Bildirim
Sony VAIO f13 m1e/h yokmu hiç kullanan yaaaa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biraz bekle, ben F13Z1E/B nin incelemesini yapıcam yakında... -
hadi hayırlısı bakalım çok merak ediyorum fakat benm söylediğim model farklı i5 sizinki i7 ekran kartı performansını çok merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: müşteriMemnun
hadi hayırlısı bakalım çok merak ediyorum fakat benm söylediğim model farklı i5 sizinki i7 ekran kartı performansını çok merak ediyorum
Ekran kartından fazla bir şey bekleme, her oyunu çatır çatır çalıştıracak bir ekran kartı değil. Eğer oyun oynayacaksan laptopta Sony tavsiye etmem... -
off :( bi gta4 bi pes11 black ops. dirt2 bu tarz oyunlar full ayarda yalan mı olur yaniii -
ben 2 hafta önce aldım sen sor ben cevap vereyim elimden geldiği kadar. -
hayırlı olsun öncelikle emre_1608 , ya ilk izlenimin ne alet hakkında yani ısınma, performans ekran kartı performansı genel olarak artıları eksilerini yazarsan gördüğün kadarını çok sevinirim ,ekran nasıl yeni oyunlardaki performansını çok merak ediyorum aslında çünkü gt425 i hd5650 den daha geride söylüyolar buda kafamı çok karıştırıyo bilgilendirirsen genel olarak çok memnun olurum birde nerden aldın fiyat nasıldı? -
Arkadaşım bende bu modeli aldım 2 hafta kadar önce.Sanırım en çok oyun performansını merak ediyorsun.Ben çok oyun oynayan biri değilim,sadece medal of honor oynuyorum onu da multiplayer olarak high ayarlarla oynayabiliyorum.Takılma yaşamadım ama dediğim gibi oyun tutkunu değilim bana yeten(atıyorum 25 fps),sana yetmeyebilir.Şu da bir gerçek ki moh dan daha kapsamlı bir oyunu high ayarlarda oynayabileceğini sanmıyorum.Teknik incelemesini yapmadım ama benim oynadığım oyunu sorunsuz bir şekilde zar zor yüksek ayarda çalıştırıyor gibi geldi bana.Yalnız şöyle birşey var multiplayer değilde normal oynadığım zaman -ki sadece deneme amaçlı oynadım- ayarlarda high seçeneğinin olmadığını gördüm.5650 ekran kartına sahip bir arkadaşım bu sorunu yaşamadı.Ben mi beceremedim bilemiyorum ama sonuçta 1 gb ekran kartı olan bir sistem için bende biraz hayal kırıklığı yarattı.Bunların dışında kendini sevdiren özelliklerini yazayım.Detay gibi gözükecek ama güzellik de zaten detaylarda saklıdır;)Öncelikle 2 adet usb 3.0 girişi mevcut ve disk dönüş hızı 7200 rpm.Çok önemli gözükmeyebilir fakat dosya transferlerinde farkı gayet net hissettiriyor.Birde usb 3.0 destekli bir harici hdd taktığını düşünürsek,ki ilerde mutlaka olacak,aradaki farkı çok daha net anlayabileceğiz.1 adet eSATA/USB 2.0 girişi var.Ses çıkışı 3.5 mm,minijack ve optik çıkışa uygun.Ekranı full hd ve blueray oynatıcıya sahip.Harici lcd monitörüm var ama başka bir yerde 16.4" ekranda film izlemek ve işlem yapmak gayet güzel.Bunların dışında Sony'nin kendi geliştirdiği yazılımlar mevcut.Özellikle bir media programı var ki mouse,klavye kullanmadan kamera karşısındaki el hareketlerinle resimler,müzikler gibi ortamlarda ileri-geri yapabiliyorsun.Pek kullanmıyorum ama güzel bir özellik:)Önceki bilgisayarından veri aktarımını sadece 1 ethernet kablosu ile yapmanı sağlayan bir yazılımı da var.Pili 2 tam şarj-deşarjdan sonra 2 saatin üzerinde bir kullanım sundu bana.Şeklini karizmasını tartışmıyorum mutlaka seven olur sevmeyen olur(ben çok sevdim).Son olarak Bimeksten 2.500 liraya 3 ay taksit ertelemeli 12 taksitle aldım ve eğer amaç tam performansla oyun oynamaksa bu fiyata daha iyi özellikleri olan başka marka bir bilgisayar çok rahat bulabilirsin.Açıkçası benim bunu tercih sebebim arızasız,sorunsuz,usb 3.0 ve blueray gibi birkaç sene sonra günlük hayatımıza girecek özelliklerin çok gerisinde kalmayacak,beni idare edebilecek sağlam bir bilgisayar istememdi. İlk bakışta aklıma gelenler bunlar.Bunların dışında merak ettiğin birşey varsa gene yardımcı olmaya çalışırım.İyi forumlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmettemhem
Arkadaşım bende bu modeli aldım 2 hafta kadar önce.Sanırım en çok oyun performansını merak ediyorsun.Ben çok oyun oynayan biri değilim,sadece medal of honor oynuyorum onu da multiplayer olarak high ayarlarla oynayabiliyorum.Takılma yaşamadım ama dediğim gibi oyun tutkunu değilim bana yeten(atıyorum 25 fps),sana yetmeyebilir.Şu da bir gerçek ki moh dan daha kapsamlı bir oyunu high ayarlarda oynayabileceğini sanmıyorum.Teknik incelemesini yapmadım ama benim oynadığım oyunu sorunsuz bir şekilde zar zor yüksek ayarda çalıştırıyor gibi geldi bana.Yalnız şöyle birşey var multiplayer değilde normal oynadığım zaman -ki sadece deneme amaçlı oynadım- ayarlarda high seçeneğinin olmadığını gördüm.5650 ekran kartına sahip bir arkadaşım bu sorunu yaşamadı.Ben mi beceremedim bilemiyorum ama sonuçta 1 gb ekran kartı olan bir sistem için bende biraz hayal kırıklığı yarattı.Bunların dışında kendini sevdiren özelliklerini yazayım.Detay gibi gözükecek ama güzellik de zaten detaylarda saklıdır;)Öncelikle 2 adet usb 3.0 girişi mevcut ve disk dönüş hızı 7200 rpm.Çok önemli gözükmeyebilir fakat dosya transferlerinde farkı gayet net hissettiriyor.Birde usb 3.0 destekli bir harici hdd taktığını düşünürsek,ki ilerde mutlaka olacak,aradaki farkı çok daha net anlayabileceğiz.1 adet eSATA/USB 2.0 girişi var.Ses çıkışı 3.5 mm,minijack ve optik çıkışa uygun.Ekranı full hd ve blueray oynatıcıya sahip.Harici lcd monitörüm var ama başka bir yerde 16.4" ekranda film izlemek ve işlem yapmak gayet güzel.Bunların dışında Sony'nin kendi geliştirdiği yazılımlar mevcut.Özellikle bir media programı var ki mouse,klavye kullanmadan kamera karşısındaki el hareketlerinle resimler,müzikler gibi ortamlarda ileri-geri yapabiliyorsun.Pek kullanmıyorum ama güzel bir özellik:)Önceki bilgisayarından veri aktarımını sadece 1 ethernet kablosu ile yapmanı sağlayan bir yazılımı da var.Pili 2 tam şarj-deşarjdan sonra 2 saatin üzerinde bir kullanım sundu bana.Şeklini karizmasını tartışmıyorum mutlaka seven olur sevmeyen olur(ben çok sevdim).Son olarak Bimeksten 2.500 liraya 3 ay taksit ertelemeli 12 taksitle aldım ve eğer amaç tam performansla oyun oynamaksa bu fiyata daha iyi özellikleri olan başka marka bir bilgisayar çok rahat bulabilirsin.Açıkçası benim bunu tercih sebebim arızasız,sorunsuz,usb 3.0 ve blueray gibi birkaç sene sonra günlük hayatımıza girecek özelliklerin çok gerisinde kalmayacak,beni idare edebilecek sağlam bir bilgisayar istememdi. İlk bakışta aklıma gelenler bunlar.Bunların dışında merak ettiğin birşey varsa gene yardımcı olmaya çalışırım.İyi forumlar
çok teşekkürler verdiğin bilgiler içinn mehmettemhem çok aydınlatıcı oldu oyun performansı dışında hiçbir tereddütüm kalmadı dh sayesinde haliyle sizlerin sayesinde çok teşekkürler öncelikle aslında tabiri caizse oyun manyağı değilim:) fakat 2.500tl verip son çıkan oyunlarda güzel bi performans alamazsam hayal kırıklığı olur benm için bi gta4 black ops tarzı güçlü oyunlarda high a yakın performansta takılmadan oynamak istiyorum açıkçası bu oyun konusunda gt425 hakkında ve bu sony modelinin oyun performansı hakkında değerli kullanıcılarımızın fikirlerini paylaşmalarını bekliyorum hala
-
bu cihazda oyun oynarsınız ama performansı sizi tatmin eder mi o da muamma.yüksek performansta oyun oynamanız için ati radion hd 5870 yada gtx 460m bunlar ekran kartları sıralamasında ilk üçteler iyi bilin.sony deki ekran kartı gt425m 65.sırada.bu Sony VAIO f13m1e/h serisinin aşıgıyım.tasarım mükemmel işlemcisi güçlü i5-560m.yaav almayacagım diyorum.elektronic magazalarını geziyorum yine sony'de takıldım kaldım.kendine beni aşık etti oyunları zayıfta oynasa.yukarıda belirttigim ekran kartlarını monster markası kullanıyor.bu Sony' nin parasına gt 660 serisini alabilirsiniz.haaa tasarımına birşey diyemem.ama oyunları çatır çutur oynayamasan da performansı çok güçlüdür.son olarak acer ethos 5943g yada 8943g (18.4 inc ekran boyutu) modelleri var.ekran kartları ati 5650 de var.ati 5860 de var.bu modelleride incelemeni tavsiye ederim. Tasarımıda çok güzel şu an ben de bu iki modelde takılı kaldım ya Sony alacagım yada acer.saglam bir indirim bekliyorum. Bol şanslar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: modesit
bu cihazda oyun oynarsınız ama performansı sizi tatmin eder mi o da muamma.yüksek performansta oyun oynamanız için ati radion hd 5870 yada gtx 460m bunlar ekran kartları sıralamasında ilk üçteler iyi bilin.sony deki ekran kartı gt425m 65.sırada.bu Sony VAIO f13m1e/h serisinin aşıgıyım.tasarım mükemmel işlemcisi güçlü i5-560m.yaav almayacagım diyorum.elektronic magazalarını geziyorum yine sony'de takıldım kaldım.kendine beni aşık etti oyunları zayıfta oynasa.yukarıda belirttigim ekran kartlarını monster markası kullanıyor.bu Sony' nin parasına gt 660 serisini alabilirsiniz.haaa tasarımına birşey diyemem.ama oyunları çatır çutur oynayamasan da performansı çok güçlüdür.son olarak acer ethos 5943g yada 8943g (18.4 inc ekran boyutu) modelleri var.ekran kartları ati 5650 de var.ati 5860 de var.bu modelleride incelemeni tavsiye ederim. Tasarımıda çok güzel şu an ben de bu iki modelde takılı kaldım ya Sony alacagım yada acer.saglam bir indirim bekliyorum. Bol şanslar.
@müşteriMemnun,
Her zaman söylüyorum oyun için laptop alınmaz. Oyun için oyun konsolu alacaksın, illa pc oyunu alıcam dersen, kendine güzel bir pc toplıycaksın, sli ekran kartları falan, hatta su soğutma kullanacaksın sessiz ve buz gibi...
Bugün en iyisini alsan 1 sene sonra çıkan oyunları tam performans oynayamazsın...
2 kere 2 eşittir 4 kadar nettir bu.
Tamsiyem, 2500 lira bütçen varsa 600-650 tl ye bir ps3 al, yanında 1-2 oyun verirler, 300 lira falanda shopto dan güncel 4-5 oyun al, evde lcd de varsa bak keyfine geriye kalan 1600 e de bir laptop alırsın... Ben oyun konsolu istemem dersen, amacın oyun ise pc topla 2500 e.
Şuan en kral ekran kartlı laptop u bile alsan 2 sene sonra çıkacak bir oyunu tam kapasite oynayamazsın, tekrar yazıyorum...
-
@Mixenon
bende biliyorum bi laptoptan mükemmel seviyede oyun performansı bekleminin yersiz olduğunu onun ayrımını yapacak kadar bilgisayardan anladığımı düşünüorm:) yalnz şöyle bi durum varki bana ayaklı bilgisayar lazım demek istedğim her yere taşıyabileceğim bi alet.yoksa ps3 ü alıp bide süper bi masaüstü toplayıp birde sadece taşımak için netbook almayı bende biliiyorum;);) -
ben de dünkü %25 vatan indirimi ile aldım. henüz kurcalama fırsatım olmadı. ilk kurulum işlemlerini yapıp biraz internette dolaştım. bir kaç da fotoğraf baktım. cihaz şimdilik iyi havası veriyor. aslında kullanma amacımız mimarı programlar (render olmadan). menülerden ve toolbarlardan çizim alanı çok daralıyordu. dolayısıyla 1920x1080 olması cezbetti beni. bu çözünürlüğe sahip diğer modeller 17 yada 18" oluyor. diskini de elimde var olan bir SSD disk ile değiştirip deneyeceğim. sanırım biraz daha hızlanacaktır. izlenimlerimi daha sonra yazarım. -
VAIO FW21E satıp Sony VAIO f13 m1e/h veya benzer ürün ne alabilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-sony-vaio-vgn-fw21e-p8400-2-26ghz-16-4-4gb-320gb-37794670/detay -
bu modeli 3 aydır kullanıyorum. sony kalitesi bence mükemmel ve tartışılmaz. :) ekran çözünürlüğü görüntüsü mükemmel, full hd, kendini fark ettiriyor kalite..ekran kartı önce de dediğiniz gibi gt 425. en yüksek ayarlarda nfs hot pursuit 2010 oynuyorum ve Counter st. source oynuyorum bi problem yaratmadı counter hafif biraz dediğiniz oyunlara nazaran ama olsun. ısınma problemi de yok. ama fan diğer bilgisayarlara göre biraz daha sesli çalışıyor ve sürekli çalışıyor. arkadaşlar saymışlar diğer özelliklerini ben gayet memnunum tavsiye ederim... -
bende f 1190x var i7li gt330m li bir yildir cikan tum oyunlari full hd cozunurlukte ki en en onemli nokta bu bence cunku ekranin tavsiye edilen cozunurlugunde acmazsan oyunlari grafikleri fullde de acsan karelenme olur optimal ekran cozunurlugunde orta grafikte acsan dahi daha kaliteli bi goruntu elde edersin. ben black opsu full hd cozunurluk 4XAA yuksek kalitede sorusnsuz bitirdim herhangi bi takilma olmadi o konuda rahat olabilirsin. oyunlarin takilmasi birazda grafik motorlariyla alakalidir. gta4 gibi grafik motoru sakat bi oyuna kimse garanti veremez gidersin kotu bi karla kasmadan oynarsin nvidia 4 serisi bi kartla sorun yasarsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- msi laptop alınır mı
- heifer hangi markanın yan ürünü
- macbook köşeli parantez
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- bilgisayar seri numarası öğrenme
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- samsung galaxy book 4
- bilgisayar açılmıyor
- lenovo erazer s130
- tcl book x12 go
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X