Şimdi Ara

sorunlar topluluguna cevap beklenıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım bır sorunum var bu aralar makınede makıne acılıyor kapatmak ıstedıgımde kapat dıyorum fakat sankı makıneye hıcbır komut vermemısım gıbı makıne masaustune donuyor fakat bunu arasıra yapıyor. çok fazla yapmaya basladı.

bır de bunun yanında LKS programı kullanıyorum ve makıneme mıcrosoftun cıkartmıs oldugu antı_spyware programını yukledım bu programı yukledıkten sonra bır tarama yaptırdım ertesı gun LKS acılmaz oldu. Sizce bu sorunları nasıl duzerltebılırım

• sana tavsiyem microsoftun spyware progaramını kaldır,makinayı sapıttırıyo çünkü,ben kendimden biliyorum,yawaşlatmalar falan oluyo
  • yalnız arkadasım baska bır makınede de mıcrosoftun programını kullanıyorum canavargıbı calısıyor adaware bulamadıklarını bulup temızleyebılıyor. yanı ben anu memnun oldugum ıcın kurmustum. Zaten bır de onu kaldırıp kurmayı deneyecem vede makıne p4 512 ram var ustunde ve kurulu dogru durust program olmamasına ragmen makıne asırı derecede yavas calısıyor bunu nasıl duzeltebılırım
  • xp mi kullanıyorsun? başlangıçta gereksiz program ve servisler başlatılıyor olmalı....ya elle kapatmalı ya da geçmişe dönmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.