Elimde sony xperia Z5 premium var ve arka kamerayı açıp flaşıda açıp fotoğraf çektiğimde alttaki fotodaki gibi bir leke çıkıyor.
Flaşsızda küçük çok az nokta şeklinde gölgeler var ama flaşlı daha çok belli oluyor.
Aldığım yere gönderip kamerasını ve arka kapağı değiştittirdim ama yinede düzelmedi.
Yapan kişi arka kapak takılı değilken leke olmadığını ama kapağı takınca leke olduğunu söylüyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
Kamerasını değiştirtsende aynı problem yaşanabiliyor. Güvenilir bir tamirciye yaptırmanız iyi olur. Sorun ya kamerada ya da arka kapakta. Kimi kameralarda kronik olarak var bu sorun. Problem bana daha çok kamera gibi geldi, bakmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: elektrosenol
Kamerasını değiştirtsende aynı problem yaşanabiliyor. Güvenilir bir tamirciye yaptırmanız iyi olur. Sorun ya kamerada ya da arka kapakta. Kimi kameralarda kronik olarak var bu sorun. Problem bana daha çok kamera gibi geldi, bakmak lazım.
Kamera değiştirilipte aynı problem oluyorsa tek sorun arka kapak gibi duruyor fakat arka kapakta değişti o yüzden orda bir belirsizlik oluyor.ARka kapak takılı değilken ekeli foto çekmiyor sıfır kapak takılıyor lekeli fotoğraf çekiyor