Şimdi Ara

Soru çözümü için tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar önerilerinizi bekliyorum mobil kütüphane uygulamalarından ve pdf üzerinden soru çözebileceğim önereceğiniz bir tablet var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watchoutnigga -- 19 Ekim 2020; 0:4:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• GAOMON diye bir şey kullanıyorum 3-4 gündür daha tam çözemedim ama çok memnunum günde 7-9 saat kullanıyorum

• Hocam grafik tablet mi yoksa bildiğimiz tablet mi iPad gibi

• Hocam valla ne yalan söyleyeyim onda da kararsızım abime sorduğumda ileride de lazım olacağını o yüzden ipad tarzı bir şey almamı söyledi ama fiyatlar da malum o yüzden siz bilginiz varsa ikisi hakkında da tavsiyede bulunabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: watchoutnigga

Hocam valla ne yalan söyleyeyim onda da kararsızım abime sorduğumda ileride de lazım olacağını o yüzden ipad tarzı bir şey almamı söyledi ama fiyatlar da malum o yüzden siz bilginiz varsa ikisi hakkında da tavsiyede bulunabilir misiniz

grafik tablet için bilgim yok ama 2013te iPad mini almıştım hala kullanıyorum diyeyim iPad iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eem_1.sinif_behlul -- 18 Ekim 2020; 23:26:26 >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam inceleyeceğim

• işinizi görecek bir tablet fiyatına onlarca kaynak alabilirsiniz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • watchoutnigga W kullanıcısına yanıt

uygun fiyata 2.el ipad denk getirdim kalemiyle birlikte hem kitapları indirdim hem çıkmışları çok rahat gibi şimdilik

• watchoutnigga W kullanıcısına yanıt
    hocam arada baya fiyat farkı var ben amazondan söyledim birazcık daha ucuza denk geldi grafik tabletin laptopa bağlıyorum istediğim gibi kullanıyorum. ve bence grafik tablet de ders dışında kullanılabilecek çok hoş kullanışlı bir şey

• 100 liraya falan grafik tablet var mıdır

• 2.el 300 e falan var hocam

• hocam 250 ye çinden geliyor 2 haftada n11 de var veikk tavsiye ederim işini görür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.