Şimdi Ara

Sorumsuzluğa bak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır hız sorunu için mücadele ediyordum bugün ttnet online işlem merkezine kayıt oldum tesadüfen bir baktım bana verilen modem huawei echolife yazıyor . Ama bana zyxel verildi . Dandik bir modem veriyolar resmiyete de farklı işliyorlar . Bu nasıl bir sorumsuzlukdur ? Modem değiştirebiliyormuyuz ? Neden herkeze airties da bana zyxel veya huawei !?

• başvururken hangi markayı istediğinizi soruyorlar arkadaşım için başvurduğumuzda airties dedik ve almıştık..fakat çoğu zamanda ellerindeki modemleride eritmeye çalışıyor olabilirler
  • hocam zxyel de iyi bir markadır huawei de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay VARANGEL

Sen ZyXEL'e kötü diyorsan pencereden at kendini !

gel benim modemi veriyim 1 hafta kullan sonra anlarsın ne demek istedigimi . Sözleşme yaparken hiçte sormadılar tutuşturdular elime . Ayrca derdim modem degil yaptıkları zyxel verdiysen resmiyete de zyxel yaz ilerde bişey olucak uğraş dur sonra
  • ttnet sana iyilik yapmış sen kötülüyorsun ne güzel işte dandik airties lerden vereceklerine zyxel vermişler daha ne istiyorsun ama şaka bi yana haklısın arkadaşım yarın öbür gün bir sıkıntı çıkabilir dediğin gibi..hani bizim modem nerde die diretebilirler..ttnet bu herşey beklenir
  • Zyxel arkadaşta var bugüne kadar sorun yaşamadı.
  • Eger online oyun oynayacak ve ya port acicaksan, en kotu modem markasi bence. 10 tane port acabiliyorsun ve cogu porta da hata veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ona hiçbir zaman güvenme..
    15 yıl önce açıldı
    Kızlar yine de bakıyor
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zyxel de ıyı huawei ama ıyı olduğu yanları farklı zyxel onlıne de kotu misal
  • zyxel p660hn-f1z modemim var ve BF3 oynuyorum. Online oyunlarda Zyxel sorunlu diyenlere de gülüyorum. Modem ve ağ aygıtlarında Cisco ve Zyxel dışında başka marka var mı? Lütfen atacaksanız biraz destekli atın. İnternette şöyle bir araştırın incleyin. gelelim işin diğer tarafına, ttnetten modem almak en büyük hata zaten. çünkü zyxel ile bir konu için görüşmemde ttnet için getirilen modemlerin yazılımlarının retail modellerden farklı olduğunu ve ttnetin uzaktan her türlü değişikliği yapabildiğinden bahsedilmişti. Yani modem kesinlikle sizin kontrolünüzde olmuyor. hatta son zamanlarda kendiliğinde firmware yenilendi veya ayarları değiştirildi gibi konular da forumlarda oldukça çoğaldı. şu anda modem alacak olsam Zyxel p661-hnu-f1 veya Linksys x3000 ya da E4000 alır keyfime bakardım. Alacağınız modem kesinlikle 300 Mbps wireless ve dual bant desteğine sahip olmalıdır. sırf vdsl2 modemlerini ttnet ben vercem diye tutturduğundan vdsl2 almıyorum bölgemde 100mbit vdsl2 verilmesine rağmen.

• Kesinlikle ZyXEL in kalitesi tartışılmaz ZyXEL kullanıyorsan hakkını vereceksin, ZULU123 bende VDSL hat aldım kendime ve bana 300 Mbps şuan piyasada satılmayan ZyXEL P-2812HNUF1 model modem verdiler modem inanılmaz kaliteli ve bir çok özelliğe sahip eğer bölgende VDSL veriliyorsa TTNETE başvurup özellikle ZyXEL P-2812HNUF1 iste veriyorlarsa VDSL hızından mahrum kalma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

Kesinlikle ZyXEL in kalitesi tartışılmaz ZyXEL kullanıyorsan hakkını vereceksin, ZULU123 bende VDSL hat aldım kendime ve bana 300 Mbps şuan piyasada satılmayan ZyXEL P-2812HNUF1 model modem verdiler modem inanılmaz kaliteli ve bir çok özelliğe sahip eğer bölgende VDSL veriliyorsa TTNETE başvurup özellikle ZyXEL P-2812HNUF1 iste veriyorlarsa VDSL hızından mahrum kalma derim.

yaklaşık 5 dk lık aralarla internet bağlatım olduğu halde internete erişememin tek sebebi ÇOK güvendiginiz kalitesine güvenilen zyxel modemdir . Airties buldum takır takır çalışıyor .
  • 1 yıldır airties kullanıyorum, hiç bi arızam filan olmadı.wireless kalitesi çok sağlam ayrıca hız düşmesi yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsmaster10

quote:

Kesinlikle ZyXEL in kalitesi tartışılmaz ZyXEL kullanıyorsan hakkını vereceksin, ZULU123 bende VDSL hat aldım kendime ve bana 300 Mbps şuan piyasada satılmayan ZyXEL P-2812HNUF1 model modem verdiler modem inanılmaz kaliteli ve bir çok özelliğe sahip eğer bölgende VDSL veriliyorsa TTNETE başvurup özellikle ZyXEL P-2812HNUF1 iste veriyorlarsa VDSL hızından mahrum kalma derim.

yaklaşık 5 dk lık aralarla internet bağlatım olduğu halde internete erişememin tek sebebi ÇOK güvendiginiz kalitesine güvenilen zyxel modemdir . Airties buldum takır takır çalışıyor .

siz airties kullanın herkes kaliteli modem kullanmak zorunda değil tabi ki. yalnız airties'ın kablosun sinyallerinin insan sağlığına zarar verme sınırlarının üstünde olduğunu da umarım duymuşsunuzdur. airties ilk piyasaya çıkıtğında müdürü bizim sinyallerimiz duvarı bile deler geçer diyordu. evet deler. duvarı delen neleri de deler ondan bahsetmiyor tabi ki. Neyse yine de size önerim Zyxel veya Linksys (Cisco) modemlerden şaşmayın. Modeminize reset atmayı deneyin. bazen karışık veya bozuk sinyaller kalıcı hatalara neden olabiliyor. böyle bir durumda modemi sıfırlamak sorunu çözmektedir.

• quote:

bahsettiğiniz modemi 1 ay kadar önce zyxel'in sitesinde görmüştüm. ama hiç bir retail mağazasında bulamadım. sonra zyxel'i aradım. türkiye'ye sadece ttnet için getirdiklerini ve test için belrili sayıda modemin teslim edildiğini söylediler. normal kanallardan satışı olup olmayacağı henüz belli değil dediler. zaten 300tl üzerinde bir satış fiyatı olacağından servis sağlayıcılardan tahhütle almak daha mantıklı gibi. zaten modem değil sadece resmen medya üssü gibi birşey yapmışlar. günümüz ev aygıtlarının beyni gibi kullanılacak yani. tv, home theater, bilgisayar, harici disk, 3G ve ileride buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve diğer elektrik ve su gibi şeylerin kontrolü bu tür cihazlar üzerinden olacak. Akıllı ev olayı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

quote:

siz airties kullanın herkes kaliteli modem kullanmak zorunda değil tabi ki. yalnız airties'ın kablosun sinyallerinin insan sağlığına zarar verme sınırlarının üstünde olduğunu da umarım duymuşsunuzdur. airties ilk piyasaya çıkıtğında müdürü bizim sinyallerimiz duvarı bile deler geçer diyordu. evet deler. duvarı delen neleri de deler ondan bahsetmiyor tabi ki. Neyse yine de size önerim Zyxel veya Linksys (Cisco) modemlerden şaşmayın. Modeminize reset atmayı deneyin. bazen karışık veya bozuk sinyaller kalıcı hatalara neden olabiliyor. böyle bir durumda modemi sıfırlamak sorunu çözmektedir.

o özellikten haberim var ama ttnet in verdigi firmware modemi bozan zaten . müdahale de edemiyorum . yemişim kesintisini diyip zyxel i takıcam şimdi en azından sağlıgım yerinde olsn

• Modeminde kopma problemine karşın kesinlikle fw upgrade yapmanı öneririm ftp.zyxel.com.tr sitesinde kullandığın modele ait modelin son firmware yazılımını yükleyip modemini resetle ve yeniden kur kurarken kesinlikle şuna dikkat et modeminin kablosuz ağ menüsünde channell kısmında oto kanal seçimi var ise mutlaka bunu işaretle modem etrafta bulunan ve en az kullanılan kanal ayarını otomatik buluyor ve kendine daha az kullanılan kanalı seçip sinyal seviyesini ve kalitesini arttırıyor.
  • firmware güncel zaten ttnet in modemine standart firmware kursam sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmaster10 -- 9 Mart 2012; 17:27:34 >
  • Sen bana Zyxel modemini yolla ben de sana Huawei modemimi göndereyim hocam.Madem o kadar dertlisin.
  • quote:

firmware güncel zaten ttnet in modemine standart firmware kursam sorun olur mu ?

Yazılımlar farklı olduğu için standart fw yazılımını yükleyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

bahsettiğiniz modemi 1 ay kadar önce zyxel'in sitesinde görmüştüm. ama hiç bir retail mağazasında bulamadım. sonra zyxel'i aradım. türkiye'ye sadece ttnet için getirdiklerini ve test için belrili sayıda modemin teslim edildiğini söylediler. normal kanallardan satışı olup olmayacağı henüz belli değil dediler. zaten 300tl üzerinde bir satış fiyatı olacağından servis sağlayıcılardan tahhütle almak daha mantıklı gibi. zaten modem değil sadece resmen medya üssü gibi birşey yapmışlar. günümüz ev aygıtlarının beyni gibi kullanılacak yani. tv, home theater, bilgisayar, harici disk, 3G ve ileride buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve diğer elektrik ve su gibi şeylerin kontrolü bu tür cihazlar üzerinden olacak. Akıllı ev olayı yani.

önceki gün ttnetten geldiler. eski huawei modemin yerine ücretsiz zyxel p2812 modemini verdiler. şimdi 2 modemim oldu. interneti kapatınca bu modemi geri verecekmişiz. yalnız cihaz baya kaliteli. internet kafemi işletcez dedim modemi görünce görevliye vdsl destekliyormuş. eski modemler kaldırmadığı için bunları dağıtıyorlarmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.