PSP,PSVita,Switch,PSTV,PS3,PS2,PS4,Xbox360 derken büyük ihtimalle bununda geldiği ertesi gününden itibaren tozlanmaya mahkum olacak.

İnşallah Driver 2 oyununu lagsız oynarımda yıllar sonra adam akılıca şu oyunu oynayabilirim.Hiç bir cihazda adam akıllı lagsız çalışmıyordu.

Bende süs niyetine bile alınır çok pahalı değil,millet 2.el ps1lere 250 lira istiyor.

• Halacoglu kullanıcısına yanıt
    PS1 classic'de analog yok, Raspberry Pi'da var... Belki fikrinizi değiştirir
  • hangi kafayla analog olmadan piyasaya sürülmüş sorusu akla geliyor

cevap : sony sadece kar etme amaçlı bir şirkettir.
  • Oyunlarini bulamazsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsm248

Oyunlarini bulamazsiniz
    Cihaz çok rahatlıkla kırılıyor + USBden oyun açabiliyor..

EmuParadise vs binlerce oyun var hocam nasıl bulamayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsm248

Oyunlarini bulamazsiniz
    classicden bahsediyorsanız oyun almıyorsunuz zaten buna yüklü geliyor.
  • Hayatım geçti bununla :)

• eski tadı vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Amazon'dan 245'e aldım geçen gün.Ara ara stoklara giriyor takip etmek lazım.

İhtiyacım olduğunuda söyleyemem PSP,PSVita,Switch,PSTV,PS3,PS2,PS4,Xbox360 derken büyük ihtimalle bununda geldiği ertesi gününden itibaren tozlanmaya mahkum olacak.

İnşallah Driver 2 oyununu lagsız oynarımda yıllar sonra adam akılıca şu oyunu oynayabilirim.Hiç bir cihazda adam akıllı lagsız çalışmıyordu.

Bende süs niyetine bile alınır çok pahalı değil,millet 2.el ps1lere 250 lira istiyor.
    hakkaten yıllar önce Playstation' ım varken, Driver 2 yi düzgün oynayamamıştım. sanki 15 fps gibi idi

Ama emülatörle, bilgisayarda canavar gibi idi, hatta fazla hızlıydı oyun

• alanlar koleksiyon için alıyor zaten
  • winning eleven'lar hala oynanır bununla cillop gibi. Ne de olsa çoğu kişi sanıyorum Pes 2013'e devam ediyor. Dün gördüm PES 2013 güncel kadro geldi diyorlar 6 sene geçmiş.
  • Amazondan almamak için çok mücadele ettim kendimle ama ciddi anlamda eleştirilen bir cihaz olduğu için almadım. Playstation2 var evde sağlıklı bir şekilde çalışan, hevesimi onla törpülüyorum.
  • Hiç playstation oynamamış biri için tavsiyeeder misiniz :D
  • soulforever kullanıcısına yanıt
    Etmiyoruz, her şey zamanında güzeldi. Piyasada +10 yıllık ps3 ve ps2 cihazlarına para vermektense Ps4 alıp başlayabilirsiniz zaten seneye onunda yenısi cıkacak
  • Giris yap 10 tl kazan yazdibende.

• Emuparadise rom inmiyor başka bir site var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 13 Haziran 2019; 11:55:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Emuparadise rom inmiyor başka bir site var mı ?
    Google’a PSX Roms yazarsaniz bir sürü site var..Bir bakın isterseniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.