Şimdi Ara

Sony Tablet S'in Türkiye satış tarihi ve fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Sony'nin ön incelemesini IFA 2011 Fuarı'nda gerçekleşterdiğimiz yeni nesil tablet bilgisayarı Tablet S'nin Türkiye çıkış tarihi açıklandı. 9.4-inç boyutunda IPS ekrana sahip olan ve Nvidia'nın 1GHz'de çalışan çift çekirdekli Tegra 2 işlemcisinden güç alan Android 3.1 (3.2 güncellemsi hazır) Honeycomb işletim sistemiyle çalışan tablet bilgisayar, 1 Ekim itibariyle pek çok ülkeyle eş zamanlı olarak Türkiye'de pazara sunulmuş olacak.

Sony PlayStation sertifikasıyla gelen ve özellikle SE Xperia Play ile gündeme gelen Android odaklı PS oyunlarına tam destek sunan tablet bilgisayar aynı zamanda DLNA teknolojisiyle Sony Bravia televizyonlar ve VAIO dizüstü bilgisayar (ve aynı zamanda bu teknolojiye sahip diğer cihazlar ile) kablosuz iletişim kurabiliyor. 625 gram ağırlığında olan Sony Tablet S, 16GB ve 32GB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği ve 1GB RAM ile geliyor. 

Kablosuz iletişim için 3G, 802.11n WiFi ve Bluetooth teknolojilerine destek sunan tablet bilgisayarda 5 Megapiksel çözünürlüğünde, 720p video kaydı yapabilen ana kameraya yer veriliyor. Aynı zamanda başta Google GTalk olmak üzere üçüncü parti uygulamalar üzerinden görüntülü konuşma yapılmasına olanak tanıyan 0.3 Megapiksel çözünürlüğündeki ikinci kamera da tabletin ön kısmındaki yerini almış durumda. Tüm bunlara ek olarak entegre kızılötesi özelliği ile Tablet S'yi aynı zamanda bu teknolojiyle uyumlu diğer ev eğlence cihazlarının kontrol etmek için uzaktan kumanda olarak kullanılabiliyor.  

Sony Tablet S, 16GB kapasiteli WiFi modeli 1150-1200 Lira civarındaki son kullanıcı satış fiyatıyla 1 Ekim'de Türkiye'de  pazara sunulmuş olacak.

• Gerçek anlamda rekabetçi olabilmesi için fiyat yüksek
  • @Fx57

Haber için teşekkürler.

Haberin konusu Sony Tablet S'in Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı. Ama içerik konu ile alakasın onlarca cümle ile dolu. Cihazın özelliklerini sadece bir link vererek geçebilirdin. Ondan sonra da çıkış tarifi ve fiyat bilgisini verip haberi sonlandırabilirdin. Bu kadar uzatmanın anlamı ne? ARadığım bilgi en son cümlede. İnanılır gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

@Fx57Haber için teşekkürler. Haberin konusu Sony Tablet Sin Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı. Ama içerik konu ile alakasın onlarca cümle ile dolu. Cihazın özelliklerini sadece bir link vererek geçebilirdin. Ondan sonra da çıkış tarifi ve fiyat bilgisini verip haberi sonlandırabilirdin. Bu kadar uzatmanın anlamı ne? ARadığım bilgi en son cümlede. İnanılır gibi değil.

sen cihazı tanıyorsun diye herkes tanımak zorunda değil,bilmeyenler yeni görenler olabilir...yeni bir ürün ve açıklamayı hakeden bir cümlelerden ibaret,profosyonel habercilikte link verip geçilmez forum köşelerinde olur o muhabbet...linke kaldıysak ozaman tüm medya atsın bir link sürsün gitsin...Apple ve Samsung haberi olsa böyle konuşamazssınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

quote:

@Fx57Haber için teşekkürler. Haberin konusu Sony Tablet Sin Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı. Ama içerik konu ile alakasın onlarca cümle ile dolu. Cihazın özelliklerini sadece bir link vererek geçebilirdin. Ondan sonra da çıkış tarifi ve fiyat bilgisini verip haberi sonlandırabilirdin. Bu kadar uzatmanın anlamı ne? ARadığım bilgi en son cümlede. İnanılır gibi değil.

sen cihazı tanıyorsun diye herkes tanımak zorunda değil,bilmeyenler yeni görenler olabilir...yeni bir ürün ve açıklamayı hakeden bir cümlelerden ibaret,profosyonel habercilikte link verip geçilmez forum köşelerinde olur o muhabbet...linke kaldıysak ozaman tüm medya atsın bir link sürsün gitsin...Apple ve Samsung haberi olsa böyle konuşamazssınız...

Sony Tablet S ile ilgili hiç verilmedi ise 5 kez haber verildi bu forumda. Hem de son bir kaç ay içerisinde.

- Haberin başlığı ayrı içeriği ayrı şeyler anlatmamalıdır!

Bir başlığa bir de haberin içeriğine bakalım! Tüm alaka son cümlede. Öncesi fasa fiso! Daha önce 5 kez söylenenler tekrarlanmış. Hepsi bu!

Başlık şu şekilde : "Sony Tablet S'in Türkiye satış tarihi ve fiyatı açıklandı"

Şimdi haber yazısında son cümleyi çıkarın ve tüm haberi tekrar okuyun.

• bahalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

quote:

Sony Tablet S ile ilgili hiç verilmedi ise 5 kez haber verildi bu forumda. Hem de son bir kaç ay içerisinde.

- Haberin başlığı ayrı içeriği ayrı şeyler anlatmamalıdır!

Bir başlığa bir de haberin içeriğine bakalım! Tüm alaka son cümlede. Öncesi fasa fiso! Daha önce 5 kez söylenenler tekrarlanmış. Hepsi bu!

Başlık şu şekilde : "Sony Tablet S'in Türkiye satış tarihi ve fiyatı açıklandı"

Şimdi haber yazısında son cümleyi çıkarın ve tüm haberi tekrar okuyun.

@ Erasmus78,

Herkes eleştri yapmakta özgür ancak sizin yorumunuz, eleştri tanımına da uymayan talihsiz bir açıklama olmuş.

Bizim yayıncılık anlayışımız, ilgili haber ya da ürünü çok yakından tanıyanları da, daha önce hiç haberi olmayanları da kapsayacak bir anlayış üzerine kurulu.

Belki başka yayın organları kısa haberler yapıyor olabilir ancak biz "tabletin fiyatı açıklandı, çıkış tarihi de şu" olarak geçiştirme içerik yapmadık, yapmayacağız da.

Alakasız olarak tanımladığınız içerik, haberi ve fiyatı açıklanan ürünün teknik özelliklerini içermektedir. Haberin başlığı da içeriği de aynı ürünü anlatmaktadır.

Yukarıda da belirttiğim gibi son derece talihsiz bir açıklama olmuş, umarım en kısa sürede bunun farkına varır ve gerekli güncellemeyi yaparsınız.

Teşekkür ederim.

İyi forumlar dilerim.

Sevgiler,

Erdi ÖZÜAĞ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10" Sony tablet 1200 lira deniyor ve pahalı mı geliyor? ilginç!!!
  • Peki bundan sonraki kaç Sony Tablet S haberinde bu teknik özellikleri hem de bu kadar uzun vermeye devam edeceksiniz?
    Yahu geçenlerde bir AMD'nin yeni nesil GPU'sunun mimari ile ilgili bir haber vardı*. 7 paragraf boyunca AMD GPU tarihini yazdınız. Başlık ile ilgili içeriğe 7 paragraf sonunda ulaşabilmdim.

Bence çok gereksiz uzatıyorsunuz haberleri. Dediğim gibi bir link verip geçebilirsiniz. Bilmeyen detaylara asıl haberden ulaşabilir.

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=49994090&mpage=1#49994090 Aynı eleştriyi bu haberde de yapmıştım zaten. Ama o zaman sallamadınız.
  • Marka Sony olunca,kalite belli.Pahalı diyemiyor insan.
  • quote:

Peki bundan sonraki kaç Sony Tablet S haberinde bu teknik özellikleri hem de bu kadar uzun vermeye devam edeceksiniz? Yahu geçenlerde bir AMDnin yeni nesil GPUsunun mimari ile ilgili bir haber vardı*. 7 paragraf boyunca AMD GPU tarihini yazdınız. Başlık ile ilgili içeriğe 7 paragraf sonunda ulaşabilmdim. Bence çok gereksiz uzatıyorsunuz haberleri. Dediğim gibi bir link verip geçebilirsiniz. Bilmeyen detaylara asıl haberden ulaşabilir. http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=49994090&mpage=1#49994090 Aynı eleştriyi bu haberde de yapmıştım zaten. Ama o zaman sallamadınız.

sende bu forumda yazılanları okumazsın ozaman. ben şahsen senin tam zıttın olacak şekilde memnunum. ayrıca erdi bey işinin gerçekten ehli profesyonel birisi. bu tip haberler okumak sıkıyorsa sizi başka forumlarda gezebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

quote:

Peki bundan sonraki kaç Sony Tablet S haberinde bu teknik özellikleri hem de bu kadar uzun vermeye devam edeceksiniz? Yahu geçenlerde bir AMDnin yeni nesil GPUsunun mimari ile ilgili bir haber vardı*. 7 paragraf boyunca AMD GPU tarihini yazdınız. Başlık ile ilgili içeriğe 7 paragraf sonunda ulaşabilmdim. Bence çok gereksiz uzatıyorsunuz haberleri. Dediğim gibi bir link verip geçebilirsiniz. Bilmeyen detaylara asıl haberden ulaşabilir. http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=49994090&mpage=1#49994090 Aynı eleştriyi bu haberde de yapmıştım zaten. Ama o zaman sallamadınız.

sende bu forumda yazılanları okumazsın ozaman. ben şahsen senin tam zıttın olacak şekilde memnunum. ayrıca erdi bey işinin gerçekten ehli profesyonel birisi. bu tip haberler okumak sıkıyorsa sizi başka forumlarda gezebilirsiniz.

Sen memnunsan memnunsundur.
    Ama ben memnun olmak zorunda mıyım? Kendimce yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri eleştiremez miyim?
    Ne bu tahammülsüzlük?

• hele bi gelsinde
  • quote:

Basit bir göz gezdirme ile ilgilenmediğin paragrafları saniyeler atlayabilirsin değil mi? Ben de o bahsettiğin 7 paragrafı keyifle okumuştum, o makale tadındaki havanın yerini linkle yönlendirme vermez. DonanımHaber ekibini üşenmeyip kaliteli ve tek başına yeterli içerikte haberler yaptığı için tebrik ediyorum ayrıca.

• Amacım fiyatı öğrenmekti, bir bakışta son paragrafta görülebildim, ki bunu isteyen herkesinde yapabileceğini tahmin ediyorum.
  • Fiyat uygun bence.Sony olunca 1500 tl civarında bekliyordum.
  • Bakın. Aynı haberi PC LABS'da yapmış.

http://www.pclabs.com.tr/2011/09/22/sony-tablet-s-1-ekimde-turkiyede-2/

Eğri oturup doğru konuşalım. Hangi haber daha iyi kurgulanmış. Gerçekten objektif yorum bekliyorum. Özellikle de Fx57 den. Ben PC Labs'in sahibi falan değilim. Rahat olun. Hatta Pc Labs yönetiminin en nefret ettiği üyeyimdir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 23 Eylül 2011; 10:25:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS
    quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78 Peki bundan sonraki kaç Sony Tablet S haberinde bu teknik özellikleri hem de bu kadar uzun vermeye devam edeceksiniz? Yahu geçenlerde bir AMDnin yeni nesil GPUsunun mimari ile ilgili bir haber vardı*. 7 paragraf boyunca AMD GPU tarihini yazdınız. Başlık ile ilgili içeriğe 7 paragraf sonunda ulaşabilmdim. Bence çok gereksiz uzatıyorsunuz haberleri. Dediğim gibi bir link verip geçebilirsiniz. Bilmeyen detaylara asıl haberden ulaşabilir. http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=49994090&mpage=1#49994090 Aynı eleştriyi bu haberde de yapmıştım zaten. Ama o zaman sallamadınız.
    Sen memnunsan memnunsundur. Ama ben memnun olmak zorunda mıyım? Kendimce yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri eleştiremez miyim? Ne bu tahammülsüzlük?

Tahammulsuzluk degil de, rahatsizlik diyelim. Ben yorumlarinizdan, asabi bir tarz ve haksiz elestri algiladigim icin rahatsiz oldum kendi adima. Sonucta topu topu uc paragraf vardi, iddia ettiginiz gibi alakasiz bilgiler yoktu, isteyen yarim saniyede konuya baslik olan fiyat bilgisini bulabiliyordu.

• güzel gelsin de bi inceliyelim sony sonuçta marka yani pahalı mahalı ama kaliteli. :) Gerçi ipad daha pahalı
  • arkadaşlar ben sony tableti çok beğendim harika bişey fiyatı daha iyi nereden alabilirim diye sorarsanız .

http://mysonyshop.com/menu/86/Sony-Tablet

adresine tıklayarak bi bakınderim ben buradan aldım aynı günde kargoladılar .

Güvenilir bi yer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.