Şimdi Ara

Sony Samsung LG firmware destegi yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandir arastiriyorum bu firmalardan hangisi uzun sure destek saglar guncellemeleri hizli bir sekilde verir karar veremedim sanirim lg en vasati . Bunlarin disinda 1500 2000 TL civari 3-4 yil kullanabilecegim telefon onerebilirsiniz suan icin ilk tercihim z1compact ama teknolojisi 3-4 yil sonra digerlerine gore cok geri kalabilr tereddutlerim var cevap veren herkese simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung s3 de vermemek icin atla karayi secti coooook bekletti cunku s4 le neredeyse surum yukseltmek icin dise dokunur bir sebeb yoktu. Htc orta karardir verdimi stabil ve pek sorun cikmaz ama cok uzunda yazilim destegi sunmaz. Sony cok veriyordu ama oda yazilimda her verdiginde bazi hatalar cikiyor hele bu neo larda rezil etti milleti ama su an en alinasi cihaz sony z serisi windows phone iddiasina gore 3 yil vercekmis ama belli olmaz nokia ve wp daha once sebeb gostermeden destek cekmesiyle.mesur hele nokia bu konuda apple gercekten iyi ama oda son zamanlarda iphone 4-4s lerde kasma var diyor bazilari me kadar dogru bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldan sonra hiçbiri güncelleme almıyor.En uzun süre Z1 Compact götürür gibi görünüyor çünkü çözünürlüğü daha düşük.Ama 1-2 yıla o ekran küçük gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.