Şimdi Ara

Soru : şebeke geçişleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone dan kazık yedim, 1999 yılından beri kullandığım, vodafonun ilk numaralarından hattımı 13 senedir değiştirmeden sadık kaldım , vodafone dan tablet aldım 24 ay 30 tl den, 5 tl de ayrı olarak vergi faturası gelecek dediler fakat vergi faturası eski ev adresime gittiğinden 3 fatura ödenmeyince 15 tl için kampanyadan çıkarıldınız deyip 1000 tl yi peşin tahsil ettiler, 3. fatura oluyor ödemezseniz kampanyadan çıkarılacaksınız diye aramayan şebekem, kampanyadan çıkarıldınız peşin ödemezseniz yarın yasal işlem başlatacağız diye hemen aradı beni,

şimdi sorum şu iki hattım var vodafone da, sinir olduğum için geçiş yapacağım, lakin, öğrenmek istediğim ve şüphem olan konu, geçiş yaptığımda numaram aynı kaldığı için vodafone geçiş yaptığım şebekeye ödediğim faturalardan kar payı gibi bir şey alıyor mu ? eğer alıyorsa komple kapattırıp yeni numara alacağım, beş kuruşumun bile vodafone gitmesini istemiyorum, bilen var mıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerozturk

Vodafone dan kazık yedim, 1999 yılından beri kullandığım, vodafonun ilk numaralarından hattımı 13 senedir değiştirmeden sadık kaldım , vodafone dan tablet aldım 24 ay 30 tl den, 5 tl de ayrı olarak vergi faturası gelecek dediler fakat vergi faturası eski ev adresime gittiğinden 3 fatura ödenmeyince 15 tl için kampanyadan çıkarıldınız deyip 1000 tl yi peşin tahsil ettiler, 3. fatura oluyor ödemezseniz kampanyadan çıkarılacaksınız diye aramayan şebekem, kampanyadan çıkarıldınız peşin ödemezseniz yarın yasal işlem başlatacağız diye hemen aradı beni,

şimdi sorum şu iki hattım var vodafone da, sinir olduğum için geçiş yapacağım, lakin, öğrenmek istediğim ve şüphem olan konu, geçiş yaptığımda numaram aynı kaldığı için vodafone geçiş yaptığım şebekeye ödediğim faturalardan kar payı gibi bir şey alıyor mu ? eğer alıyorsa komple kapattırıp yeni numara alacağım, beş kuruşumun bile vodafone gitmesini istemiyorum, bilen var mıdır acaba ?

evet var :)

önce faturaların takibi müşterinin sorumlulugudur. ve kampanya şartnamesinde faturanın ödenmemesinden dolayı hattın kısıtlanacagı buna istinaden de kampanyadan cıkarılıp bir sonraki faturaya cezai bedelin tamamının yansıtılacagı orda yazıyor ve sende bunu imzalayarak katıldın kampanyaya. istersen bunu vodafone dan alabilirsin buda ayrı bir konu ( nerede ne yazdıgını görmek icin)

hattını taıdıgında vodafone diğer operatörden extra para falan almaz. diğer operatöre abonelik başlatmış oluyosun. istersen icra da ol yine de hattını taşıyabilirsin sorun olmaz. diğer operatöre taşıdıgında hattın kısıtlanmaz oranın faturalarını ödedigin sürece.

ama yasal takip sorunlu bir işlem. avukat yada dfatura ödemesi icin vodafone ararsa ödeyecegini söyle. icra sürecine girmemeye çalş borcunu ödemeye calıs. eger ödemezsen avukat masraflarıyla mahkeme masraflarınıda senden alıyolar buda ayrıca 300-350 lira para demek. icraya düşmeden taksit yapamazsın borcunu. bi yerden bulmaya calıs eğer yoksa şuan elinde.

başka merak ettiğin varsa alıntı yaparak sorabilirsin.

• bu tarz durumlarla karşılaşmamak için bankadan otomatik ödeme talimatı bağlatmakta yarar var diye düşünüyorum.
  • vetivet'ten tavsiyeler : vodafoncu, turkcellci, aveacı vs olmayalım arkadaşlar . operatöre gönül bağı kurmayalım. bunu forumda sıkça görmekteyim. hani o kadar bağlanmış ki operatöre bir yanlışlık olsa bana bunu yapmayacaktın diyip numara taşıyorlar. bu ve buna benzer durumlar

bence kalıcı olan numaramız olmalı. numaramız han, operatör yolcu olarak düşünülmeli. o günün şartları ne gerektiriyorsa o operatöre geçmeliyiz . öyle ki ben bile GSMobile'ye geçmek için bahaneler üretirken maalesef bana uygun tarifesi olmadığından geçmiyorum.

konu kapanmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.