Şimdi Ara

[SORUDUR] Matematikten Nasıl Full Çekilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
3
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matematikten nasıl full çekiliir hangi kaynak çalışmak gerekir bunların cevaplarını bilen ygs şampiyonlarımız var mı?

Edit : Arkadaşlar, değerli hocalarımla görüştüm işlem yeteneği kazanmak için antremanlarla matematik kitabını önerdi löpçükledim gayet basit en temelinden öğretiyor size 3-4 günde kitaptaki her konuyu anlarsınız. Bunu yaptıktan sonra ygs - temel kavramlardan başlayıp konu anlatım test şeklinde gidiyoruz ama en can alıcı nokta bilemediğimiz soruları öğrenmek öğrenince gerisi geliyormuş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadol -- 19 Ocak 2015; 12:10:28 >

• Çalışma + Şans

EDİT: İnsan değil makina olacaksın

Mesajım bulunsun,ben de faydalanayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 18 Ocak 2015; 20:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chadol

Arkadaşlar matematikten nasıl full çekiliir hangi kaynak çalışmak gerekir bunların cevaplarını bilen ygs şampiyonlarımız var mı?

Orta zorlukta bir mat kitabi bitir 20 deneme coz hakkiyla ve bazi kisimlari haftada 1 saat tekrar et . sonra da full cekemiyorsan bu senin sorunun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İNTEKRAL

quote:

Arkadaşlar matematikten nasıl full çekiliir hangi kaynak çalışmak gerekir bunların cevaplarını bilen ygs şampiyonlarımız var mı?

Orta zorlukta bir mat kitabi bitir 20 deneme coz hakkiyla ve bazi kisimlari haftada 1 saat tekrar et . sonra da full cekemiyorsan bu senin sorunun degil

Hocam ful çekmek çok kolay gibi anlatmışsın,öyle olsa herkes tıpa giderdi
    Yüzbinlerce öğrenci katılıp ilk 5-10 bin başarılı sayılıyorsa demek ki o kadar kolay değil bu işler

• Her bolum icin full cekmek zordur o anki konsantrasyonuna bagli bence.

• Valla 35 e kadar çalışma 35 den sonrası o ana bağlı diye düşünüyorum
  • Full yapmak sans istiyor ama calisarak 35 yaparsin adam gibi 2 ygs kitabi bitirip ciddi sekilde girdigin denemelerdeki yapamadiklarini ogrenip cok rahat yapiliyor birazda temel lazim tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thuvius

Full yapmak sans istiyor ama calisarak 35 yaparsin adam gibi 2 ygs kitabi bitirip ciddi sekilde girdigin denemelerdeki yapamadiklarini ogrenip cok rahat yapiliyor birazda temel lazim tabi.

10bine girilirmi sence 35 yaparak hocam
  • Mat1de aşırı soru çözmen ve mantığını anlamış olman lazim..

• şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

quote:

Yüzbinlerce öğrenci katılıp ilk 5-10 bin başarılı sayılıyorsa demek ki o kadar kolay değil bu işler

Ygsden full cekince tipa gidilmiyor hocam . ve full cekmekk kolayy . adamlar zor sormuyor bunu hepimiz biliryoruz . dikkatli ol ve heycan yapma 38 filan cok rahat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

quote:

Ygsden full cekince tipa gidilmiyor hocam . ve full cekmekk kolayy . adamlar zor sormuyor bunu hepimiz biliryoruz . dikkatli ol ve heycan yapma 38 filan cok rahat

Tamam hocam,o zaman çalışayım ben de 10k ya gireyim,ful çekmek kolay,10k ya girmek daha kolay o zaman
    10k yeter hedefim için,biraz rahatladım sayende
    Ha okul puanını unuttum hocam,full çekip iyi yere gitmek için de her dönem taktir almak lazım o zaman obp bi 80 olsa anca kurtarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 18 Ocak 2015; 20:47:50 >

• Eğer her soruyu doğru yaparsan full çekersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Eğer her soruyu doğru yaparsan full çekersin.

Çok mantıklı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Eğer her soruyu doğru yaparsan full çekersin.

Aydınlandım sayende
    .....

.....

Benim mat 1 netim 25-33 arası geliyo.Mat 1 e ilgim olduğu için bu sene olmasa bile seneye full e yakın çekceğimi biliyorum.İlginiz varsa eninde sonunda 35 i geçersiniz bence,tabi 2-3 mat deneme seti bitirilirse ilgin olmasada 35 i geçersin :) .Ben yarın mat denemelerini başlıcam sonucu yazarım 1 ay sonra.
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    mat1 için aşırı zor değil mat2 içinse sıkı bir çalışma lazım..mat1 konun mantığını anlama , özgün ve zor soru tipleriyle beynini zorlamayla alakalı..
  • Adam full çekmenin sırrını bir cümlede verdi yav

• 2 ygs kitabı bitirip full yapmak

evinde veya dershanende rahat koltuğunda 39 bile yaparsın ama sınav binasında biraz zor o binadan içeri girince sadece bilgi yetmiyor

o gün kü moralin konsantrasyonun hızın belki o gün yediğin yemek bile kaç net yapacağını etkileyebilir yani kolay bir iş değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, değerli hocalarımla görüştüm işlem yeteneği kazanmak için antremanlarla matematik kitabını önerdi löpçükledim gayet basit en temelinden öğretiyor size 3-4 günde kitaptaki her konuyu anlarsınız. Bunu yaptıktan sonra ygs - temel kavramlardan başlayıp konu anlatım test şeklinde gidiyoruz ama en can alıcı nokta bilemediğimiz soruları öğrenmek öğrenince gerisi geliyormuş zaten
  • quote:

Arkadaşlar, değerli hocalarımla görüştüm işlem yeteneği kazanmak için antremanlarla matematik kitabını önerdi löpçükledim gayet basit en temelinden öğretiyor size 3-4 günde kitaptaki her konuyu anlarsınız. Bunu yaptıktan sonra ygs - temel kavramlardan başlayıp konu anlatım test şeklinde gidiyoruz ama en can alıcı nokta bilemediğimiz soruları öğrenmek öğrenince gerisi geliyormuş zaten

Hocam şu an matematiğimin iyi olmaması konu eksiğim yüzünden.
    Antrenmanlarla matematiğin ilk 2 kitabını bitirdim,gerçekten temeli çelik gibi yapıyor,hızlandırıyor bayağı,ama sadece temel veriyor,antrenmanlarla matematikten sonra elime test kitabı aldığımda sudan çıkmış balığa dönmüştüm
    Kitap çok da ince değil,yani 3-4 günde bitmez,eğer sıkı çalışırsan 9-10 günde falan bitirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 19 Ocak 2015; 13:12:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.