Şimdi Ara

Sony Xperia Z Kamerada siyah leke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
4
Favori
25.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İş emri:
    I2886033
    Bitiş Tarihi:
    24.01.2014
    Kargo Çıkış Tarihi:
    25.01.2014
    Tamir Bilgisi:
    MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR.,YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR.,Calismayi engelleyen kirlenmeler temizlenmistir,KAPAKLARDA GOZLENEN KOZMETIK DURUMLAR KULLANICI/KULLANIM KAYNAKLI,OLUP, ISTENILDIGI TAKDIRDE SOZ KONUSU KAPAKLAR/KOZMETIK,UCRETLI DEGISIM ISLEMINE TABI TUTULABILINIR.,CIHAZINIZ BELIRTILEN SIKAYETLER DOGRULTUSUNDA DETAYLI TEST EDILDI.,CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
    Durum:
    Kapalı (Kargo çıkışı yapıldı)

Ayın 23'ünde teslim ettim 26'sında teslim ettiğim yere geri getirilmişti. Sorunsuz bir şekildede geri döndü telefon, hala garantiye vermemiş olanınız varsa verin bence :) 1 Ay beklerim sanıyodum 3 güne geri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinh -- 29 Ocak 2014; 22:35:41 >

• o leke parkeden degil mi ? sanki ilk fotografta orası kadraja girmemiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

o leke parkeden degil mi ? sanki ilk fotografta orası kadraja girmemiş gibi

Yok hayır kamera da olduğuna eminim lekenin... 1 haftadır farklı yüzeyler de çekiyorum, deniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O telefon daha adam olmaz. Kaldır at.

Edit: Şaka bi yana aslında leke hep var ama 16.9 modunda çektiğin fotoğraf 4.3 üzerinden crop yapıldığından leke fotoğrafın dışında kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make.believe -- 26 Haziran 2013; 19:55:09 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranında olu pixelde olabilir normal testlerde gorunuyomu? değişik değişik yerlerde beliriyosa mercek arızasıdır diye biliyorum onu garantiye ver değiştirirler
  • sorun yazılımsal büyük ihtimalle
    rom u tekrar yükle
    onar ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

ekranında olu pixelde olabilir normal testlerde gorunuyomu? değişik değişik yerlerde beliriyosa mercek arızasıdır diye biliyorum onu garantiye ver değiştirirler

Yok eminim kamera da leke

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

sorun yazılımsal büyük ihtimalle
    rom u tekrar yükle
    onar ;)

Olabilir çünkü türk romların da yoktu problem, belçika 307 romu yükledim leke bi var bi yoktu ama hep aynı yerde çıkıyodu. Sonra yine yabancı 4.2.2 romu yükledim; yüklediğimden beri var lekeler...

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinh

quote:

Orijinalden alıntı: Atak-1

ekranında olu pixelde olabilir normal testlerde gorunuyomu? değişik değişik yerlerde beliriyosa mercek arızasıdır diye biliyorum onu garantiye ver değiştirirler

Yok eminim kamera da leke

o zaman servise ver
  • Atak-1 kullanıcısına yanıt
    Servise pek güvenmiyorum, 1 sene kullanayım da sonra düşünürüm belki garantiyi
  • quote:

Servise pek güvenmiyorum, 1 sene kullanayım da sonra düşünürüm belki garantiyi

sen bilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

sorun yazılımsal büyük ihtimalle
    rom u tekrar yükle
    onar ;)

Olabilir çünkü türk romların da yoktu problem, belçika 307 romu yükledim leke bi var bi yoktu ama hep aynı yerde çıkıyodu. Sonra yine yabancı 4.2.2 romu yükledim; yüklediğimden beri var lekeler...

Benimde leke vardı 1 haftada gitti güncelleme filan yapmamıştım şans biraz da:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 27 Haziran 2013; 0:09:48 >
  • Umarım düzelir, 13 yoksa babalar gibi 9mp imiz var :D

• Yazılımdan olduğu belli hocam, boşuna servise verme. Düzgün çalışan roma dön bence.
  • quote:

Umarım düzelir, 13 yoksa babalar gibi 9mp imiz var :D

İnşaallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Yazılımdan olduğu belli hocam, boşuna servise verme. Düzgün çalışan roma dön bence.

Türk 4.2.2 romu çıkınca dönerim, geçip geçmediğini de yazarım :)

• bende de var aynı sorun
  • Bay Exe kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de çıkmıştı, yurt dışı cihazlarda da vardı, sanırım yazılım güncellendikten sonra çıktı.
    Çünkü belirli tarihe kadar olan fotoğraflarda yok.
    Sonuç olarak yurt dışına gideceğim yerleri çekecektim 4 siyah leke yüzünden çok canım sıkıldı, sony shop , call center ,mail derken maltepe deki teleservice'e verdim.
    Mekanik parça değişti
    Güncel yazılım yüklendi.
    Kontrol ediliyor, diyor
    Daha teslim almadım.
    Bu arada telefon Ankara'daki serviste içi açılıp tamir ediliyor.
    2 aylık telefonun hali bu..
  • Ben yıkarken çektiğim videolarda farkettim nokta haraket ediyordu fotoğraflarda sabit duruyor yazılım güncellemesi gibi birşey varsa sorun yok yada garantiye gidince yenisiyle değişecekse tamam ama onun dışında rahatsız etmiyor ama çok rahatsız edici bir durum daha 3 gün oldu alalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Exe -- 28 Haziran 2013; 21:34:15 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.