Şimdi Ara

Sony Vaio Dahili HDD BIOS tarafından Okunmuyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SOS S.a arkadaşlar, SONY Vaio Laptop um işlem sırasında birden dondu hiçbir tuşu çalışmadı fonksiyonu ve Power ile zorla kapattım. O andan itibaren Dahili HDD m arıza yaptı ve BIOS tarafından de görünmemek te ısrarcı kendisi.
    ve PC i açtığım an 2sn lik aralarla "biip biiep " sesi geliyor pc içinden,belli bir süre sonra yazdığı şey ise simsiyah bir arkaplanda " OS not found..."
    HDD mi tak çıkar yaptım, BIOS pili çıkarmalımıyım işler mi, ne yapmalıyım bu konuda bana yardım edebilecek varmı bir yiğit ? (veri kurtarmak 2.planım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daltonpack -- 9 Ocak 2017; 22:48:13 >

• Merhaba,

Öncelikle OS not found dediğine göre bilgisayar diski görüp windows'u bulamıyor olabilir mi?
    Çünkü disk arızalarında genellikle No bootable device hatası verir. (Pc markasında göre değişebilir emin değilim)

Bios ekranında diski hiç bir şekilde göremiyorsanız disk ile ilgili donanımsal bir probleminiz olabilir.
    Bundan emin olmak için diski söküp başka bir pc ye takın. PC görmezse diski dinleyip motorun dönüp dönmediğini ve diskte anormal bir ses olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.