Şimdi Ara

sorun ne olabilir opel astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ustalarim 94 model opel astra 1.4 benzinli.80000km de araba .son gunlerde araba cok su eksiltmeye basladi ve ve araba calisirken radyator su haznesindeki suda fokurdama oluyo.hararet felan yapmiyo araba.ve de araba stop edince elle bakiyorum radyator hortumlarinda cok kuvvetli bi basinc var.bu sirada su haznesinin kapagini gevetiyorum ve cok guclu hava cikiyor kutunun icinden va hortumlardaki basinc iniyor.SORUN NEDEN OLABILIR

• Motor soğutma sisteminde hava var en kısa sürede sistemin havasını aldırmalısınız aksi taktirde hortumlar,radyatör veya radyatör genleşme kabı patlayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeakin

Motor soğutma sisteminde hava var en kısa sürede sistemin havasını aldırmalısınız aksi taktirde hortumlar,radyatör veya radyatör genleşme kabı patlayabilir.

evet arkadaşa katıLıyorum sistemde hava var..bu hava aLınmazsa iLerde başına büyük işLer açabilir en kısa zmanda havasını aLmaya bak...sen aLabilirsen aL aLamazsan en yakın bi ustaya götür aLsın eyer ben orda oLsam ben biLe aLabiLirimde...

koLay geLsin ...

• ilginize tskler bide nasil alinacagini aciklarsaniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosel

ustalarim 94 model opel astra 1.4 benzinli.80000km de araba .son gunlerde araba cok su eksiltmeye basladi ve ve araba calisirken radyator su haznesindeki suda fokurdama oluyo.hararet felan yapmiyo araba.ve de araba stop edince elle bakiyorum radyator hortumlarinda cok kuvvetli bi basinc var.bu sirada su haznesinin kapagini gevetiyorum ve cok guclu hava cikiyor kutunun icinden va hortumlardaki basinc iniyor.SORUN NEDEN OLABILIR

Hocam sadece merak ettim arabanın orjinal kmsimi 80.000 ?
  • havasını almak için vidası oluyor plastik genelde 1-2 tane....
  • tesekkurler arkadaslar .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.