Şimdi Ara

Sony Vaiocular bir bakarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugün sony vaio fs 215 s aldım sizlere bir iki sorum olucaktı cevaplarsanız sevinirim...

öncelikle notebookla gelen dökümanları okudum ve batarta kullanımı ile ilgili bir bilgi vermemisler bende sizlere sorayım dedim ilk basta notebook u 10-12 saat sarj etmem gerekiyor mu

ikinciside notebookla birlikte hic bir cd gelmedi bende birden garipsedim cünkü o kadar driver cd si falan olmalı ... bilgisayarıda acmadım cünkü ilk basta ne kadar sarj etmeliyim ondan sonra mı acmalıyım bunları bilmedigim icin sizden yardım istedim .... ve bu notebook icin bilmem gereken gerekli ayrıntıları söylerseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkürler....

• bence driver dosyaları yanii recovery harddiskin bi bolumunde olabilir??? sarja gelince bi bilgim yok.....
  • aç bilg pili bitene kadar kullan sonra 12 saat şarjda bırak kapalı halde.

cd gelmemesi normal harddiskin bir bölümünde bütün onlar kayıtlı.
  • bütün bilgisayarlar için böylemidir bu?
    yani bi casper toshiba ne bilim monster v.s ??bu şekil yapmamız mı gerekiyor?
  • hepsi aynen böyledir ilk sonuna kadar kullanıcaksın bitecek. sonra kapalı halde 12 saat şarj ediceksin.
  • teşekkürler...
  • HAYYIIRR 36 saat şarjda kalması gerekiyormus 1 arkadasım aldı gecenlerde öyle demişler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamstream

HAYYIIRR 36 saat şarjda kalması gerekiyormus 1 arkadasım aldı gecenlerde öyle demişler...

onun belki pilinin türü değişiktir ama sony ler ve benim bildiğim diğer markalar ya 10 yada 12 daha fazla tutarsan zararı olmaz ama 12 saat yeterli
  • 36 saat çok abartı. 1.5 gün eder bu süre, ki alt tarafı Li-Ion batarya şarj ediyoruz. Bence bu konuda kimsenin kesin bir resmi bilgisi yok kulaktan duyma hareket ediliyor maalesef (Bunda büyük suç açıklama yapmayan firmaların.)

Bir de Lakokoracha.. Nerden aldın Vaio'yu?
  • valla ben bir tanıdıktan aldım 2.800 e
    alıs fiyatına aldım 1 gb ram olarak aldım bide 512 ilave
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 1:03:22 >
  • Dijitalin dedigi gibi harddiskinin 5 gb bolumu driver ve yazılımlar icin ayrılmış durumda. Recovery programıyla bunları dvd ye aktar. Tavsiye ben oyle yaptım partition magic ile bu bolumu sil ve harddsikine ekle.
  • sebenlim??bende kktc den! near east university,lefkoşada oturuyorum.pm atarsan görüşürüz sevgiler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.