ps3 bağladığımda 60 hertz kullanmak zorundayım (alternatif yok) ve sola doğru yarım santimlik bir gölgesi oluşuyor herşeyin. mesela bir pencerenin kenarının gölgesi hemen yanında görünüyor.
pc de 60 hertz de var 50 hertz de gölge yok , ps3 zaten sadece 60 la gösteriyor.
bu sorunu yada benzer bir sorunu yaşayan , çözümünü bilen varmıdır? topraklı priz, yakındaki hoparlör, tv nin ayarı ile ilgili olabilirmi?
servisi çağırsam muhtemelen bu normaldir deyip geri dönecekler
teşekkürler
PS3 'ü HDMI kabloyla bağladınız değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: siyaha
Merhaba arkadaşlar, 50E2000 sony projeksiyon tv kullanıyorum
ps3 bağladığımda 60 hertz kullanmak zorundayım (alternatif yok) ve sola doğru yarım santimlik bir gölgesi oluşuyor herşeyin. mesela bir pencerenin kenarının gölgesi hemen yanında görünüyor.
pc de 60 hertz de var 50 hertz de gölge yok , ps3 zaten sadece 60 la gösteriyor.
bu sorunu yada benzer bir sorunu yaşayan , çözümünü bilen varmıdır? topraklı priz, yakındaki hoparlör, tv nin ayarı ile ilgili olabilirmi?
servisi çağırsam muhtemelen bu normaldir deyip geri dönecekler
teşekkürler
hem ps3 hem de pc hdmi kablo ile bağlı
pc yi diğer kablolarla bağlayınca sorun değişmiyor
tv ye 60 hertz giderse gölge muhakkak oluyor
Dostum merhaba,
Yurtdışı sitelerini 'de araştırdım gerçekten bu ürünlerin hemen hemen hepsinde 60hz HDMI sinyalde sorun yaşanmış ama çözümle ilgili birşey bulamadım .
Ps3 çıkışını 50hz olarak alman mümkün görünmüyor.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme