Şimdi Ara

TIP İÇİN EL BECERİSİ GEREKLİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TIP İÇİN BU TARZ ŞARTLAR VAR MI SİZCE. TERCİH EDECEKLER İÇİN

• Tıp kapsamlı ama cerrahlık için gereklidir bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anladım hocam

• Genel olarak bakarsak hayır . Genel olarak doktorlukta analitik düşünme , neden-sonuç-bağıntısallık kurma , bütüncül yaklaşım gereklidir .

Tıp okuyan bir doktor olarak öğrenciliğinde ve meslek hayatında birtakım girişimsel işler yapabilirsin . Kalçadan b12 yapmanı isteyecek kişiler elbet olacaktır . Bunlar yoğun el becerisi isteyen şeyler değil .

Kan alma vb şeyler de pratik yapa yapa gelişiyor . Gerisini zaten okudukça anlarsın anlatmanın çok anlamı yok . Aşırı gözün korkuyorsa , beceriksiz olduğunu düşünüyorsan cerrah olmayıverirsin biter gider .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thehobbits68 T kullanıcısına yanıt

anladım hocam sağolun

• Evet gerekli mesela tercih etmeden önce bir börek açıp kek yap eğer kek kabarırsa sen doğuştan tıpçısın hocam

• El becerin yoksa yazma diş yaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • el becerisi doğuştan gelmez, sürekli ders çalıştığında motor kabiliyetin azalır. bıçak fazla iş yaparsa körelir.
    git bir işe gir yazın, daha çok mutfakta etkin ol gelir gerisi zaten. alakası var biraz bunlarla.

• hocam mutfakta takılmayı seviyorum salata olsun başka şeyler olsun ama solağım ve solaklarda el becerisi olmaz diyip beni korkutuyorlar bilemiyorum

• Ayakkabını bağlayabilecek kadar el becerin olması yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumak için gerekli değil.Cerrahlik vs için belki gerekli olabilir ama birkaç ameliyat dışında zaten çok komplike bir el becerisine gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.