Şimdi Ara

SONY W120 / Canon A590IS / Pentax OPTIO V10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.ben bu 3 modelide cok beğeniyorum.ama hangisinin daha performanslı olacagını bilmiyorum.Aslında aradığım şey canlı renkler hızlı görüntüleri kolay yakalama uzun süreli pil ömrü.Bunların arasında Canon'un kaliteli olduğunu biliyorum Pentaxta gözüme fena gözükmüyor.Ama işin ehli olan sizlerden yardım almak istedim.Bugün almak istiyorum bu 3 makinadan birini.Artı ve eksi yönlerini yazıp beni yöneltirseniz cok sevinirim.

• Diğeleri hakkında pek bir bilgim olmasa da, kısa süre önce y.dışından aldığım Sony W120 model hakkında fikir vermek isterim.
    Makinenin en büyük avantajı boyutları, ergonomisi ve hafifliği, dolayısıyla taşınabilirliği. Pentax hakkında fikrim yok ama Canon'a göre son derece ergonomik bir makine. Oldukça fazla fonksiyonlara (face detection, smile shutter, ISO 3200, 4x optik, vs) sahip olmasına karşın "diyafram öncelikli" ve "enstantane öncelikli" olarak adlandırılan bazı manuel modlara sahip değil. Dolayısıyla enstantane ve diyafram ayarlarını ortama göre makine kendisi belirliyor.
    Kalem pil yerine bataryalı olması bana göre çok büyük bir avantaj ancak kimine bu dezavantaj gelebilir. En azından ben makineyi alalı bir hafta oldu ve ilk şarj sonrası 300 civarında fotoğraf ve video çekimi yaptım, daha yeni pil azalıyor ikazı veriyor.
    Son olarak da çektiği fotoğraflara ilişkin yorumum, daha önce kısa süre kullandığım Canon A serisi makinelere göre belirgin bir canlılık eksikliği var, ya da ben böyle düşünüyorum.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
    Saygılarımla...

• rENK KALİTESİ VE CANLILIK İSE KESİNLİKLE ADRES A570İS , SONY DEN UZAK DURUN DİYORUM.

SONY SADECE AUTO VE ERGONOMİ İSTEYENLERE HİTAP EDİYOR , FOTOĞRAF KALİTESİ BİR NOKTADAN SONRA KESİNLİKLE TATMİN ETMEZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.