Şimdi Ara

Sorunsuz dci motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motora herkes çok güzel diyor. Mercedes bile kullanıyormuş. Daha 50bin kmdeki qashqai marka aracımız yolda giderken stop etti.Zar zor durdurdum arabayı. Enjeksiyonun ucu kırılmış, büyük ihtimalle pistonlara zarar verdigi söyleniyor. Bakımları hep zamanından önce yapıldı. En ufak bir seste direk servise götürürüm. Shell ve bp den baska yakıt almam. Ama dci motor ve reno kendinden soğuttu.

• Vw alsan dsg si veya şanzımanı sorun çıkarsa soğumayacak mısın?

Sorun her markada olur önemli olan sorunu sorunsuz çözülebilmesi kullanıcısını bezdirmemesi
  • Geçmiş olsun.
    Her ne kadar sorunsuz deniliyorsa da sonuçta kul yapımı, milyonda bir ihtimal de olsa denk gelebiliyor.
  • Kendi ustama sordugumda dciların genel sorunu bu dedi. Turbo ve turbo borusu sorunu var birde. Tamam az yakıyor çok atik bi motor ama kronik sorunları cok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Geçmiş olsun.
    Her ne kadar sorunsuz deniliyorsa da sonuçta kul yapımı, milyonda bir ihtimal de olsa denk gelebiliyor.

Tesekkür ederim.
  • Sorunsuz motor-şanzıman-araba yoktur. Şans vardır ya da şanssızlık.

B6 Passat 290000 km'de son bakımına kim bilir ne zaman girdi bir kere yağ dahi eksiltmedi.

2012 model CC daha 100.000 olmadan DSG patlattı, yağ eksiltti bagajda yağ bidonu daha duruyor.

Kısacası şans arkadaşım.
  • Dci motor forumun favorilerinden biridir ama gelgelim tamircilerin de favorilerinden biridir gecmis olsun..
  • türkiyede sorunsuzluk abidesi olarak bilinen araçlardan birini almıştım millet hiç bakım yapmazken. ben aracın her bakımını eksiksiz yapıyordum. ama genede arabanın üstünden çok altında vakit geçiriyordum ne hikmetse bi türlü ağız tadıyla kullanamamıştım. sonra sattım alan adam eşeğe biner gibi bindi hala biniyor. bana nasip değilmiş dedim oturup sadece izledim. bazı şeyler nasip kısmet işi.
  • nusret_t kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar birçok dci motor araç aldık fakat herhangi bir arıza ile karşılaşmadık
    Muhtemelen sizin şanssızlığınız oldu sorunu garanti kapsamında hallederler diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

Şimdiye kadar birçok dci motor araç aldık fakat herhangi bir arıza ile karşılaşmadık
    Muhtemelen sizin şanssızlığınız oldu sorunu garanti kapsamında hallederler diye düşünüyorum

Hocam malesef garanti bitti. Ama cevremde ne kadar aynı motoru kullanan insan varsa hep sorun yasadı.
  • Sorunsuz dediğin zaman Multijet.
  • Dci sorunlumuymuş...
  • Renoya b.k attık ama mazot fişlerinden birinde motorin vpn yazıyor.normalde v power yaziyordu. Eurodiesel yerine normal mazot katmis olmasinlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

Vw alsan dsg si veya şanzımanı sorun çıkarsa soğumayacak mısın?

Sorun her markada olur önemli olan sorunu sorunsuz çözülebilmesi kullanıcısını bezdirmemesi

Vw ne alaka?

Geçmiş olsun.
  • nusret_t kullanıcısına yanıt
    Shell vpn ? V power nitro demek.

Dizelin katkılısı sözde performans yakıtı. Ama bu yakıttan olucağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Vw ne alaka?

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun derken?

Alaka şu vw dsg patladı ben bunu yaptıracam bunun için servisle yok araç kusuru yok kullanıcı hatası diye cebelleşemem vwnin ne yaptığı belli diğer marka sorun olduğunda beni sinirlendirmeden işi çözüyorsa buna bakarım her araba kul yapısı hepsinde sorun çıkar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Vw ne alaka?

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun derken?

Alaka şu vw dsg patladı ben bunu yaptıracam bunun için servisle yok araç kusuru yok kullanıcı hatası diye cebelleşemem vwnin ne yaptığı belli diğer marka sorun olduğunda beni sinirlendirmeden işi çözüyorsa buna bakarım her araba kul yapısı hepsinde sorun çıkar.

Alıntıları Göster
    kullanan ve 500 bin km deviren taksici tanıyorum, sorunsuz hem de hala bir yandan bu konuları görüyorum. bilmiyorum bu motoru kullanmanın farklı bir adabı mı var yoksa piyango misali mi vuruyor millete.

• Öncelikle Geçmiş olsun. Umarım yüksek maliyetli bir şey yoktur.

Ama şunu belirtmek isterim ki sanayi ve teknoloji sorunsuz bir şey yapmayı henüz başaramadı. Yada öyle bir amacı yok.
  • Hocam öylede daha 50bin km deki aracin motor acılması insanin canini sıkıyor. En azından arıza ışıgı yaksa.
  • Sorunsuz hiçbirşey yok maalesef, sizinki biraz kötü şans olmuş.. inşaallah önemli bisey yoktur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.