arkadaslar bundan önce 1-2 haftaya kadar pc calısıordu sonra yavas yavas acılmamaya basladı artık hiç açılmıyor
psu la ilgili olabilecegını dusundum fakat psu denemesi yaptım yesıl ve siyah kabloyu 2 tel deydirince psu calıstı anakarta baglıydı ve işlemci fanı ekran fanı psu fanı hiç sorun olmadan calısıyor fakat tekrar psu kablosunu anakarta takıtıktan sonra ön paneldeki tuşa basınca hiç bişi oolmuyor yani açılmıyor tahminimce ön panel tuşta bi sorun vr yada anakarttaki başlatma kablosu yerinde sıkıntı olabilir. die dusunuyorum pc ciye goturmek ıstemıorum onlar durduk yere su arızalı bu arızalı diyip duuryorlar...
nasıl çözebilirim
emn değilim ama bulabilirsen power tusuna giden kabloları anakartta hangi yere takılıysa tam bilmiyorum böylemi çalışıyor o düğme kısa devre yaptır çalışıyorsa o tuş bozulmuştur ama yine de bi kaç kişi daha yorum yapsın.
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme