Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 Yazılım Fakiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar yaklaşık iki haftadır Z2 kullanıyorum telefonun ağırlığı ve yazılımı bizi çok üzdü açıkçası ağırlık sorun edilecek konu gibi desek de elimiz yoruluyor ,uyuşuyor. bir yandan da insana güven veriyor Yalnız yazılım konusunda üzücü diyebilirim bundan önceki telefonum HTC one M7 Tel cebimde yada çantada iken daha yüksek sesle çalması video izlerken çok rahat videodan fotoğraf alabilme ZOE gibi fotoğraf çekme özelliği gibi birkaç farklılık derken daha kullanışlı yapıyordu telefonu.Merak ettiğim durum SONY güncelleme yaparak çıtasını yükseltir mi yoksa mevcut olan şu anki Z2 bildirim sorunları gibi konularda iyileştirme yapıp geçiştirir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ylmzdlm

Merhaba Arkadaşlar yaklaşık iki haftadır Z2 kullanıyorum telefonun ağırlığı ve yazılımı bizi çok üzdü açıkçası ağırlık sorun edilecek konu gibi desek de elimiz yoruluyor ,uyuşuyor. bir yandan da insana güven veriyor Yalnız yazılım konusunda üzücü diyebilirim bundan önceki telefonum HTC one M7 Tel cebimde yada çantada iken daha yüksek sesle çalması video izlerken çok rahat videodan fotoğraf alabilme ZOE gibi fotoğraf çekme özelliği gibi birkaç farklılık derken daha kullanışlı yapıyordu telefonu.Merak ettiğim durum SONY güncelleme yaparak çıtasını yükseltir mi yoksa mevcut olan şu anki Z2 bildirim sorunları gibi konularda iyileştirme yapıp geçiştirir mi ?

Taşıdığınız hepi topu 163 gram , rakibi M8 160 gram , G3 150 , S5 145 gram. En uzak rakibinden 15 gram fazla yazınızı okurken fenalık geçirdim :)

Yazılım konusunda her firmanın diğerine nazaran farklı kulvarlarda silahı var. Xperia Z2'nin silahı kamerasında , çok fazla uygulama , özelleştirme var. HTC'nin de ZOE gibi silahları var. En zengin yazılım sensör zengini Galaxy S5'tir.

• Hocam telefondan beklediğiniz şeylere göre telefon seçmelisiniz ben android telefon alırken yazılım üzerinde fazla durmuyorum zaten xda da herşey bulanabiliyor anladığım kadarıyla sizin telefondan beklediğiniz bazı yazılımsal özellikler var bu özelliker htc de mevcut ben olsam m8 alırdım.
    Bu arada Zoe z2 de kullnılabilior xda da bulabilirsinz
  • Arkadaşlar düşüncemi yanlış aktardım herhalde fena falan olasınız diye yazmadım SONY almamın sebebi tabi ki kalite ve güven ve kamera HTC ONE kullanırken telefonumu 6 ayda 2 defa hoparlör patlaması sonucu servise gönderdim. sadece beklentilerimi söyledim.
  • Sony nin amiral gemisi her daim htc nin amiral gemisini.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla çektiğimiz Videodan fotoğraf nasıl alabilirim ekran görüntüsü almak biraz zahmetli oluyor.

• Ekran görüntüsü alma işlemini zahmetsiz olarak güç tuşuna basılı tutup gelen menüden ekran görüntüsü al'a dokunarak da yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Herkes Htc BoomSound Diye bağırıyorda zilyon tane video var genelinde Z2 geçmiş farklı müzik türlerinde baskınlık değişmesine rağmen Allah aşkına kaç kişi m7 z2 ve m8 i yanyana koyup ses ini denedide böyle eleştiriyor Hoparlöre özel isim koymayınca kötümü çalıyor oluyor.

HEPİNİZ OİS OİS DEDİNİZ AMA BEN OİSLİ CİHAZLARA BAKTIM HEPSİ STEADY SHOT YANINDA TIRTTI G2 G3 M7 den bahsediyorum.

Vede Sony Walkman,Albüm,Filmler,Social Camera uygulamasıyla gerçekten eziyor.
    Bu arada Z2 kullanmayı bilmiyorsanız tüm ses özelliklerinide açın lütfen. EL İNSAF TAMAMİYLE ALİMÜNYUM YAPI VE BU ALİMÜNYUM PANELİN ÜSTÜNE TEKRAR ÇİFT TARAFLI DRAGONTRAİL GLASS CAM VE MİNİMUM 3200 MAH PİL(SERVİCE MODDAN GİRİP BAKIN ÇOĞUMUZUNKİ 3400 mAh) ve ips ekranın arkasına gömülmüş Live Colour Display Panel ve 15 gram daha ağır nedense benim elim hiç yorulmuyor Sadece ergonomi açısından z3 ailesi daha iyi htc gibi arkadaki camı söküp sadece alimünyum koysa bir 5-6 gram eksiltşirket gerçekten premium bir his için metalin üstüne tekrar cam gömüyor takdir yerine eleştiriyoruz maliyeti ciddi arttırırken

• Bunu iyi oku

Yav he he

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.