arkadaşlar psp min analogu bozuktu ve ben 1 hafta önce yaptırdım sürekli aşağıya kayıyprdu ama görünüşünde problem yoktu 1 hafta bugün tekrar aynı problem oldu daha yaptıralı 1 hafta oldu ya psp de hata falan mı vardır anlamadım ki biz iki kız kardeşiz o kadar da sert oynamıyoruz ki sorun ne olabilir lütfen yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: elifednah
arkadaşlar psp min analogu bozuktu ve ben 1 hafta önce yaptırdım sürekli aşağıya kayıyprdu ama görünüşünde problem yoktu 1 hafta bugün tekrar aynı problem oldu daha yaptıralı 1 hafta oldu ya psp de hata falan mı vardır anlamadım ki biz iki kız kardeşiz o kadar da sert oynamıyoruz ki sorun ne olabilir lütfen yardım edin
Aynısı bana da oldu, senin gibi bende yaptırdım ve 2-3 haftaya tekrar aynı şeyler olmaya başladı bende bi daha yaptırmadım kendim söktüm psp yi açtım içini analog bölmesini çıkardım biraz üfledim toz mu var gibisinden sonra parçayı sildim taktım sonra açtım düzelmişti, ama bir süre sonra yine aynı sorun oldu, ben yaptırırken yapan kişi sürekli bozulabilir belli zamandan sonra aynı sorunlar olabilir yaparken ona göre yapayım haberin olsun demişti. Ben 2008 den beri kullanıyorum bu kadar yılda normaldir ben çok takılmaya başladığında analogla ekran arasındaki bölmeye biraz bastırıyorum o nokta tam bağlantı noktası oluyor ve biraz düzelir gibi oluyor.
ben psp nin içini açmadım hiç ama bana bozulabilir diye bir şey söylemedi ben en azından 1 yıl idare eder diye düşünüyordum takılında üste doğru analogu sertçe ittiriyorum düzeliyor ama götürücem tekrar
servise ver :D
quote:
Orijinalden alıntı: elifednah
ben psp nin içini açmadım hiç ama bana bozulabilir diye bir şey söylemedi ben en azından 1 yıl idare eder diye düşünüyordum takılında üste doğru analogu sertçe ittiriyorum düzeliyor ama götürücem tekrar
hort aynı sorun bende de var. fakat söyle bir şey var ki pspnin üst kapağı ile birlikte analogu alsamda takılı kalmaya devam ediyo
Bende de PSP var. Analog düğmesini biraz sert kullanıyorum oynadığım oyunlardan dolayı. Dikkat ederim artık.
quote:
Orijinalden alıntı: 4EverDobra
Bende de PSP var. Analog düğmesini biraz sert kullanıyorum oynadığım oyunlardan dolayı. Dikkat ederim artık.
yapan adamda sorun varmış bir parça mı ne eksik kalmış sorun yok şimdi