Şimdi Ara

sorun halledildi silinebilir ilgi için teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalbinde delik olan bi kardeşimiz var 2.5 yaşında kalp ameliyatı olacak 6 ünite kan gerekiyormuş 6 ayrı kişi olacakmış herkes bi ünite verecekmiş 4 kişi bulunmuş 2 kişi daha lazım bulunnan kişiler var fakat zamanları yetmediği için olmuyor istanbul amerikan hastanesinde yatmakta kardeşimiz kan verecek kişilerin pazartesi bu hastenede kan tahlili yaptırıp salı günü vermeleri gerekiyormuş hastanenin prosedürü böyleymiş yani pazartesi ve salı günü müsait olan yardım sever arkadaşlarımıza duyurulur masraflar hasta sahibi tarafından karşılanacakmış hasta kardeşimiz yakın arkadaşımın yeğeni

irtibat : 05373627542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 26 Mayıs 2007; 14:00:34 >

• Pazartesi akşam 9dan sonra gelsem olur mu acaba? Sınavım var da
  • bence kan bankasindan kan alin ,bugun insanlar da inanilmaz derce Aids (HIV+) hasataligi var
  • yukarı
  • Amerikan hastanesinin kan testleri kan bankasınınkinden çok daha güvenilirdir buna emin ol, kaç ailenin ocağı kan bankasından alınan kan yüzünden söndü hiç haberiniz var mı?
  • bugun dunyada her on kisiden biri kan hasatasi yani AIDSLI
  • O kadar da değil, artı büyük çoğunluğu Afrikada oranı onlar yükseltiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: arzucan2008

bugun dunyada her on kisiden biri kan hasatasi yani AIDSLI
  • zenciler analari ile bacilari ile yatinca ALLAH TA BOYLE MUSIBET VERDI ONLAR , Ben Guney AFRIKA DA yasadigim icin iyi biliyorum.,Inanc denilen olay bitmis burda
  • Kan grubu benimkiyle aynı ama üni dolayısıyla doğuda okuyorum.
    Keşke verebilseydim.Genelde ünilerde bu işlerle uğraşan öğrenciler olur, okuldaki gönüllü kan verecek kişilerin kan grubu+isim+telefon bilgilerini felan listelerler.Onlardan felan bulabilirsiniz.(verdiğim kanların çoğunu böyle verdim)
  • arkadaşlar kan bankasından olmuyormuş yoksa niye kan arasınlar taze kan gerekiyormuş 1 günlük bile olmayacakmış çocuk 2.5 yaşında belki ondandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.