Şimdi Ara

sorumluluk sınavı çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar karnemde ya 2 sıfır yada 1 sıfır bir tanede 1 olucak sorumluluk sınavına giricem fakat bu sorumluluk sınavın lise 1 konularını mı sorucaklar
    2 sıfır oldu zaman sınıftamı kalıyorsun yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Sınav ne zman?
  • böle olur karnemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonyak22 -- 21 Nisan 2008; 15:41:53 >
  • en fazla 2 zayıfın olması lazım sınıf geçmek için sonra sınavlara giriyosun eğer ana dersse mesela sözel için edebiyat 1 gelsin diğerleri olsun kalıyorsun zamanında çok girmiştim o sınavlara hala giriyorum
  • hangi sınıftan kaldıysa sorumlulukların o seneki derslerden sorulur. iki tane sıfır olunca kalınmıyor benim bildiğim, sorumluluklarda sınıfı geçersin fakat diplomanı alamassın. Kaçıncı sınıfsın?
  • 9 sınıfa gidiyorum ben 9.sınıf matden kaldım diyim 9. sınıf dersler sınavınamı gircem

2 sıfır olunca kalıonmu
    sözel geççem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonyak22 -- 21 Nisan 2008; 15:46:32 >
  • Ortalama ile geçebilirsin eğer diğer derslerin iyiyse..böylece 0 olan derslerinden de sorumlu olmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok dostum sorumlu ile geçebiliomuşun öle ortalan iyide olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonyak22 -- 21 Nisan 2008; 15:51:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.