Şimdi Ara

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @swirl hdmi ile denemiştim fn+f7 ile olmuştu dostum. hobarın dediği gibi bi catalyst kontrol centerı + driver bi yeniden dene.

ps: 1080 görüntü alamamıştım ben. 6310un böyle bir kabiliyeti yok mu?
  • arkadaşlar son sürücüleri kurdum gene olmadı fn f7 falan herşeyi yapıyorum olmuyor kafayı yedim nasıl yapıcaz bunu,forumlarda araştırdım ordada başka laptoplarda böyle sorun olmuş ama cevap alamamış çoğu insan.
  • Amd control centerda ekranları algıla var onu denedin mi? televizyondan da ayar yapman gerekebilir.
  • coaxem verdiğin linkteki notebook utility yüklemeye çalışınca notebook medliyle uyumlu değil diyor.

volume ları çalıştırabildim, ancak brightness çalıştıramadım
  • http://hotfile.com/dl/118646725/a3a2adb/sony.rar.html
    şunu indir sırasıyla aşağıdakileri kur. her adımda yeniden başlat.

1-utulty
    2-shared lib
    3-event

bir de kullanmak istersen içinde two finger scroll var. önce kendi sitesinden synaptics touchpadin son sürümünü indirip yükle. sonra bunu kullan. synapticsin içinde de 2 parmakla kaydırma var ama biraz dandik çalışıyor. bu çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Mayıs 2011; 3:04:37 >
  • arkadaşlar sorun kablodaymış tam yuvasına oturmuyormuş 2 gündür boşuna kurcalamışım cevaplar için teşekkürler uğraştık boşuna ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    http://hotfile.com/dl/118646725/a3a2adb/sony.rar.html
    şunu indir sırasıyla aşağıdakileri kur. her adımda yeniden başlat.

1-utulty
    2-shared lib
    3-event

bir de kullanmak istersen içinde two finger scroll var. önce kendi sitesinden synaptics touchpadin son sürümünü indirip yükle. sonra bunu kullan. synapticsin içinde de 2 parmakla kaydırma var ama biraz dandik çalışıyor. bu çok iyi.

Halen brightness ayarlayamiyorum.

Ssd taktim, home premium 64bit yukledim. dedigin gibi yaptim, ses var diger butonlar calismamakta. Sinir oldum ubuntu yukledim ondan da haz etmedim sildim, ubuntu direk taniyip etti bu arada her seyi. nerede yanlis yapiyorum bilemedim hobar. home 32 bit yukledim gene ayni. once shared lib sonra utility de denedim, internette oyle yazanlar olmus sonuc gene degismedi.

• bilemeyeceğim dostum bende home pre 64 bitte çalışıyor şu an tuşlar.
  • Yeni bi windows cekiyorum ne degisecek bilmiyorum ama deneyecegiz artik.. Saol hobar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

Yeni bi windows cekiyorum ne degisecek bilmiyorum ama deneyecegiz artik.. Saol hobar :)

yenisini indiriyorsun madem üzerinde oynama yapılmamış orjinal sp1 li indir. ultimate indirsen de olur. home pre kurabilirsin ondan.
  • @hobar, dünyanın en mesut insanı benim herhalde şu an

yaptığım hata şu olsa gerek : windows açılır açılmaz firmware, shared library, utility yükleyip çalışmasını bekliyordum. sanıyorum hatam bu. tüm driverları yükledikten sonra (aslında böyle brightness çalışmadan kullanmaya karar vermiştim) işte hepsini kurduktan sonra shared lib ve utility yi tekrar kurdum çalıştı.. :) hobar yalnız sendeki utility 20 küsür mb, ben tüm driverları sony europe (uk sitesi) tan çektim oradaki 60 küsür mb, sony event de include edilmişti. onları kurdum :) zaten direk bizim modelin tüm sürücüleri vardı.

işin özeti : teşekkür ederim dostum

• rica ederim.

sen boşver fn i upload ettiğim dosyadaki two finger scrollu yükle Fn den çok daha faydalı olduğuna emin olabilirsin
  • yukledim yukledim ,cok basarili

ekleme: ssd sonrası windows 7 derecelendirme. ssd:g.skill phoenix pro 120gb
     Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi

diğer notebookta 7.9 alıyordum. bunda 7.5 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriii -- 26 Mayıs 2011; 1:30:35 >
  • bende bu laptopdan almayi düşünyorum birkaç sorum olacak
    1-torrent indirmede bir problem cikarmi
    2-indirdigm 720-1080p filmleri lcd tvye baglayip takilma donma olmadan izleye bilirmiyim
  • dostum torrentte niye sorun çıksın. saçma sapan sorular sormayın. lcd ye full hd film aktarmada da sorun yok.

cagriii nasil iyi oldu mu ssd 7.5 olması da muhtemelen ahciden kaynaklanıyordur. günlük kullanımda iki laptop arasında harddisk kaynaklı hız farkı olacağını sanmıyorum.

bu arada benimkinin derecelendirmesi 3.8 5,7 4,2 5,7 5,9 şekline seninki biraz az çıkmış
  • Evet ram da ve grafikde biraz az almis ama o ufak 0,1 0,2 nin default arkada acik olan programlardan kaynaklidir diye dusundum?
    Ram 2gb halen bu arada.
    Diger laptopu oyun icin kullaniyodum, sonyyi her zamn kullandigim icin cok super oldu ssd. pdf doc acarken bile beklemek sinir ediyodu, ssdye alisinca.. :D Her zaman kullaniliyorsa takilmali =))
  • Arkadaşlar çok kararsız kaldım annem 6 sı 7 si gibi kesin alırız dedi.Sanırım ödeme bir daha ki aya gelsin diye o tarihi bekliyor.

Ama 1.100 fiyatı var aynı fiyata 15.6 inç 5650 li i5 li modeller var.

Youtubeda takılıyor falan demişsiniz birde :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Arkadaşlar çok kararsız kaldım annem 6 sı 7 si gibi kesin alırız dedi.Sanırım ödeme bir daha ki aya gelsin diye o tarihi bekliyor.

youtube da normal video izlerken takılmıyor. 720p ye kadar izlersin ama 1080p izerken sorun olabiliyor bazen. takılma değil de çok az frame düşüklüğü var. 24 fps yerine 20 civarında geziyor fps. 1080p yi indirip izlediğin zaman sorun olmuyor ama tarayıcıdan izlerken biraz zorlayabiliyor. oyun oynamayacaksan 15" takoz laptopa boşa para verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 31 Mayıs 2011; 15:08:04 >
  • Anladım zaten 1080p gereksiz youtubeda..

Peki 1080 p film açıyor değil mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Arkadaşlar çok kararsız kaldım annem 6 sı 7 si gibi kesin alırız dedi.Sanırım ödeme bir daha ki aya gelsin diye o tarihi bekliyor.

youtube da normal video izlerken takılmıyor. 720p ye kadar izlersin ama 1080p izerken sorun olabiliyor bazen. takılma değil de çok az frame düşüklüğü var. 24 fps yerine 20 civarında geziyor fps. 1080p yi indirip izlediğin zaman sorun olmuyor ama tarayıcıdan izlerken biraz zorlayabiliyor. oyun oynamayacaksan 15" takoz laptopa boşa para verme

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.