Bildirim
sorun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İlk defa böyle bir şey duyuyorum hocam player farkından olabilir mi acaba -
2 si de wma onda sıkıntı mı var acaba dedim winamp da aynı sorun bi kısmında hem türkçe hem ingilizce aynı anda konuşuyolardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amres43
merhaba arkadaşlar ben evden attığım filmi harry poter part 2 flaş bellek e attım iş yerimdeki bilgisayara takınca film ingilizce oluyor oysaki film türkçe dublajlı bunun nedeni nedir çok merak ediyorum
Film Çift Seslidir. TR-EN şeklinde bluray sanırsam indiridğin film . DUUAL ses. Wmedia player normalde varsayılanı seçer yada ilk olanı tam bilmiyorum hangisini. VLC ile açıyorsun mesela TR . WMPlayerle açınca çift ses birden çıkar bazende..
Çözüm basit İşyerindeki PC ye VLC yada GOM yada MPClassic yükle. Tavsiyem VLC.. Filmi Açtıktan sonra aşağıdaki resimdeki gibi yap. Eğer ikitane iz varsa dediğim gibi Çift seslidir istediğine tıklat ses değişsin :
-
dvdlerde çift ses oluyor hocam
dvd versiyonunu var sizde filmin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Film arkadaşın dediği gibi çift dil seçenekli TR-EN mkv ya da avi.Herhangi bir media player ile açtığınızda ses seçeneğinden istediğiniz dili seçebilirsiniz -
Belediyede çalışıyorum bilgisayarlara yasaklamalar getirmişler flash player ı bile güncellemiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film cift sesli, yukarida HeroCypher in anlattigi gibi tarayicidan ses secenegini degistirebilirsin ama o da ise yaramazsa bu mesajimi alintila pratik bir program onericem ikinci ses dosyasini filmden cikarabilecegin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X