Şimdi Ara

Sorumluluklarımızı nasıl yapmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen zamanımın boşa aktığını görüyorum.Bunu gördükçe moralim bozuluyor ve moralim bozuldukça hiçbirşey yapasım gelmiyor.

Kısır bi döngü. Bi yerden kırmak lazım bu döngüyü. Eğer kıramazsam sorumluluklarım altında ezilirim.

Evet. Bu konuda yardımcı olacak varsa çıksın ortaya anlatsın öğrenelim ya

• No roger that.

Ne sorduğunu sen bile anlamadin değil mi ve bir cevap bekliyorsun hee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Kafam pek yerinde değil uykuluyum. Sorum şu: Görev ve sorumluluklarımı yerine getirmekten korkuyorum ve yapıcak enerjiye de sahip değilim bro. Bu sorunumu nasıl halledebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemrock

Kafam pek yerinde değil uykuluyum. Sorum şu: Görev ve sorumluluklarımı yerine getirmekten korkuyorum ve yapıcak enerjiye de sahip değilim bro. Bu sorunumu nasıl halledebilirim

Ertelematör diye birsey duymuştum. Herseyi yarına erteyen demekmiş.terminatör den çakma

Sende yarına ertele:)neyse ne .sorumluluklarin ne kadar ağır acaba merak ettim şimdi. Mesela ben her daim çalışmak zorundayım çünkü aylik olarak 1800 tl hic kacarsiz masrafim var.calismakta bazen bana işkence gibi geliyor.her daim ayni sekil olmasi da ayri bir işkence.sabah kalk ise git aksam gel yat sonra sabah kalk yeniden.tekrar ve tekrar.bazen bu hayat bu sekil mi acaba herkesin hayati da boyle mi diye düşünüyorum.kisir döngü bir hayat.eger bu sorumluluğumu yerine getirmez isem 3 kişi daha sıkıntıya girecek.eğer sadece ben olsaydım 1 ay çalışır 2 ay geyik yapardım ama tek değilim ışte. Sende sorumluluklarini yerine getirmediğin takdirde kaç kişinin etkileneceğini bilirsen iyi olur. Eğer sadece sana sıkıntı olacaksa ve buna katlanabileceksen bir ertelematör olmayı deneyebilirsin.kendini daha iyi hissettiğin bir zamana kadar erteleyebilirsin.

Diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır dostum yukarıdaki arkadaşa kesinlikle katılmıyorum ve sana asla erteleme diyorum.Bundan sonra hayatında ertelemek olmasın çünkü hayat birşeyleri ertelemek için çok kısa.Klasik bir cümle olmuş olabilir fakat doğru söze ne denir.
    Plan yapmanı tavsiye ederim.Al önüne kalemi kağıdı yaz bro yapman gerekenleri ve yapmak zorunda olduklarını.Bence gün gün program yaparak ilerlesen daha iyi olur.Mesela yarın şu kitaptan 1 saat okuyacağım veya 50 sayfa okuyacağım onu sen belirlersin örnek olsun diye yazıyorum.
    1 saat ingilizce cümleler kurup voscreende çalışacağım.
    Dizi film kültürüm olsun dersen işte yarın şu diziden 1 bölüm izleyip yorumlayacağım.
    Gibi gibi artık senin hayattaki uğraşlarına,hobilerine ve dediğim gibi yapman gereken yapmak zorunda olduklarına göre bu liste şekillenir.Herkesin yarınki planı farklıdır.Bundan sonrası sende ben pası attım umarım asist olur
    ERTELEME kelimesini hayatından siliyorsun bunu okuduktan itibaren.Kendine çok iyi bak ve kendine değer ver dostum.

• benim de tembellikle başım dertte hocam. içimden bir sürü şey yapasım geliyor ama bir türlü eyleme dökemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Planlama Yapıyorsunuz?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.