Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazın almak için telefon arıyorum ve sony xperia z1 düşünüyorum eksileri biraz ağır,hoparlor çıkışının yetersiz ve ekran parlaklığının düşük olmasıymış ama bunlar benim için çok önemli değil eğer ekran parlaklığı tatmin ediciyse yeter .benim için performars çok önemli oyun incelemelerine baktım gayet iyi bazıları çok ısınıyor felan diyor ama her telefon ısınır elimi yakmadığı sürece sorun yok :D internetten almayı düşünüyorum bizdeuygun.com iyi diyorlar başka önereciğiniz siteler var mı ve distribütor garanti örnek olarak Delta Nasıl ? ve xperia z1 ile ilgili şu sorun var sakın alma veya iyi telefon diye yorumlarınız varsa lütfen söyleyin aslında g2 almayı düşünüyordum ama z1 bana çok daha cazip geldi tasarımı kasa kalitesi vs vs şimdiden teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Z1 çok pinpirik olmadığın sürece pişman etmez. 6 aydır kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun kötü bir yanı var mı ? veya herhangi bir sorunla karşılaştınız mı nasıl bir telefon ? ben bir sürü inceleme videolarına baktım iyi gibi

• performans daha ön planda ise z1 alınır g2 değil.
    alternatif olarak z1c,g flex alabilirsiniz bizdeuygundan.
  • z1c düşünmüyorum büyük ekran seviyorum android 4.4.2 güncellemesi nasıl bazıları sorun yaşadığını söylüyor
  • bende o ıkılımede kaldım G2 aldım memnunum,z1c guzel ama buyuk ekran ıstemssın bence bıraz bekle yada para bırıktır almısken z2 al,paralele duser bu hafta daha uygun fıyattan,yok olmaz dersen yıne onerım G2 olurdu.
  • zaten z1c düşünmüyorum sony xperia z2 biraz pahalı 2100-2200 lira ama bilmiyorum bekleyebilirim fakat bu yaz telefon almak istiyorum lg g2 nin güzel bir telefon fakat sony daha çok seviyorum ve önümüzdeki 1 ay içinde fiyatlar nasıl olur ? ve hangi internet sitelerinden almalıyım ? bazıları bizdeuygun.com güvenilir ve fiyatları uygun diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun kötü bir yanı var mı ? veya herhangi bir sorunla karşılaştınız mı nasıl bir telefon ? ben bir sürü inceleme videolarına baktım iyi gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.